Digitalist kirjoittajat

Ville Tolvanen

Ville tolvanen on mainetutkimuksen (M&M) Suomen näkemyksellisin markkinoinnin asiantuntija, Tivi top100 IT-vaikuttaja ja Procomin selvityksen mainituin henkilöbrändi somessa. (2016) "V" on puhuja, digitalisti, strategi, kouluttaja, konsultti ja Digitalist Network –verkoston perustaja. Intohimo, kyky hahmottaa, kirkastaa ja kiteyttää vaikeita kokonaisuuksia innostaviksi ajatuksiksi ja realistiseksi suunnitelmaksi erottavat Villen muista ajattelijoista.

Markus Nieminen

Suunnittelen strategioita, monikanavaista markkinointiviestintää, tuotteita ja palveluita. Olen yrittäjä, partneri dynamo&son mainostoimistossa ja SON Helsingin perustaja. Olen työskennellyt yli viisitoista vuotta markkinointiviestinnän parissa ja sinä aikana olen suunnitellut kaikkea merkeistä yritysilmeisiin, tuotteista palveluihin, analogisesta digitaaliseen ja monologista dialogiin. Bloggaan markkinointiviestinnän murroksesta ja haasteista Digitalist Networkiin.

Ville Ohtonen

Vimmaisia ajatuksia ja lapsenomaista intoilua. Markkinointia, mainontaa, tarinankerrontaa ja tekoja. Propellipää ja pilkunviilaaja, luottopakki ja ikiliikkuja. Ei koskaan kylläinen. Koodasin Basicilla '87, rakensin saitin Notepadilla '97. Kasvoin aikuiseksi ja kyllästyin digiin digin vuoksi. Nyt käyntikortissa lukee Copywriter, TBWA\Helsinki.

Johanna Lehtonen

Rakentaa tulevaisuuden tarinaa. Laittaa itsensä likoon ja välittää aidosti. Ideoi uutta. Vahva 16 vuoden kokemus asiakkuuksista, liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja asiakasymmärryksestä. Account Director @ Carat Finland. Yrittäjä - Stooria. Auttaminen on parasta markkinointia. Vaihdetaan ajatuksia verkossa: @jolehtone

Jari Lähdevuori

Jari Lähdevuori on some-aikakauden asiantuntijaorganisaatio Kurion perustajia. Työkseen hän tutkii, havainnoi ja hyödyntää digitaalisia kanavia ja sosiaalista mediaa asiakkaidensa liiketoiminnan hyväksi.

Matti Lintulahti

Sisältöstrategi, sisältömarkkinoija ja tarinankertoja. Digitaalisen median ammattilainen, bloggaaja ja vespailija. Kiinnostunut tulevaisuuden rakentamisesta ja digitaalisesta maailmasta. Tutkii uteliaana kaikkea journalistisin silmin. Auttaa asiakkaita kommunikoimaan paremmin oikeanlaisten sisältöjen ja tarinoiden avulla, koska tarinat myyvät ja vaikuttavat parhaiten. Partneri ja perustaja, Kubo Oy - luova suunnittelutoimisto. Lue lisää...

Mikko Vieri

Ensimmäisen polven rivimaisteri, sosiaalisen median ja digitaalisen viestinnän asiantuntija sekä siirtolapuutarhuri. Intohimona suklaa, espresso ja laadukas sisältö. Kivimiesten kaveri. @MikkoVieri

Janne Gylling

CEO at Moretag. Suunnittelee, konseptoi, kirjoittaa ja kehuu asuinkaupunkiaan Sastamalaa.

Arhi Kivilahti

Consultant at Solita. Prior to joining Solita, I have worked for eight years in different academic positions. My research interest focused on technological innovations with an emphasis on how companies frame and interpret them differently. This research aimed to provide better understanding on how and why some companies are able to think differently about innovative opportunities and thus change the existing institutional status quo. I have also been managing research projects especially related to retailing exploring the innovation development in the retail industry and the retail and shopping center location dynamics. Dissertation studied the emergence of online grocery retailing in UK, the most advanced online market in the world. Spent a year as a visiting researcher in the Saïd Business School (University of Oxford). The collaboration remains extensive in research on industry disruption in the areas of retailing and news media.

Antti Sipilä

Suunnittelija, tuottaja, kirjoittaja, ohjaaja, johtaja ja myyjä. Antti Sipilä on videotuotantoyhtiö OneMinStoryn perustaja.

Jyri Paavilainen

Jyri Paavilainen uskoo, että parhaiten pärjäävät ne yritykset, jotka palvelevat ensin asiakkaitaan ja vasta sitten osakkeenomistajiaan. Diginatiivi ja kyseenalaistaja, Jyri haluaa tehdä maailmasta paremman paikan niin itselleen, lapsilleen kuin muillekin ihmisille. Jyri tekee myös Parempi tarina -ohjelmaa osoitteessa parempitarina.com.

Henna Niiranen

Olen Henna Niiranen, Differon asiakkuusjohtaja ja osakas (1.10.2016 ->). Oivallutan B2B-yrityksiä, organisaatioita ja järjestöjä kohti parempaa markkinointia ja yritysivestintää. Ennen Differoa toimin informaatioinnostuneessa teknologiayrityksessä Affectossa vastuualueinani sisältövetoinen markkinointi ja organisaation innostaminen sosiaaliseen myyntiin. Minulla on kokemusta myös ketterien digitaalisten palveluiden johtamisesta, konsultoinnista ja myynnistä. Verkostoidutaan Twitterissä: @HennaNiiranen. Laita myös markkinointia käsittelevä Tube-kanavani tilaukseen: http://youtube.com/user/eehesu/videos

Juho Jokinen

Autan yrityksiä digimedian murroksessa Dinglen toimitusjohtajana. Luomme sisältöä, jaamme sen oikeissa kanavissa ja optimoimme parempien tulosten saavuttamiseksi.

Mari Rasimus

Social media, social TV, communities, digital marketing, media & content, mindfulness and living from the heart. Freelancer, social media consultant and mindfulness coach.

Tuija Riekkinen

Olen digitaalisen palvelumuotoilun ja sisältöstrategian ammattilainen, strategi ja suunnittelija, joka hakee inspiraation ja ideat suunnitteluun ihmisistä, tunteista ja elämästä.

Ilkka O. Lavas

Media & Tech Serial Entrepreneur. CEO at Improve Media. Media and ICT serial entrepreneur. Publisher at City Magazine. Table bookings at TableOnline. Speaker. Digital Marketing Evangelist.

Jani Muhonen

Digitalisoivaksi toisinajattelijaksi verkkokaupan ja -liiketoiminnan kautta. Ajatteleva puhuja, toisinaan myös puhuva ajattelija. Kyseenalaistaja, uudistuksen sanansaattaja, tyhmyyden poistaja. Kirjoittava ja liikkuva. Mustavalkokuvaaja. Asemapaikkana Pirkanmaa, työmaana Suomi. Kuntaprosessien sähköistäjä. Bisneksen kehittäjä. Musiikin suurkuluttaja. Avantomies. Solita/Lupapiste-liiketoiminta.

