Digitaalisen liiketoiminnan- ja verkkokaupan osaaja

Voinen kutsua itseäni ”pioneeriksi” olen saanut olla mukana perustamassa Euroopan ensimmäistä nettihuutokauppaa Suomeen – siitä todellakin on jo 17 vuotta.

Kokemus oli mahtava ja väitän, että mikä tahansa yritys menestyisi jos tekemisen into olisi puoletkaan siitä mitä me Bidlet aikana tehtiin. Tuottamalla luovia välillä hullujakin ideoita voi päästä pitkälle.  Siitä se kipinä ja innostus uuteen ja uudenlaiseen tekemiseen jäi ja digitaalisuus ”vei mennessään” vaikka se ei aina päätyö ole ollutkaan. Tavoitteena minulla on nyt löytää työ joka saa innostumaan töihin menosta joka päivä ja jossa saan olla jotenkin tekemissä digitaalisen liiketoiminnan kanssa.

Juu ja tiedossa on sekin, että työelämään kuuluu ylä-ja alamäkiä. En etsi helppoa hommaa vaan sellaista jossa saa joka päivä pistää itsensä ”likoon” ja innostaa uuden asiakkaan tai työyhteisön jäsenen digitaalisuuden maailmaan.  Olen miettinyt mitä haluan tehdä ja mitkä ovat minun osaamiseni millä voin auttaa yrityksiä menestymään digitaalisessa liiketoiminnassa paremmin.

Mitä minä voin teille tarjota:

  • Digitaalisen liiketoiminnan osaamista, erityisesti verkkokauppa ja siihen liittyvät toiminnot
  • Vakuuttavan puhujan, olen saanut paljon hyvää palautetta, että osaan puhua vakuuttavasti ja saan ihmiset uskomaan ja kuuntelemaan ”digimaailman sanaa”
  • Datan analysoinnin osaamista esimerkiksi google analyticsin avulla, ei ole sama mitä tietoa ostamisesta toiminnoissa kerätään ja mitä raportteihin kerätään
  • Muutosagentin, ymmärrän muutoksen haasteen ja osaan viestiä näppärästi asiakkaan kielellä muutoksen tarpeellisuudesta, olen mielummin muuttunut kuin juuttunut Cheekia lainatakseni
  • Hyvän myyjän, viime aikoina olen myös innostunut tuotemyynnistä, ja havainnut että isojen brändienkin olisi joskus hyvä jalkautua kuluttajan ostopaikkaan vaikkapa päivittäistavara kauppaan. Vaikka ostamista on tutkittu kuinka, ei se korvaa oikeaa asiakasvuorovaikutusta
  • Asiakaskokemuksen osaajan. Mietin jatkuvasti miten kokemusta voi verkossa toimiessa parantaa. Ne eivät aina ole järkyttävän isoja asioita, vaan pienilläkin asioilla voi olla merkitystä. Palvelu on osa asiakaskokemusta ja sen pitäisi jatkua saumattomasti aina digi palvelusta kivijalka kauppaan.
  • Toimiala osaamista, tunnen erittäin hyvin prosessi- ja valmistavan teollisuuden ja päivittäistavarakaupan. Valmistavassa teollisuudessa ollaan vasta digimaailman ”baby stepeissä”.
  • Projektiosaamisen, löytyy PMI sertifikaatti ja kokemusta myös projektitoiminnan kehittämisestä. Erilaiset projektijohtamisen mallit ovat tuttuja myös käytännössä.
  • Digistrategia osaamista, jos yritys halutaan viedä oikeasti digimaailmaan tarvitsee digitaalisuus näkyä jotenkin yrityksen strategiassa. Ja ehkä tarvitaan myös some osa strategiaan.

 

Olen myös koulutettu Business coach ja personal trainer. Kaupallisen korkeakoulu tutkinnon lisäksi olen suorittanut myös Fintran Ladies Business schoolin ja digitaalisen liiketoiminnan tutkinnon Keudassa oppisopimuksella.

Nopeat syövät hitaat eli nyt pitää vaan löytää rohkea yritys joka haluaa minut palkata!

 

Yhteystiedot: Irina Siltanen, +358 50 5397680, irina.siltanen@gmail.com

https:fi.linkedin.com/in/irina-siltanen-29070412

Avainsanat:

Irina Siltanen

A dynamic and results driven Business Development Manager, educated to MBA level with a solid background in consistently exceeding revenue and growth expectations in a digital marketing and e-commerce setting; specialising in sales strategy, digital service design and e-commerce development. Commands a verifiable track record in sales and business development; committed to achieving KPIs, identifying client needs, and recommending solutions. Possesses exceptional business acumen; able to identify opportunities, create solutions, and implement strategies to increase brand reputation. Have sound communication and negotiation skills, with the ability to identify opportunities and influence strategic business decisions on a senior level; an innovative and inspirational trainer with demonstrable expertise in networking and forming effective relationships with vendors, colleagues, senior managers and clients. Key Skills: •Sales and Business Development •Leadership •Training and Development •Strategic Problem Solving and Planning •Communication •Technical: MS Office; Webshop Solutions; ERP; e-Commerce; Digital Marketing & Services; Google Analytics 6 adwords •Languages: Finnish-Native; English-Fluent; Swedish, Spanish and German-Intermediate. Based on iMa straegies I'm high yellow: High Yellows are outgoing, friendly and enthusiastic idea people who excel in getting others excited about their vision.They are fast paced, high energy and deal with people in a positive upbeat way; eternal optimists that can influence people and build alliances to accomplish their goals.

Kommentoi