Digitalist Network kumppanit

logo-ibm

Digitalisoitumiseen liittyvä mielenkiintoisin kysymys on, osaammeko hyödyntää sen oikein? Datan jalostaminen ja analysointi, verkossa toimivien palveluiden kehittäminen ja jatkuvasti lisääntyvä kilpailu maarajoista riippumatta muuttavat toiminta- ja ansaintamalleja kaikilla toimialoilla. Esimerkkejä teknologian mahdollistamista älykkäistä ratkaisuista on lukemattomia. Murros on mahdollisuus ja yhdessä voimme luoda edellytykset parhaiden ideoiden syntymiseen ja niiden rohkeaan toteuttamiseen. Tämä ei tapahdu tyhjiössä, vaan edellyttää uudenlaista vuoropuhelua ja rohkeutta.

IBM on aina ollut mukana kehittämässä älykkäämpiä toimintatapoja ja uusia innovaatioita yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Digitalist Networkin visio erilaisten ihmisten ja osaamisen törmäyttämisestä uuden luomiseksi on myös IBM:n toimintatapa. Yhdessä Digitalist Networkin ja muiden kumppaneiden kanssa voimme jakaa osaamista, esimerkkejä jo toteutetuista ”tulevaisuuden visioista” ja olla ideoimassa seuraavia maailman parhaita ratkaisuja.

 


logo-solita

 

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Solita on asiakkailleen digitaalisen maailman matkaopas.
Sama haaste yhdistää kaikkia maailman digitalisteja – luoda uutta liiketoimintaa ja palveluja yhdistämällä digitaalinen teknologia, liiketoimintaprosessit ja sisällöt uudella, asiakaslähtöisellä tavalla. Muuttuva maailma tarvitsee suunnannäyttäjiä.

Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 30,5 miljoonaa euroa. Solita työllistää yli 300 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.


 

logo-mtv

Mediayhtiö MTV luo ilmiöitä televisiossa, verkossa ja radiossa. Digitalist Network -verkoston kanssa MTV kehittää uusia digitaalisia alustoja asiakkaidensa liiketoiminnan hyväksi ja on mukana rakentamassa elämyksellistä, digitaalista Suomea.


Salesforce perustettiin asiakkaiden menestyksen mahdollistamiseksi – 17 vuodessa pilvipalveluiden pioneerista on kasvamassa maailman 4. suurin ohjelmistoyritys. Suomessa Salesforcen asiakkaat ja kumppanit kehittävät liiketoimintaansa digitaalista teknologiaa hyödyntäen. Salesforce ratkaisut kattavat asiakassuhdehallinnan, myynnin automaation ja markkinoinnin lisäksi asiakaspalvelun sekä itsepalvelukanavat. Lue lisää: www.salesforce.com/eu/company/


logo-dingle

Dingle on sosiaalisen liiketoiminnan asiakaspalveluyritys. Autamme yrityksiä parantamaan liiketoimintaansa teknologian hyödyntämistä, vuorovaikutusta ja läpinäkyvyyttä kiihdyttämällä. #Digitalist on meille oiva paikka oppia ja vaikuttaa.


Hyppää kyytimme, yhdessä olemme enemmän. Kasvu ja innovaatiot syntyvät siellä, missä ajatukset vaihtuvat, erilaiset osaamiset täydentävät toisiaan ja innostus sekä tekemisen riemu leviävät. Ne edellyttävät sujuvampia yhteyksiä – sitä, että löydämme aidon yhteyden meille tärkeiden ihmisten, asiakkaidemme ja työntekijöidemme välille.

Olemme nyt Telia. Samalla myös tytäryhtiömme Cygate ja DataInfo ottavat käyttöön Telia-brändin. Puhallamme yhteen hiileen ja annamme osaamisemme käyttöösi, jotta sinä, henkilöstösi ja asiakkaasi menestytte.

Maailma on täynnä mahdollisuuksia, jotka odottavat sinua. Haluamme tehdä paikallisesta globaalia ja tarjota sinulle väylän näihin mahdollisuuksiin. Juuriltamme olemme suomalainen, mutta mieleltämme kansainvälinen.

Tsekkaa, mitä meillä on tarjota sinulle. Tervetuloa meille! telia.fi/yrityksille

 


logo-ixonos-300x143

Maailma digitalisoituu yhä kiihtyvämmällä tahdilla. Digitalisuus vaikuttimena ei jätä mitään tai ketään koskettamatta. Me Ixonosilla olemme luotsaamassa yrityksiä turvallisesti digitaalisen murroksen läpi menestykseen. Näkemyksemme mukaan onnistuneen digitalisaation avain on kitka-ajattelu, joka mahdollistaa  pienten, lähes huomaamattomien, avainasioiden eli kitkat löytämisen ja niiden joko poistamisen tai hyödyntämisen liiketoiminnassa. Positiiviset kitkat auttavat löytämään oikean tartuntapinnan johon loppukäyttäjät on helppo sitouttaa. Poistamalla negatiivisia kitkoja taas voidaan hävittää esteet onnistuneen digtalisaation tieltä.