Sampo Luoto

M.Sc. Social Psychology. Senior Insight Manager at Valve Group

Elli Tuominen

Toinen digitaalisen markkinoinnin ajatushautomo Kurion perustajista, digi- ja someajan markkinointistrategi ja brändinrakennuksen ammattilainen. Kahdeksan vuoden mainostoimistokokemuksella Elli uskoo vahvoihin brändeihin ja siihen, että some on muuttanut tapaa, jolla niitä johdetaan ja rakennetaan lopullisesti. Entisessä elämässään ammattiurheilija ja maailmanmestari, joka tietää, että loistava tiimi pystyy mihin vain.

Tom Laine

Internationally recognized Linkedin expert, travelling the world, training organisations to use social media in recruitment, employer branding, social selling and personal branding. 16+ years with social media startups with stints at global bluechips in between. Worked in Copenhagen, London and across Finland. Training organisations across Europe, Middle East and Asia. Read more at http://www.tomlaine.com/

Jukka Ala-Mutka, Dr Sc.

Sarjayrittäjä, luennoitsija, tutkija, konsultti ja tietokirjailija. Jukan inhimo on uusien toimintatapojen ja konseptien kehittäminen kohti globaaleja markkinoita. Hänen ydinosaamista ovat digitalisaatio, digitaalisten liiketoimintamallien, ekosysteemien, työidentiteetin ja ketterän johtamisen kehittäminen. Hän on perustanut viisi yritystä ja sparrannut yli 100 liikeideaa ja uutta palvelua TOP100-yrityksille sekä pk-yrityksille että aloittaville teknologiayrityksille. Aikaisemmin hän on toiminut liiketoiminnan kehityspäällikkönä Siemensillä ja tehnyt tutkimusta Aalto-yliopistossa, Helsingin kauppakorkeakoulussa, McGill Universityssä ja Tampereen teknillisessä yliopistossa. Lisätietoja: http://jukkaam.com ja Linkedin.

Toni Koutu

Toni Koutu on toisen polven asiantuntijayrittäjä ja ex-nokialainen. Uudistunut asiantuntija joka puhuu IT:tä Businekselle. Hän pitää avoimuutta ja jakamista pelastajana. Sosiaalinen media on hänelle elämäntapa.

Perttu Ahvenainen

I am Partner and the Head of Sales- and Marketing at Taitori Oy (www.taitori.fi/reserve). Taitori is a Finnish SaaS company on a mission to makes meeting rooms and other resources booking easy and intelligence. We create better workday experiences so you could offer better customer experiences to your customers. -Partner and Head of Sales & Marketing Taitori Oy -Customer Experience Evangelist, Consultant, Speaker, Author and Blogger Taitori Oy -Award winning Innovator & Finland`s TOP10 marketing blogger 2014. -Sales and marketing pro -Co-founder and Secretary general #Parantajat (https://www.facebook.com/groups/parantajat/) award winning innovation community -Author mentorintarinat.com and www.5tahdenasasiakaskokemus.fi

Timo Kiviluoma ✈

Senior Creative, Travel Blogger ja yhteisömanageri. Tehtäisiinkö yhdessä töitä?

Katri Tanni

Katri on analyyttinen sisältöstrategi joka suunnittelee ja tekee asiakkaan asiakkaisiin vaikuttavaa markkinointia. Katrin intohimo ja missio on nostaa markkinoinnin tilaa ja arvostusta Suomessa, jotta se saa paremman aseman liiketoiminnan keskiössä ja asiakkaiden palvelemisessa. Katri ja kirjoittanut kollegansa Kati Kerosen kanssa Suomen johtavan sisältöstrategia-teoksen: Johdata asiakkaasi verkkoon (Talentum 2013).

Jarno Kartela

Elää tiedosta ja tiedolla johtamisesta. Head of Analytics @DNA_fi. Suorasanaista keskusteluseuraa kaikesta tietoon ja sen hyödyntämiseen liittyvästä. Lähimpänä sydäntä datascience, analytiikka ja bigdata.

Pasi Räihä

Creative at Reputation Helsinki. Helping Finnish brands grow international.

Marko Orenius

Now doing what I love most: building a digital business out of a consumer service. It takes a multi-disciplined approach, hands-on work with the UX demands and enough smarts and guts to push change through the organization. The result: global reach and competitive advantage on the world stage. Anything less seems too ordinary.

Laura Ahonen

Median, mainonnan ja viestinnän ammattilainen. Insight- ja kuluttajaymmärryksen asiantuntija. Brändeistä, mediasta ja populaarimusiikin tähteydestä väitetellyt FT. Julkaissut kirjan somesta ja markkinoinnista (Markkinointi boksin ulkopuolelta, Talentum 5/2015).

Mari Rihti

Mari Rihti työskentelee Soneralla sisältömarkkinointivelhona vastuullaan sisältöstrategia sekä koukuttavan sisällön tuottaminen. Hän haluaa olla mukana luomassa parempaa sisältömarkkinointia, joka ilahduttaa ja oivalluttaa asiakkaita. Twitter: https://twitter.com/MsRihti. Soneran Kasvualusta-blogi: http://blogit.sonera.fi/author/mari-rihti/

Antti Karppinen

Internationally awarded photographer and designer. Portrait photographer of Finland 2013, retoucher, creative brain, father, wannabe card magician.Creator of unexisting worlds and stories. AD, creative director, story teller

Hanna Harjula

Advance B2B:n markkinointistrategi ja viestintävelho. Positiivinen innostuja ja ihmettelijä, yhdistelmä humanistia ja nörttiä. Juuri nyt ajankohtaista: yhteisöllisten kulttuurien luominen ja markkinointiautomaatio.

Risto Kuulasmaa

Risto Kuulasmaa on on media-alan yrittäjä. Hän on osaperustanut Skandinavian suurimman tubettajatapahtuma Tubeconin. Kuulasmaa on työskennellyt Ylen television ja Areenan julkaisupäällikkönä sekä Madventuresin, Docventuresin ja Duudsonien taustalla tuottajana, ohjaajana ja strategina.

Timo Miettinen

Innovative marketing, sales and new business ventures executive // I can bring to your team a rare mix of world class professional skills ranging from customer service and marketing communication execution to product development, all the way up to brand management, brand design, brand strategy, business strategy, innovation and creating new businesses, including funding. I have perfected these skills in my career in the ICT and consumer brand businesses in Europe, Asia and the USA with several of World's top brands. // Always open for proposals. If you want to spice up your brand and marketing, don't hesitate to get in touch.

