Oletko viestinnän ja vaikuttamisen Victorinox?

Mietitkö mitä pitäisi tehdä?

Oletko viestinnän & vaikuttamisen Victorinox? Yritykset tarvitsevat ketteriä some/sisältömarkkinoinnin osaajia ja osaamista. Ymmärrätkö liiketoimintaa? Toimialoja? osaatko kohtuullisesti kirjoittaa/kuvata/visualisoida ja somettaa? Elätkö kuten opetat? sinulle on töitä ja kysyntää niin paljon kuin haluat tehdä.

tee näin:

1. rakenna itsestäsi selkeä kuvaus ja kiteytys tekemisestäsi. Elä tee erillisiä yritysbrändejä vaan kuvaa itsesi vaikkapa ”brändienkelinä.” Elä kuten opetat: julkaise, jaa ja visualisoi tavalla joka kuvaa tyyliäsi
2. tuotteista ja yksinkertaista palvelusi: mitä, kenelle, miten ja hinnoittelumalli. älä puhu strategioista ja konseptisuunnittelusta vaan mitä teet ja saat aikaiseksi. ymmärrä mitä eroa on output vs. outcome. uimakoulu on eri asia kuin oppia uimaan ;)
3. kerro esim. digitalistissa että etsit työtä/uusia asiakkaita. kerro mitä haluaisit tehdä ja minne olet matkalla.
4. ole aktiivinen, osallistu, jaa, välitä ja näytä värisi.
5.TEE mitä lupaat ja kaupittelet. jokainen haluaa hyvän ja luotettavan juristin, hammaslääkärin tai siivoojaan. elä jätä toimittamatta koska sinulta ostetaan juuri kykyä toimittaa ja saada aikaiseksi. jos et saa aikaiseksi, älä ala yrittäjäksi.

Kerro minullekin jos olet em. henkilö. tiedän useita yrityksiä jotka haluaisivat ulkoistaa/ostaa palveluna vaikuttamista. #V

Ville Tolvanen

Miksi? Missioni on interoida äly osaksi yritysten arkea. Mitä? Enemmän ja parempaa vähemmällä. Muotoilemme parempia yrityksiä Miten? 1. Digivisiot ja strategiat 2. Apua transformaation johtamiseen 3. Digitaaliset liiketoimintaratkaisut. Kuka? Ville tolvanen on mainetutkimuksen (M&M) Suomen näkemyksellisin markkinoinnin asiantuntija, Tivi top100 IT-vaikuttaja ja Procomin selvityksen mainituin henkilöbrändi somessa. (2016) "V" on puhuja, digitalisti, strategi, kouluttaja, konsultti ja Digitalist Network –verkoston perustaja. Intohimo, kyky hahmottaa, kirkastaa ja kiteyttää vaikeita kokonaisuuksia innostaviksi ajatuksiksi ja realistiseksi suunnitelmaksi erottavat Villen muista ajattelijoista.

There are 2 comments

  1. Ville Tolvanen

    #V tässä vielä: Mieti kumpi on helpompi myydä: ”teidän pitää somettaa! TAI pitäisi viestiä enemmän?! VAI ”Teen tälläistä, tein heille tuollaista ja se synnytti tätä. Kerro mitä syntyy ja saadaan aikaiseksi eikä pelkästään tekemistä ;)

Kommentoi