Ixonos on jo yli parin vuosikymmenen ajan kehittänyt digitaalisia palveluja maailman johtavien kuluttaja- ja teollisuusbrändien kanssa. Yhteistyö Digitalist Networkin kanssa tarjoaa meille arvokkaan alustan päästä keskustelemaan digitalisaatiosta alan kärkinimen kanssa. Kitka-ajattelumme tuo Suomen digitalisaatiokeskusteluun uudenlaisen näkökulman. Kansainvälisyytemme ansioista pyrimme tuomaan verkostoon myös näkemyksiä muualta maailmasta sekä edistämään Digitalist Networkin kansainvälistymistä.


Digia on kannattavasti kasvava IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet. Näkemyksellisenä kumppanina Digia kehittää ja innovoi liiketoimintaa tukevia ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Tarjoamme toimialasovitettua osaamista digitaalisten palveluiden kehittämiseen, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen.

Toimimme 850 osaajan voimin Suomessa ja Ruotsissa. Kansainvälistymme asiakkaidemme kanssa. Vahvuutenamme on syvä osaaminen paikallisten organisaatioiden ydinprosesseista sekä niitä tukevista operatiivisista järjestelmistä ja integraatioista. Digitaalisen liiketoiminnan palvelut laajentavat rooliamme asiakkaiden arvoketjussa. Palvelumallimme kattaa lisäksi konsultoinnin, palvelumuotoilun, kehityskumppanuuden ja jatkuvat palvelut. Digian liikevaihto vuonna 2015 oli 81 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna NASDAQ Helsingissä (DIG1V). Vahvaa toimialaosaamista meillä on erityisesti kaupan, logistiikan ja teollisuuden alalta, julkiselta sektorilta sekä pankki- ja vakuutusalalta. Toimimme Suomessa Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Raumalla, Tampereella, Turussa ja Vaasassa sekä Ruotsissa Tukholmassa.

 


fortum

Olemme johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa.


smt_logo_2017

Eipäs kovin moni kaveri muuten tiedäkään, että SMT on myös tapahtumatoimisto. Teimme viime vuonnakin 2400 tapahtumaa ja varasimme 368 000 lentomatkaa. Meillä on taito hoitaa myös ne yllättävät tilanteet, joita ei voi tulla, mutta välillä kuitenkin tulee.

Meillä on loistava tekemisen fiilis ja olemme yhdessä rakentaneet innostavan ja energisen voittajakulttuurin. Uudella tavalla tekeminen tuntuu ja näkyy henkilöstö- ja asiakastyytyväisyydessä sekä huikeassa tuloksessamme. Kun kysymys on kohtaamisista, osoitteesi on www.smt.fi.


PwC vauhdittaa liiketoiminnan kehittämistä uuden teknologian ja digitalisaation tarjoamien mahdollisuuksien avulla. Olemme tukeneet asiakkaitamme digitalisuuden hyödyntämisessä ja digitalisuuden mahdollistamissa transformaatiohankkeissa jo pitkään. PwC Digital Services -sateenvarjon alla työskentelee Suomessa noin 70 ja maailmalla yli 2500 asiantuntijaa. Asiakkaamme käytössä on niin muutosjohtamiseen, strategioihin, yritysjärjestelyihin, teknologiaan, data-analytiikkaan, digitaaliseen turvallisuuteen kuin verotukseen ja lakiasioihin liittyvä osaamisemme. Löydät lisää tietoa ja yhteyshenkilömme täältä.

Suomen PwC on suomalainen yhtiö, joka on osa kansainvälistä PwC-ketjua. Suomessa meitä on yli 1000 asiantuntijaa ja toimistoverkostomme kattaa koko Suomen. Kansainvälisesti olemme tukenasi 157 maassa yli 227 000 asiantuntijan voimin. Lisää tietoa koko palvelukirjostamme ja yhtiöstämme: www.pwc.fi.


designforumfinland

Design Forum Finlandin tavoitteena on edistää muotoilun käyttöä suomalaisissa yrityksissä, erityisesti johtamisen työkaluna strategisella tasolla, ja näin kasvattaa yritysten kansainvälistä kilpailukykyä.

Olemme yleishyödyllinen toimija ja meillä on käytössä laaja verkosto muotoilun asiantuntijoita, jotta yritykset löytäisivät juuri tarpeisiinsa sopivan yhteistyökumppanin.

Design Forum Finlandia ylläpitää Suomen Taideteollisuusyhdistys –Konstflitföreningen i Finland ry, vuonna 1875 perustettu yhdistys, joka on alallaan maailman toiseksi vanhin.

www.designforum.fi