Mika Aittamäki

Organisaatioanarkisti, rakkauden ammattilainen. Analogisti digipöh(i)nässä. www.celectus.com CEO

Janne Nyyssönen

I believe in marketing. I believe in great brands. Marketing entrepreneur, blogger, reader, learner. Marketing used to be easy. One had only a few to pick from. TV, radio, or print. Then came the internet and changed everything. Now one has to be writer, editor, photographer, SEO optimizer, and so on to be a marketer. There's no Da Vinci in the modern marketing. Marketing is more than ever a team effort. Both internally in the company and as a outsourced service. In the upcoming years we are going to see a major shift to outsourcing marketing. Companies don't have enough time to learn the new essential skills required doing modern marketing. Companies don't want to employ more people. Outsourcing becomes a safer solution.

Susanna Paloheimo

Muutos, viestintä ja muutosviestintä. Strateginen ajattelu, vaikuttaminen ja kädet mullassa tekeminen. Siitä on osaamiseni tehty. Yrittäjyys ja digitalisoitumisen mahdollisuudet inspiroivat aina. Ja hyvä keskustelu!

Sanna Jylänki

Yrityssparraaja, Suomen ainoa yksityinen yritysneuvoja. Intohimoina myynti ja markkinointi, etenkin sosiaalinen media ja it-asiat kaikkinensa. Sanna on enemmän kuin kala vedessä erityisesti pienyrittäjäkentällä, johon yksi hänen yrityksistään, Redesan Oy, palveluita tuottaakin. Sanna sanoo asiat ääneen, nekin mitä useimmat eivät uskalla. Kuitenkin konstailematta selkeällä suomenkielellä. Tahto muuttaa maailmaa yrittäjäystävällisemmäksi, yhdessä! Yrittäjän Päänä ja olkapäänä.

Ossi Lindroos

Ossi Lindroosilla on yli kymmenen vuoden kokemus onnistumisista ja epäonnistumisista verkossa sekä digitalisoituvassa maailmassa. Hän toimii Solitan myynnin, markkinoinnin ja konsultoinnin johtajana ja omaa laaja-alaisen näkemyksen ja kokemustaustan digitaalisesta markkinoinnista, verkkopalveluista ja -kaupasta sekä liiketoimintamalleista verkossa kolmelta mantereelta.

Hanna Isohanni-Nikula

Strategi, Sitrus Agency. Avainsanoja: strateginen sisältö, tunteet, markkinointiviestintä, ilmiöt, kulttuuri. (Myös laulaminen, teatteri, juoksu, jooga ja jumppa.) Juuret perinteisessä PR:ssä, markkinoinnissa ja palvelukehityksessä, katse siinä miten niitä yhdistämällä voi tehdä koskettavaa sisältöä menestyksekkäästi.

Henri Nyström

I have been working in managing positions in e-commerce business over nine years. During that time the whole industry has changed radically. Hence even whole consumer business has changed. It is a fine art of being able to keep yourself on the top of the wave, which requires a lot of vision and testing. One simple test might be more valuable than tens of hours in meeting room. I have passion for leadership. The passion leads to personal development, therefore I am focusing to improve my leadership skillset constantly. I am a lifelong learner. I truly believe that oneself should be able to critically evaluate themselves and improve their self awarerness to be able to be a better leader. The world around us is rapidly changing, therefore leaders are required to enable themselves in constant self development. Moreover one must have a true passion for what ever one is doing to succeed. I'm on a mission to disrupt traditional thinking and models in business world. By combaining techology and user experience, we can provide phenomenal service for customers, who ever they are, at anytime or place. Hence, one could argue me to be UX/CX enthusiast. I am interested in drone delivery, electric cars (and airplanes), solar power, IoT and other "breaktrough" tech. Everything what changes the world to better place, fascinates me.

Mirja Kanerva

Digitalisoitumisen muutosagentti, liiketoimintakonsultti ja projektipäällikkö, jonka ajattelu rakentuu asiakaskokemuksen optimoinnin ympärille. Mirja on iloinen työmyyrä ja intohimoinen uuden oppija, joka vannoo turhan työn poistamisen ja ketterien menetelmien nimeen. Mirjalla on luja usko ihmisiin ja fiksuihin organisaatioihin. Tapaa Mirja Twitterissä @mirjakanerva tai lue lisää Mirjan kirjoituksia Affecton blogista http://www.affecto.fi/Blogi.

Marco Mäkinen

Brand and marketing strategist focused on creating growth and increased effectiveness and profitability.

Tero Ylitalo

I'm a creative mind who is capable of constantly producing new and fresh ideas. #Digitalist by nature, copywriter at heart. Always seeking for a fresh point of view. A strong believer of team work. Creative Planner at Zeeland Plc.

JP Wirta

Changing the way we change! Consultant and evangelist of modern information work. For organizations and ecosystems digitalization means cutting out process loss and non-valuable work. For employee it means understanding how business transactions are connected to networked communnications. Co-founder of the 21st century learning and change management tool http://trainengage.com Partner, Head of Modern Workplace, CMO at Cloudriven Lets get connected https://fi.linkedin.com/in/jpwirta

Petri Seppänen

A passion for demystifying business digitalization. Applying new technology to improve business efficiency and enable new business models. Digitalization consultant @Sonera working with our Enterprise customers.

Saija Mahon

Saija Mahon is the founder of Mahon Digital Marketing Ltd, an international, award-winning digital media agency that helps growing global businesses to achieve their sales targets by utilising advanced technologies and strategic tactics in the ever expanding online environment.

Jani Wahlman

Markkinointipäällikkö liiketoimintahyötyjä sisällönhallinnan keinoin toimittavassa Elinarissa – Innostumassa digitalisaation ytimessä. Miten saavuttaa avainyleisöt sisäisesti ja ulkoisesti? Miten viestiä mahtavista asioista? Miten tuottaa ja toimittaa arvoa? Muun muassa näitä mietin. Itseni ja ympäristöni kehittäminen sekä johtaminen ovat intohimoni. KTM (markkinointi), gradua vaille valmis FM (digitaalinen kulttuuri), bloggari, nuorkauppakamariaktiivi. Ja paljon muuta.

Jarkko Kurvinen

Jarkko Kurvinen kannustaa yrityksiä rakentamaan kilpailuetua mielipidejohtajuudella ja tekemään markkinoinnista aidosti palvelua. Jarkon intohimona on nostaa yritysten markkinointi uudelle tasolle sekä auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita muuntamaan myyntinsä ja markkinointinsa asiakaskeskeiseksi. Markkinointitoimisto Plutoni Oy:n perustajana Jarkko tunnetaan myös kouluttajana ja tietokirjailijana, hän on kirjoittanut kollegoidensa kanssa kirjat Blogimarkkinointi (2011, Kultasulka-palkinto), Mielipidejohtaja (2013) sekä B2B-markkinoinnin ja -myynnin pelikirja, joka julkaistaan toukokuussa 2016.

Jussi Ylävaara

Director, Strategic planning in Dingle Oy. Wannabe rockstar in Year Gone. Chef, dad and husband at home.

Sonja Ängeslevä

Sonja Ängeslevä on VP of Products Other Group Oy:ssä ja mukana rakentamassa Small Giant Games ja Lentävä Liitutaulu startuppeja. Sonjan tuorein julkaisu on "Level Up -työrutiinit peliksi" kirja (Talentum 2014), joka tarjoaa esimerkkejä pelillisistä menetelmistä ja prosesseista työrutiinien taklaamiseen.

