Kirje pukille

Mitä Digitalisti toivoo joulupukilta?

Lisää haasteita, työtä ja entistäkin parempaa vähemmällä digitalisaation avulla. Olen vuoden läpi pohtinut rooliamme ihmisten elämässä ja osana Suomen digitalisoitumista.

Takana on noin 20 Digitalist tapahtumaa. Satoja artikkeleita ja pieniä ja suuria kohtaamisia. Tällä viikolla kohtaamme jälleen ihmisiä, ideoita ja yrityksiä törmäyttäen.

Mihin tarpeeseen digitalist vastaa? Se auttaa löytämään jotain uutta. Tekijöitä, osaamista, ideoita tai työtä. Niin – aika moni on jo löytänyt uuden paikkansa verkoston avulla.

Ihmisiä tulee ja menee heidän omien valintojen ja elämäntilanteiden mukaan. Toiset viipyvät pitempään, toiset pistäytyvät verkossa, tapahtumassa tai tilaisuudessa.

Digitalist -yhteisö on solmukohta verkossa ja ihmisten elämässä.

Ehkäpä kirje pukille voisi sisältää toiveen aidosti työpaikkojen välittämisestä.

Mitä jos Digitalistissa kasvaisi Suomen merkittävin digitalistien työnvälittäjä?

Tästä on puhuttu, mutta kypsyminen on ottanut aikansa.

Toinen hieno asia kasvaville ja tuleville Digitalisteille voisi olla ”Digitalist –ammattitutkinto” ikään kuin uimamaisterin kaltainen tutkinto digitalistin pätevyydestä. Olisipa hienoa antaa työnhakijalle digitalistin pätevyys. Sisältöön ja ajatuksiin on palattava ensi vuonna.

Kartoitan kollektiiville suorahakuja suorittavaa kumppania. Olisi hienoa jos Digitalist olisi se paikka, johon kannattaa ilmoittautua kun jotain uutta tulee mieleen tai tarpeeseen.

Pääsihteeri

Ville Tolvanen

Miksi? Missioni on integroida äly osaksi yritysten arkea. Mitä? Enemmän ja parempaa vähemmällä. Muotoilemme parempia yrityksiä Miten? 1. Digivisiot ja strategiat 2. Apua transformaation johtamiseen 3. Digitaaliset liiketoimintaratkaisut. Kuka? Ville Tolvanen on mainetutkimuksen (M&M) Suomen näkemyksellisin markkinoinnin asiantuntija, Tivi top100 IT-vaikuttaja ja Procomin selvityksen mainituin henkilöbrändi somessa. (2016) "V" on puhuja, digitalisti, strategi, kouluttaja, konsultti ja Digitalist Network –verkoston perustaja. Intohimo, kyky hahmottaa, kirkastaa ja kiteyttää vaikeita kokonaisuuksia innostaviksi ajatuksiksi ja realistiseksi suunnitelmaksi erottavat Villen muista ajattelijoista.