Haluatko olla mukana luomassa jotain täysin uutta – start-up hengessä, mutta ison talon resursseilla?

Sonera Professional Services on uutta liiketoimintaa ja aito start-up ison talon sisällä. Haemme nyt joukkoomme useita kokeneita digitaalisten palveluiden asiantuntijoita tukemaan asiakkaitamme uusien teknologioiden hyödyntämisessä omassa liiketoiminnassaan.

Asiakkaamme kaipaavat meiltä näkemystä siitä, mihin maailma on kehittymässä. He haluavat tietää, mitkä ovat oikeita valintoja esimerkiksi tulevaisuuden verkkojen, IoT:n ja monikanavaisen asiakaspalvelun suhteen. Tämä asiakkaidemme kaipaama näkemys syntyy ihmisistä – heidän osaamisestaan, kokemuksestaan, kyvystään luovia liiketoiminnan ja ICT:n välimaastossa sekä rohkeudestaan tuoda oma mielipiteensä esille. 

Roolistasi

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan Soneralle uutta liiketoimintaa start-up -hengessä! Teet roolissasi näkemyksellistä myyntityötä Soneran kärkijoukossa. Johdat ja fasilitoit asiakastapahtumia, -projekteja ja -workshopeja, tunnistat asiakkaan kokonaisvaltaiset tarpeet ja edistät rohkeasti uusia oivaltavia ratkaisuja, jotka tuottavat tavoiteltua lisäarvoa.

Haastat perinteisiä tapoja toimia ja sinulla on uniikki, tulosta tuottava ja ammattimainen tapa löytää asiakkaan kanssa yhteinen asiantuntijatyön sävel. Olet energinen henkilö, jonka kanssa tehdään mielellään töitä, sillä saat yhteistyössä asioita tapahtumaan.

Mitä odotamme kaltaiseltasi huippuasiantuntijalta?

Sinulla on useamman vuoden kokemus tuloksellisesta asiakastyöstä digitaalisten palveluiden parissa sekä vahvat näytöt asiantuntijuutesi myymisestä. Olet kiinnostunut uusista teknologian mahdollisuuksista ja niiden soveltamisesta liiketoiminnan kehittämiseen. Otat kantaa ja vaikutat niin asiakastyössäsi kuin sosiaalisessa mediassa sekä esiinnyt luontevasti asiakastapahtumissa ja seminaareissa. Pystyt osoittamaan näkemyksesi hyödyllisyyden ja toteutettavuuden sekä perustelemaan ratkaisusi selkeästi ja vakuuttavasti. Oletkin saanut tästä kiitosta asiakkailtasi.

Olet taitava ohjaamaan isompaa ja laaja-alaista joukkoa ihmisiä kohti yhtä yhteistä ratkaisua. Sinulla on kyky kiteyttää haastavatkin asiakokonaisuudet lyhyeen ja perusteltuun johtoryhmäesitykseen.

Ei siis mikään helppo työ!

Tavoitteemme ovat korkealla, mutta samalla tarjoamme vapautta ja mahdollisuutta olla luomassa jotain uutta – alusta ja ilman jäykkiä rajoituksia tai sääntöjä. Vankalla kokemuksellasi sekä ratkaisukeskeisellä ja ihmisläheisellä otteellasi sinulla on loistavat mahdollisuudet vaikuttaa osaltasi matkamme suuntaan. Kehityshakuinen ja innostava työympäristömme tarjoaa oivat edellytykset ammatillisille kasvulle.

Innostuitko haasteestamme?

Mikäli tehtävänkuvaus kolahti ja koet olevasi etsimämme henkilö, haluaisimme ehdottomasti kuulla osaamisestasi lisää! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 5.2.2017. 

Mikäli sinulla on mielessäsi kysymyksiä tiimiimme tai tehtävän sisältöön liittyen, ota yhteyttä Markkuun:

Markku Kulju, p. +358 40 555 1000 / pe 20.1 klo 14-16, ke 25.1. klo 9-11 tai ma 30.1. klo 9-11

Mail: markku.kulju@teliacompany.com

LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/markku-kulju-50032

Twitter: @markkukulju