Digitalist & Sonera Pilvikulkurit kiertue Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Jyväskylä, Tampere, Vantaa ja Turku!

Asiakkaasi liikkuvat jo suvereenisti verkossa ja pilvipalveluissa. Oletko sinä muuttanut jo edes kokeilumielessä pilven hattaran reunalle?

Olit sitten ottamassa ensiaskeleita tai digi- ja pilvinatiivi, Sonera, Cygate ja DataInfo yhdessä Microsoftin kanssa voivat antaa liiketoiminnallesi lisää vauhtia.

Tervetuloa rentoon aamiaistilaisuuteemme kuulemaan, miten hyödynnät pilvisovellukset turvallisena kokonaisuutena yrityksesi ja asiakkaittesi parhaaksi. Tulevaisuuden vision ja vauhdikkaan kerronnan meille varmistaa Ville Tolvanen.

Pilvikulkurimme kertovat seuraavista aiheista:

  • Digitaalisen asiakaskohtaamisen työvälineet Office 365 -palvelusta
  • Asiakaspalvelu pilvessä: miten Soneran asiakaspalveluratkaisut skaalautuvat liiketoimintasi tarpeisiin, ja yhdistyvät viestinnälliseen ja toiminnalliseen ympäristöösi?
  • Turvallinen pilviympäristö: kaikki irti Azure -julkipilvestä varmistaen, että asiakkaasi tiedot ovat turvassa
  • Palveluna tietoturvallinen ja tuottava yritystyöympäristö laitteineen saumattomalla käyttökokemuksella
  • Esittelyssä Microsoft Surface -tuotteet

image004

Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu alan ammattilaisille ja kaikille Digitalisteille. Ilmoittauduthan pian aikatauluusi sopivalle paikkakunnalle, niin varmistat paikkasi Suomen innovatiivisimpaan pilvitapahtumaan! Paikkoja on rajoitetusti. Jokaisen paikkakunnan ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittaudu tästä.

Ville Tolvanen

Miksi? Missioni on integroida äly osaksi yritysten arkea. Mitä? Enemmän ja parempaa vähemmällä. Muotoilemme parempia yrityksiä Miten? 1. Digivisiot ja strategiat 2. Apua transformaation johtamiseen 3. Digitaaliset liiketoimintaratkaisut. Kuka? Ville Tolvanen on mainetutkimuksen (M&M) Suomen näkemyksellisin markkinoinnin asiantuntija, Tivi top100 IT-vaikuttaja ja Procomin selvityksen mainituin henkilöbrändi somessa. (2016) "V" on puhuja, digitalisti, strategi, kouluttaja, konsultti ja Digitalist Network –verkoston perustaja. Intohimo, kyky hahmottaa, kirkastaa ja kiteyttää vaikeita kokonaisuuksia innostaviksi ajatuksiksi ja realistiseksi suunnitelmaksi erottavat Villen muista ajattelijoista.