Heidi Lemmetyinen

Heidi Lemmetyinen on San Franciscossa työskentelevä viestinnän ammattilainen, joka auttaa teknologiayrityksiä menestymään digitaaliseen viestintään ja markkinointiin liittyvien ratkaisujen avulla.

Johannes Puro

Digitalisointi-osaajayritysten avoimen markkinapaikan ja verkoston ite wikin co-founder. Kehitämme verkostomaisia malleja organisaatioiden digitalisoitumisen edistämiseen ja autamme yrityksiä löytämään sopivat kumppanit kehityshankkeissa. www.itewiki.fi.

Tuomas Jalamo

Mobiililähtöisiin palveluihin erikoistuneen digitaalisen suunnittelutoimisto Taiste Oy:n viestintäpäällikkö.

Maaretta Tukiainen

Tietokirjailija, TV-juontaja, muutosvalmentaja, muotoilija ja puhuja. Intohimot: inspiraatio, osallistaminen, kirjoittaminen, visualisointi ja yhdessä paremman maailman luominen. <3 http://www.maaretta.com/

Martin von Schantz

Marketing automation sales professional with focus on creating great customer experience and value.

Jan Eriksson

Digimarkkinoinnin Neuvonantaja. Arvopohjaisen Markkinoinnin Suunnannäyttäjä. PrimeWebin perustaja vuodesta 2006. Speakersforum Jäsen. Markkinointi&Mainonta Guruehdokas 2/2015. Rakentanut Digimarkkinointikehyksen eri alojen gurjen periaateoppien pohjalle.

Markku Vierula

Tj, yrittäjä, konsultti, tietokirjailija. Markkinoinnin myynnin ja viestinnän integraation asiantuntija vailla vertaa yrityksessä Vierula Consulting Oy. Kantaa huolta erityisesti perinteisestä PK-sektorista sekä julkisista organisaatioista ja niiden toimintakyvyn edistämisestä. Yritys tekee töitä uuden ajattelun, modernien toimintamallien ja vereksen toimintakulttuurin luomiseksi. Luennoi, kouluttaa, valmentaa, konsultoi, ravistelee Yritykset kuntoon! –projektilla yksilö, funktio ja yritys kerrallaan. Mukana kulkee mittava työkalupakki. Tanakka yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä. Tausta suomalaisissa ja ulkomaisissa markkinointitoimistoissa copyna, luovana johtajana ja omistajana. Palkittu töillään meillä ja maailmalla. Sanoo integraation olevan elämäntehtävä. Kirjoittanut teoksen Suuri Integraatiokirja, markkinointi, myynti ja viestintä. Molemmat painokset ovat mm. yliopistojen ja korkeakoulujen oppi- ja kurssikirjoja. Toisen, laajennetun painoksen esipuheen on kirjoittanut professori Don E. Schultz. Kolmas, kansainvälisille markkinoilla tähtäävä teos työn alla. PS. Ihmettelee ääneen, miksi HR-ammattilaiset ovat niin vaitonaisia keskustelussa suomalaisten yritysten kilpailukyvyn edistämiseksi

Heidi Haila

Heidi is a new-age marketing professional with enthusiastic attitude, drive and curios mind. She works within conceptualizing, consulting and account management @TBWA\Helsinki

Aki Vänni

Yrittäjä, visualisti ja tarinankertoja. Graffaa, typografiaa, t-paitoja, ilmeitä, konsepteja ja verkkopalveluita. Digitalisti ja harrastaa valon kuvaamista.

Minna Timo

Olen markkinointi-intoilija, maailmanparantaja, digitalisti. Viemässä Vilkas-brändiä kansainväliseksi. Nautin asioiden tekemisestä itseäni fiksumpien kanssa.

Selene Rannanheimo (Nyberg)

SoneraPartioin SoMen ihmeellisessä maailmassa ja valmennan SoMeaspaa Soneralla. Mukana olen monen asian kehittämisessä, liittyen lähinnä SoMeen ja asiakaskohtaamisiin siellä. Täydellä sydämellä ja ilolla mukana kaikessa. Mikä on SoneraPartio? http://bit.ly/1AGkiOi

Ville Peltola

Innovaatiojohtaja IBM:llä. Serial intrapreneur ja mustan vyön fasilitaattori. Tutkalla tällä hetkellä mm API-talous ja kognitiivinen tietojenkäsittely. Twitter @villepeltola.

Aki Snellman

Digital strategist driven by all things new. Currently making business social at Dingle, one of the founding sponsors of Digitalist Network.

Hanna Takala

Hanna Takala on ennen kaikkea tavoitteellisen bloggaamisen sanansaattaja, "entäs sitten?" -kyseenalaistaja ja konkreettisten vinkkien ylin ystävä, jolla on työntekijälähettilyys lähellä sydäntään. Toinen Zenton Hannoista, ei yrittäjä vaan työntekijälähettiläs.

Samuli Tivinen

Co-Founder at Booni. All about #Innovation, #ThinkDifferent, #Digital, #Ads, #Entrepreneur, #ThreeKids, #Helsinki

Miika Niemelä

Consultant @ Ambientia Oy - Intohimona musiikki, moottoripyörät ja ensiluokkaisten digipalveluiden kehitys. @mastardo http://about.me/miikaniemela

Timo Nurmi

Timo Nurmi on Vaikutustoimisto Zipipop Freudin strategiajohtaja ja perustajaosakas joka on keskittynyt erityisesti verkon tuomiin mahdollisuuksiin ja on työskennellyt kymmenen vuotta johtavien teknologiayritysten, kuten Googlen, kanssa. Nurmen ajatuksia voi seurata myös Twitterissä @ttnurmi.

Esko Rissanen

Luomuviljelijä, ylämaankarjaa kasvattava luomulihakauppias ja yhteistyömaatalouden ammattilainen. Hyvätuuli Highland Oy.

Sonja-Sofia Thure

I'm a Marketing Passionista who believes in making a difference through authenticity and empathy. Tweet: @sonjasofia

Maria Rajakallio

Managing Director @ eCommerce Finland (Verkkoteollisuus ry.) Social Media & Marketing Professional, Trainer, Digital World Change Agent. Entrepreneur @ SoMe Studio. M.Sc. Major: Information Technology. Years of experience of digital marketing as well as branding. Helped many companies, individuals and company leaders with social media, SEO, content marketing, marketing and brand building. Living in Tampere, helping customers in all over Finland, doing business in Europe as well. Aiming to help Finnish companies to spread their wings and go global.

Anne Nahkala

Extensive over 15 years of experience from developing and enforcing customer centricity across industries from customer insight and analytics to customer strategies, processes competencies and culture. Focusing currently on enabling companies in marketing and sales transformation, multi-channel business, and using advanced analytics across business processes from sales and marketing to service, supply chain and risk management related processes.

