Digitalist.tv Avattu!

Digitalist Networkin tapahtumat suorana lähetyksenä Telialta

Telia ja Digitalist Network syventävät yhteistyötään. Telia näyttää huomisesta alkaen suorana lähetyksenä kaikki Digitalist Networkin huippusuositut seminaarit Telia Digitalist TV -kanavalla uuden, laadukkaan yhteyden avulla.

Telia Digitalist TV -kanavalta löytyy huippuseminaareja, digivaikuttajien haastatteluja ja muita ajankohtaisia sisältöjä niin suorana lähetyksenä kuin tallennettunakin. Näin seminaarien tunnelmaan pääsee osallistumaan kaikkialta Suomesta. Ensimmäistä lähetystä voi seurata jo huomenna 30.3., kun Digitalist Communications Forum starttaa klo 8.30 livenä Tennispalatasissa ja suorana lähetyksenä osoitteessa: www.telia.fi/digitalisttv.

”Digitalistin huippusuositut seminaarit myydään loppuun poikkeuksetta ennätysajassa, jolloin iso joukko kiinnostuneista jää tapahtuman ulkopuolelle. Tuomalla sisällöt suorana lähetyksenä kaikkien saataville haluamme mahdollistaa Digitalistin kasvamisen entistä isommaksi ilmiöksi, joka innostaa entistä laajempia yleisöjä digitalisoimaan ja kehittämään tulevaisuuden Suomea”, sanoo Telian Chief Digital Officer Jani Engberg. 

”Digitalistin toiminta rakentuu osaamisen, osaajien ja yritysten yhdistämiselle verkon, tapahtumien ja sosiaalisen median avulla. Vastaamme kehittäjien ja yritysten tarpeisiin syventämällä ideoita ja näkemyksiä erilaisilla kohtaamisilla ja Digitalist -forumeissa. Nyt näistä kohtaamisista pääsee nauttimaan entistä isompi yleisö Telia Digitalist TV:n avulla”, sanoo Digitalist Networkin pääsihteeri Ville Tolvanen.

Telia on ollut Digitalist Networkin yhteistyökumppani vuodesta 2015. Digitalist Network on verkosto, jonka tavoitteena on digitalisoida suomalaista liike-elämää asiantuntijaverkoston, seminaarien, keskustelun ja sosiaalisen median avulla.

Ville Tolvanen

Miksi? Missioni on integroida äly osaksi yritysten arkea. Mitä? Enemmän ja parempaa vähemmällä. Muotoilemme parempia yrityksiä Miten? 1. Digivisiot ja strategiat 2. Apua transformaation johtamiseen 3. Digitaaliset liiketoimintaratkaisut. Kuka? Ville Tolvanen on mainetutkimuksen (M&M) Suomen näkemyksellisin markkinoinnin asiantuntija, Tivi top100 IT-vaikuttaja ja Procomin selvityksen mainituin henkilöbrändi somessa. (2016) "V" on puhuja, digitalisti, strategi, kouluttaja, konsultti ja Digitalist Network –verkoston perustaja. Intohimo, kyky hahmottaa, kirkastaa ja kiteyttää vaikeita kokonaisuuksia innostaviksi ajatuksiksi ja realistiseksi suunnitelmaksi erottavat Villen muista ajattelijoista.