Digitalist Periscope LIVE: Henkilöbrändit

Ville Tolvanen aloitti #periscopessa Digitalistien interaktiiviset luennot aiheella HENKILÖBRÄNDIT.

Kokeilu oli ensimmäinen testi Digitalistien vuorovaikutteisille luennoille Periscopessa:

  1. Valitaan ajankohtainen teema.
  2. Osallistujat antavat luennon alussa 10 avainsanaa moderaattorille aiheeseen liittyen.
  3. Moderaattori ja osallistujat rakentavat yhdessä luennon sisällön. Lopussa Moderaattori/Tuottaja vetää sisällön yhteen.

Kuka tahansa on teretullut vaikkapa Digitalistien toimistolle järjestämään Live-luennon. Yritetään markkinoida luentoja hyvissä ajoin ennakkoon. Ensimmäistä kertaa seurasi yhteensä lähes 400 ihmistä.

Teknisten haasteiden takia video 3 eri pätkässä:

Ville Tolvanen

Miksi? Missioni on integroida äly osaksi yritysten arkea. Mitä? Enemmän ja parempaa vähemmällä. Muotoilemme parempia yrityksiä Miten? 1. Digivisiot ja strategiat 2. Apua transformaation johtamiseen 3. Digitaaliset liiketoimintaratkaisut. Kuka? Ville Tolvanen on mainetutkimuksen (M&M) Suomen näkemyksellisin markkinoinnin asiantuntija, Tivi top100 IT-vaikuttaja ja Procomin selvityksen mainituin henkilöbrändi somessa. (2016) "V" on puhuja, digitalisti, strategi, kouluttaja, konsultti ja Digitalist Network –verkoston perustaja. Intohimo, kyky hahmottaa, kirkastaa ja kiteyttää vaikeita kokonaisuuksia innostaviksi ajatuksiksi ja realistiseksi suunnitelmaksi erottavat Villen muista ajattelijoista.

Digitalist.tv >