Tomi "Pide" Grönfors

Tomi "Pide" Grönfors on markkinointimies ja vuokrajohtaja. Yrittäjä vuodesta 2001 ja perustajana sekä vetäjänä toiminut mm. Malja BTL, VEEN ja nyt The Groenfors Method nimisissä yrityksissä. Intohimoinen kamppailulajien harrastaja, joka rakastaa myös balettia. Idearikas toteuttaja, jonka arvolupaus onkin: "saan markkinointisi toimimaan tai saat rahasi takaisin". Intohimoalueet liiketoiminnassa: 1. Markkinointi ja myynti eritoten vienti 3. Vuokrajohtaminen

Tero Ojanperä

Managing Partner, Vision+ Fund; Chairman of the Board, Kiosked; Chairman of the Board, Tampere University of Technology; World Economic Forum Young Global Leader 2009; Listed as the seventh Most Creative People in Business in 2009 by Fast Company

Juho Isola

Juho Isola has earned his two MSc degrees from University of Oulu, Finland. His understanding combines business development, technology, finance and Internet business knowledge. Juho is a global-minded person with an analytical mindset and a great set of soft & quantitative skills. He is currently engaged in building a start-up company (http://taviq.fi/) in financial technology & wealth management. Contact info: Email: juho.isola@taviq.fi Twitter: @juhoisol

Kimmo Ahvenlampi

Kimmo Ahvenlampi toimii liiketoiminnan kehityspäällikkönä Soneralla etsien uusia liiketoimintalähtöjä IoT-markkinassa. Soneralla Kimmo kehittää B2B(2C)-portfolion olemassa olevaa ja uutta IoT-tarjoamaa. Twitter: https://twitter.com/AhvenlampiK

Jari Varjo

Yli 20 vuotta digitalisaatiota, johtamista ja strategiaa. Vallitsevan ajattelun harhoista luopuja. Yrittäjä – ei osaa muullakaan tavalla. Perheyhtiö Varjojen Oy:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Palkkatyönä tietotekniikkaa ensimmäisessä polvessa. Tavoitteena muuttaa maailmaa - ei tiedä tarkalleen miten. Korporaatioanarkistin käsikirjan kirjoittaja. Finish it - there is no excuse!

Heikki Sivonen

Olen digitaalisen markkinoinnin arkkitehti. Sisältömarkkinoija, strategi ja bloggaaja. Inbound-markkinointitoimisto Fuel Digital Oy:n toinen perustaja. Uskon että yritysten strateginen kilpailuetu syntyy onnistuneen myynnin ja markkinoinnin, asiakaskokemuksen sekä designen kautta.

Anu Rautanen

I'm an enthusiastic Lean & Lean Startup Coach on a mission to re-build company cultures with believing in people and their passion.

Julius Manni

★ Country Managing Director at Affecto Finland ★ Ambassador for lean leadership and agile organisational culture ★ Keep 'Plan-B' up my sleeve to become a full-time street musician ★ Twitter @juliusmanni ★

Outi Sivonen

Excited about learning, people and culture. Eager to drive organisational/cultural change and renewal - also learning to listen more and talk less.

Mikko Seppä

Mikko Seppä on B2B-markkinointitoimisto Advance B2B:n toimitusjohtaja, joka mittaa työkseen B2B-yritysten markkinoinnin verenpainetta ja määrää ihmerohtojen sijaan lääkkeeksi pysyviä elämäntaparemontteja.

Mikko Latva-Koivisto

Intohimona kehittäminen ja kehittyminen. Levitän Provadin ilosanomaa asiakaspalvelun uudesta ajasta. #asiakaskokemus #sisältömarkkinointi

Matti Airas

Matti Airas on pitkän matkan IT-ammattilainen. Viimeiset viisi vuotta hän on pohtinut onnellisen asiakkaan dilemmaa: mitä tietoa, analyysiratkaisuja ja prosesseja tarvitaan asiakaskokemuksen parantamiseen.

Jan Ameri

Entrepreneur - BizDev- Small ideas with big impacts! #founder #startups #crowds #lean #concepts #earlystage #sharktanklover #peace

Marko Saarinen

Liiketoiminta verkossa, sähköinen asiointi, sähköiset työympäristöt ja palvelumuotoilun hyödyntäminen ovat esimerkkejä keinoista, joiden avulla Marko on taklannut digitaalisen murroksen tuomia haasteita suomalaisyrityksissä ja julkishallinnossa. Liiketoimintajohtajana Marko vastaa Digitaalisten palveluiden liiketoiminnan, tarjoaman ja toimintamallien kehittämisestä sekä auttaa Digian asiakkaita toimimaan tuloksellisemmin ja vaikuttavammin asiakaskohtaamisissa. Vapaa-aikanaan liikuntaa, matkailua ja musiikkia äänisuunnittelusta DJ-keikkoihin yhdistelevä Marko tietää, kuinka tärkeää merkityksellisen ja mieleenpainuvan asiakaskokemuksen rakentamisessa on elämyksellisyys, inspiroivuus ja aktivointi – ja kuinka sellainen kokemus luodaan.

Vesa Vilenius

Seuraan tiiviisti digitaalisen ja sosiaalisen median kehitystä sekä näiden kautta avautuvia uusia viestinnän mahdollisuuksia. Viestinnän digitaalisuus ja sähköisyys ei mielestäni rajoitu vain virtaa käyttäviin päätelaitteisiin. Se on asennetta ja luovuutta löytää keinot puhutella yleisöä kohdennetusti oikealla hetkellä. Työskentelen T-Mediassa, joka on osa Taloudellista tiedotustoimistoa.

Kalle Ek

Passionately curious entrepreneur who loves to be around exceptional people solving meaningful global problems. Co-Founder of Gizlo.

Marinella Ruusunen

Valveen Junior Content Planner. Matkabloggaaja, free-toimittaja ja -kuvaaja, joka on puhunut kutsuvieraana matkailusta ja matkabloggaamisesta, ja tehnyt blogimatkoja yhteistyössä eri matkajärjestäjien kanssa Suomen Turusta Euroopan kautta Singaporeen. / Co-hosting #IGTravelThursday & #nbeFinland

Virpi Blom

Verkkopalvelustrategioiden ja -projektien asiantuntija North Patrol Oy:ssä. Virpin erityisosaamista on hankittavien verkkopalvelujen hyötyodotusten kirkastaminen sekä ratkaisujen konseptointi ja määrittely siten, että niin loppukäyttäjien kuin ylläpitäjienkin tarpeet täyttyvät. Lisätietoa: www.northpatrol.fi.

Anu Perrotta

Vice President, Marketing MTV #uusiMTV Key areas: branding, strategic marketing, leadership, change processes.

Anu-Kaisa

Retail, Service Design, Sales Management, Sales and nowadays Mobile Service Design specialist.

Timo Pihlajamäki

Takana lähes 20-vuotta kuluttaja- ja asiakaskeskeistä tekemistä - tutkimusta, liiketoiminnan kehitystä sekä asiakaskokemuksen näkyväksi tekemistä. Vannoo edelleen osallistavan toimintakulttuurin, siilojen purkamisen sekä lapsenomaisen uteliaisuuden ja kokeilunhalun nimeen. @PihlajamakiTimo

Marja-Liisa Pollari

I started my career with content as a journalist at the media company Talentum. I worked as an editor in M&M, managing editor in Tietoviikko and editor in chief in bisnes.fi. Bisnes.fi covered the new economy, digital revolution, startup companies and leadership. I learned how effective and inspiring the teamwork can be when everything is new and changing every day. During the last years in Talentum I was very interested in strategy and brandbuilding. And by chance I met very talented advertising people which had started the agency Skandaali. They thought that I might become a planner at Skandaali. I have learned a lot about brand building and execution with many interesting clients as a planner and last years as a strategy director. So I started with the content and then learned brand. Thats why it´s really inspiring when the era of Branded Content has started. In the beginning of September 2014 Skandaali became part of finnish advertising history. The new agency Reputation fights to build brands that are destined for regional and international success.

Petri Kajander

Petri Kajander on liiketoiminnan kehittäjä ja vuokrajohtaja. Korkean teknologian hankkeet ja kansainvälinen toiminta sydäntä lähellä. Petrin tavoitat Credentum Oy:stä.

Ulla Koret

Intohimona markkinointi. 15 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä, nyt MTV:llä.

Matti Nevala

Markkinointijohtaja @ www.fiksuvesi.fi - lähellä sydäntä: kasvuyrittäminen, moderni markkinointi ja purjehdus.

Christoffer Nordberg

Christoffer Nordberg, liikkeenjohdon konsultti ja yritysvalmentaja. "Sales and Branding Guru in whom the persistence and strength of a Rottweiler meets the wisdom of Obi Wan Kenobi."

Sanna Mutka

Työskentelen uusien digitaalisten palvelujen parissa Soneran kuluttajaliiketoiminnassa. Lisäksi pyöritän Soneran Kasvu Open-yhteistyötä ja digialan kasvuyrityksille tarkoitettua Digipolkua.

Tony Virtanen

Tony uskoo, että maailma pelastuu digitalisaation avulla. Hän kannustaa ja neuvoo yrityksiä löytämään oman polkunsa digitalisaation hyödyntämisessä ja etenemään tätä polkua pitkin liiketoimintansa arjessa. Digialla hän rakentaa yhdessä asiakkaittensa kanssa uusia liiketoimintamalleja ja koukuttavan näppäriä digitaalisuutta hyödyntäviä palvelu- ja ostokokemuksia. Asiakasymmärryksellä ja tuloksekkaasti, totta kai. Tony on digi-milleniaali 70-luvulta, jolla yli 15 vuoden kokemus digitaalisen liiketoiminnan, verkkokaupan ja asiakaskokemuksen kehityshankkeiden johtamisesta. Tonyn tavaramerkkinä on pilke silmäkulmassa ja värikäs taskuliina pikkutakin taskussa. Vapaa-ajallaan Tony viettää rivitaloelämää, geokätköilee ja tilaa ruokaa verkkokaupasta.

Mikko Kiviniemi

Reivaa työkseen digitaalisuuden spinaakkeria. Hermostuu siinä vaiheessa palaveria kun irtikset alkavat lentämään.

Jaana Rosendahl

I am an eternal business developer. I am passionately enthusiastic about brands, company cultures and customer economics: How to turn companies from product- and production centric around to be customer driven, to create great customer experience. What it means to company culture, to company structures, to every employee, to management. And equally enthusiastic about digitalization: how to build great user experience, how to combine them with physical world as a part of service ecosystem, what it means when you open up your company for customers.

Kirsi Piha

Is founder, owner and chairman of the board at Ellun Kanat communications company. Has worked in various political positions as an elected member. 2003 left politics and started to work first as a journalist (TV and magazines), columnist and a writer. 2006 started he own communications company which "really" started its business at 2008. Ellun Kanat has ambitious goals on making communications more efficient, strategic and fun and helping companies to build up their communications capacity in digital era. Has written several books of which the latest, Rytmihäiriö about business and communications, comes out on November published by Talentum. Is a firm believer of opportunities.

maria råstedt

Someduunissa Soneralla. Minut löytää työn puolesta Facebookista, Twitteristä sekä Sonera Klaanista bit.ly/1Oh8clU. Luonnollisesti myös vapaa-ajalla vietän runsaasti aikaa Somen syövereissä. :)

Hanna Liimatainen

Hanna on Siliä Oy:n CEO, sosiaalisen median ja liikkuvan kuvan ammattilainen. Y-sukupolven edustaja, joka on sisällä milleniaalien ja Z-sukupolven maailmassa ammentaen sieltä oppia asiakkaidensa auttamiseksi. Siliän asiakkaisiin kuuluvat mm. Tubecon, YIT sekä liuta PK-yrityksiä joita kiinnostaa vuoropuhella verkossa ja livenä busineksen edistämiseksi.

Timo Honko

Timo Honko toimii Solitassa johtajana digitalisoiden Suomen yrityksiä ja julkishallintoa. Mielenkiinnon kohteita ovat toimivien ratkaisuiden ja toimintamallien hyödynnettävyys eri toimialoilla, viimeisin teknologia ja sen tuomat mahdollisuudet sekä organisaatioiden sparraus tämän kaiken käyttöönotossa.

Aleksi Kopponen

Kansanedustajaehdokas (105), kok., Pirkanmaa. Digi-Suomen rakentaja, joka uskoo suomalaisen ohjelmisto-osaamisen olevan merkittävässä roolissa hyvinvointiyhteiskuntamme pelastamisessa - kunhan vain päätämme tehdä hommat fiksusti itse.

Antti Pikkusaari

Strategiakonsultti ja toimitusjohtaja Aedon Oy:ssa. Haluaa olla omalta osaltaan varmistamassa, että digitalisaatio näkyy suomalaisten yritysten parantuneena kilpailukykynä kansainvälisillä pelikentillä ja että sen myötä koko Suomen hyvinvointi lisääntyy. Ajatukset tiivistetty Johtaminen digitaalisessa murroksessa -blogiin: www.digitaalinenmurros.fi

Minna Valtari

Minna Valtari is Social Media Consultant and CEO of Someco Ltd. She trains companies, associations and organizations to use social media strategically and with a thought. Her company also offers companies possibilities to outsource social media strategy, planning and content creation.

Juha Rouvinen

Co-founder, UX architect from Cava Interactive. Disciplined UX craftsman & no-nonsense transformation strategist with an extra flavour of your local car dealer sales guy attitude. My inspiration comes from delivering the understanding and tangible solutions for the (infinite) value of experience.

Kia Haring

Experienced in marketing, passionate about the change disruptive technologies bring to businesses.

Teemu Yli-Hollo

Entrepreneur, CEO & Co-Founder at Audiodraft, the global production platform for custom audio. Audiodraft works with advertising agencies and production companies around the globe and represents 20,000+ composers and sound designers from more than 120 countries. The company is redefining how audio is ordered, produced, and used in the creative industries.

Kerkko Ulmanen

Design Lead ja toinen Cava Interactiven perustajista. Käyttäjäkokemuksen Martin Riggs. Avainsana: UX.

Jari Viljemaa

Sosiaalisen median ammattilainen - Social Media Planner. Työnantajana SomeWorks. Tunnetaan myös tuttavammin nimellä "SomeSulttaani". Twitterissä: @JariViljemaa.

Kari Koivistoinen

Kirjoittaja on tiedotteisiin ja sosiaalisen median ratkaisuihin erikoistuneen Feimin perustaja ja on toiminut pelialan parissa neljätoista vuotta.

Simone Bocedi

Living and loving in Finland since 2007, SoMe addict and producer at Dingle. Happy and smiley most the time. Connect with me on Twitter @bocedi!

Petteri Poutiainen

Petteri Poutiainen is a passionate advocate for innovation, digital business and building winning teams. He is a sales and marketing professional, known for his positivity, never-give-up attitude and unlimited creativity. Petteri has over 17 years of experience in building and managing successful international sales organizations in the IT industry. Super-optimistic and energetic, he is always looking for new ways to inspire and engage people.
 Petteri enjoys reading, skiing, sailing and jogging as well as creating new business concepts and innovations.

Petteri Kallio

Entinen geenitutkija, nykyinen kouluttaja ja yrittäjä. Kiinnostuksen kohteena työtavat ja niiden muutos, motivaatio, itsensä johtaminen, jatkuva oppiminen sekä digitalisaatio. Mottona Never Stop Learning ja tavoitteena parempi maailma.

Martta Tervonen

Luovan Laboratorion perustaja ja Luova laboratorio - 15+1 tietä luovuuteen -kirjan kirjailija. Räjäyttelee maailmaa luovuuteen yhdessä toisen Luovan Laboratorion perustajan, Mikkolan Samin, kanssa ja haluaa auttaa kaikkia ihmisiä ja organisaatiota vapauttamaan koko oman luovan potentiaalinsa. Ks. lisää http://luovalaboratorio.com ja nakkaa ihmeessä viestillä! Kiitos! :)

Kristiina Pääkkönen

Toi joukkorahoitusyhtiö FundedByMe:n Suomeen ja toimii nyt yhtiön maajohtajana. Entinen yrittäjä ja koulutukseltaan yht.maist., MBA, tiedottaja sekä Johdon ja esimiesten työnohjaaja. Kristiinan blogin nimi on Joukkoyrittäjyys.

Simo Säde

User experience and user-centered design professional with background in industrial design. Doctoral degree (Doctor of Arts) from University of Art and Design. Over 20 years of experience on the field in specialist and managerial roles. Specialties: User experience processes and management, user-centered design of products and services.

Sami Jämsén

Sami Jämsén is an award-winning designer & creative director. Currently running design & branding consultancy Gonin from Helsinki, Finland - www.samijamsen.com

Jaakko Hallavo

Commerce professional in omni-channel world. Principal consultant at Smilehouse. Proven track record on developing successful multi-channel strategies for media, b2b and retail companies. Concepts, requirement analysis, EA roadmaps, solution architectures, operational models. Experienced & trusted consultant, advisor and facilitator with wide contact network in e-commerce space (vendors, service providers, clientele, start-ups). Author of "Verkkokaupan Rautaisannos 2013", a definitive guide (www.rautaisannos.fi / in Finnish) to successful e-commerce strategy, concept development, solution architecture & process optimization. Public speaker on the subject. Entrepreneur able to execute. Special interest and deep know-how in new business models, e-commerce and internet technologies in very broad spectrum. Always focused on strategy creation, business development and growth tactics. Angel investor at Nosto. Principal consultant at Smilehouse.

Heikki Rotko

MTV Oy:n toimitusjohtaja. Olemme rakentamassa MTV:stä johtavan suomalaisen digiyrityksen, joka pystyy entistä monipuolisemmin, laadukkaammin ja kohdennetummin tuottamaan elämyksiä kaikille suomalaisille.

Janne Ruokonen

Pitkän linjan digitekijä ja kokenut tuotteistaja, joka näkee enemmän mahdollisuuksia kuin ongelmia. Teen sisältömarkkinointia ja hakuoptimointia Tulos Helsinki Oy:ssä. Nopeasykkeisen päivätyön vastapainoksi harrastan pitkiä kirjankirjoitusprojekteja.

Tarmo Hassinen

Toimin ICT-arkkitehtina Soneran B2B myynnin tukena asiakasratkaisujen suunnittelussa. Opiskelen samalla kyberturvallisuutta.

Pekka Tuominen

Perhe ja juoksu liikuttaa, yrittäjä ja myyjä henkeen ja vereen liikkuvan kuvan ympärillä.

Ville Vento

Communications Officer @ Sonera. Vaikutan #Somejengin jäsenenä ja palvelen Soneran kuluttaja -ja yritysasiakkaita eri sosiaalisen median kanavissa. Tämän lisäksi työnkuvaani kuuluu monipuolisen sisällön tuottaminen (blogit, videoprojektit jne). Löydät minut Twitteristä: @VilleVento. Seuraa myös blogiani http://villevento.com.

Kati Lehmuskoski

Kati Lehmuskoski toimii Sofigatella Advisorina. Kati on kirjoittanut yhdessä Timo Savolaisen kanssa digimuutos.fi kirjan. Kati on Onalytican Top 100 digitaalisen transformaation vaikuttajat ja brändit listalla.

Antti Eronen

Antti Eronen vastaa tulospohjaisen markkinoinnin verkoston Tradedoublerin Suomen kumppanuuksista ja aloittelee (hitaasti mutta varmasti) markkinointi- ja data-aiheista podcastia osoitteessa http://www.marketingshare.co/ Perimässä startupeja ja musiikkia. Kiinnostuksen kohteina digitaaliset strategiat, myynti ja kehityksen kehittyminen. https://twitter.com/Aevarr https://www.linkedin.com/in/antti-eronen-b8b86523

Marko Kulmala

Producer of ideas, stories, and disruption. Storyteller. Author. Leader.

Kimmo Sulin

I enjoy helping our customers find the best business opportunities for their field of operations and guide them on their path to digital business growth. Keywords: B2B, B2D, Digitalization, Strategy, Strategic partnerships, Management, Development, Partner management, Key account management, Sales, Area sales, Sales process, Solution sales, Mobile communication, Wireless, Telecommunications, Product marketing, Channel partners

Riina Jokinen

Asiakkaiden pitämiseen erikoistunut viestintäkonsultti ja mentori. Yrittäjä, (Social) CRM-fanaatikko, myynti- ja markkinointihihhuli.

Hanna Virtanen

International FMCG marketer and co-owner of 33 Company Oy. Now available as Interim Manager / Vuokrajohtaja. Although I have loved my journey at Danone and Mondelez working with leading food brands, I was super happy to start working at my own endeavour - 33 Company - that we founded in January 2014 with my former colleagues from Danone. To me the best brands are the best stories - the ones that connect with a human insight. Success to me lies in tapping into a story easy enough to tell forward. If the key account is not telling my story to customer in effective way, or the consumer is not recommending the product to their friends, I have not managed to tell my story right. Tailoring the message to different audiences has made it possible to manage a vision shared with the management, and delivered excellent business results.

Tom Brunberg

CTO by day - Superhero by night | #networking, #online #business #investments #productivity #remotework | Jumping from aeroplanes, riding bike, playing golf.

Timo Savolainen

Timo Savolainen työskentelee Advisorina Sofigatessa, jossa hän auttaa organisaatioita menestymään. Timo on utelias ja kokeilee mielellään uusia asioita. Timo on erityisen kiinnostunut digitaalisesta transformaatiosta, visuaalisesta johtamisesta, palvelumuotoiluilusta ja pelillistämisestä. Digiprojektien ja muutosjohtamisen rinnalla ja harrastuksena hän fasilitoi Digitaalinen transformaatio suomeksi -verkostoa ja järjestää Digisalonki-tapahtumia.

Kari Rautanen

Datadiggari joka on saanut osallistua usean eri toimialan ongelmakenttiin, pääasiassa Master Data-lippalakin kanssa. Työskentelen CGI:ssä, mielipiteet ovat omiani.

Jesse Ketonen

Marketer, Growth Specialist, Business Developer, Digital Mingler and a Aalto BIZ guy. At the moment excited about analytics, big data, e-commerce and digital media solutions.

Olli-Pekka Tiainen

Maailman muuttumisesta innostunut viestintäyrittäjä. Kielen ja digitaalisen median ammattilainen, joka etsii uusia tarinoita ja tarttuu puheenaiheisiin. Julkaisusoakeyhtiö Eliaksen osakas.

Juha-Matti Raunio

I believe that everything between a brand and consumer is media and we all should be constantly looking for new innovative ways for brands to connect with their audience. My latest work Brändärit (Buythis!), Paulig Muki, Physical Cookie and Erinomanlaiset are good examples of this disruptive® thinking. I have a versatile background from media, sales and marketing roles. I started my career year 2004 as a media sales manager for JCDecaux, two years after I moved to the client side and worked six years for a global FMCG company Mars. Currently I'm working for TBWA\HELSINKI as a Vice President, Head of Pilot. In other words you could say that I started by selling media, then moved on to buy media and now I'm creating content for media.

Jonne Heikkinen

Data Science Manager, Solita. Autan organisaatioita hyödyntämään kehittynyttä data-analytiikkaa - strategiasta osaamisen kehittämiseen ja lopulta analytiikkaratkaisujen toteutukseen saakka.

Antti Iiskola

Content Specialist ja digiguru, kirjoittaja on pitkän linjan markkinointi-, media- ja digialan ammattilainen. Kyyninen paska, mutta aina valmis kokeilemaan uutta ja erilaista. Sanoo asiat suoraan niin asiakkaille kuin työtovereillenkin. Perustaja ja partneri Sisältötoimisto Kolome Oy:ssä, jossa pitää huolta asiakkaittensa netti- ja sisältötarpeista. Vapaa-aikanaan häiritsee kunnollisia kansalaisia erinäköisillä instrumenteilla ja/tai huutamalla sävelestä.

Ville Tapani

Naiivi ja energinen sarjayrittäjä, joka nykyisin soveltaa tekoälyä huippusalaisissa projekteissa. StartupBootcamp -kiihdytysohjelman alumni. Kiinnostunut teknologioista ja siitä kuinka digitalisoituminen voi parantaa meidän jokaisen arkea. Perustanut rytinällä kansainvälistyneen kotihoidon kommunikointityökalun NurseBuddyn, Videolle - Suomen Ketterimmän Videotoimiston sekä uusia ja kiinnostavia teknologioita (VR/AI) soveltavan ja tutkivan Nordic Venture Familyn.

Lasse Leino

Asiakkaiden kehittäjä Vincitissä ja Parempien Digitaalisten Palveluiden sillanrakentaja ja digiyhteistyön sanansaattaja Blue Arrowssa.

Martti Lindholm

Olen sosiaalisen median ja digiviestinnän ammattilainen, propellihattu, jolla on kokemusta suurten ilmiöiden synnyttämisestä sekä kotiuttamisesta. Ajattelen työkseni digi/some-strategioita, konsepteja, reaaliaikaista vuorovaikutusta, yhteisön rakentamista sekä sisältöjä Ellun Kanojen palveluksessa. Vapaa-aika kuluu musiikin, eräjormailun tai ruoan parissa ja sen kyllä huomaa.

Irina Siltanen

A dynamic and results driven Business Development Manager, educated to MBA level with a solid background in consistently exceeding revenue and growth expectations in a digital marketing and e-commerce setting; specialising in sales strategy, digital service design and e-commerce development. Commands a verifiable track record in sales and business development; committed to achieving KPIs, identifying client needs, and recommending solutions. Possesses exceptional business acumen; able to identify opportunities, create solutions, and implement strategies to increase brand reputation. Have sound communication and negotiation skills, with the ability to identify opportunities and influence strategic business decisions on a senior level; an innovative and inspirational trainer with demonstrable expertise in networking and forming effective relationships with vendors, colleagues, senior managers and clients. Key Skills: •Sales and Business Development •Leadership •Training and Development •Strategic Problem Solving and Planning •Communication •Technical: MS Office; Webshop Solutions; ERP; e-Commerce; Digital Marketing & Services; Google Analytics 6 adwords •Languages: Finnish-Native; English-Fluent; Swedish, Spanish and German-Intermediate. Based on iMa straegies I'm high yellow: High Yellows are outgoing, friendly and enthusiastic idea people who excel in getting others excited about their vision.They are fast paced, high energy and deal with people in a positive upbeat way; eternal optimists that can influence people and build alliances to accomplish their goals.

Vesa Hack

Vesalla on yli viidentoista vuoden kokemus asiakasrajapinnassa tapahtuvasta kehitystyöstä sekä liiketoiminnan, markkinoinnin ja myynnin johtotehtävistä. Hän haluaa räjäyttää myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun raja-aidat ja erityisesti liiketoimintojen väliset siilot, joita edistyksellisistä puheista huolimatta edelleen on olemassa. Vesan ohjenuora on, että asiat ovat juuri niin kuten ne näyttävät olevan asiakkaan silmissä. Kaikki asiakaskokemuksen parantaminen alkaa siitä, että asiakasta aidosti kuullaan ja hänen kanssaan käydään oikeaa dialogia. Asiakkaalle pitää luovuttaa johtoryhmiin ja kabinetteihin kertynyttä valtaa. Tähän tarvitaan systemaattista strategian, prosessien, toimintatapojen ja järjestelmien kehittämistä sekä vahvaa muutosjohtamista. Vapaa-ajallaan Vesa on aktiivinen arkiliikkuja, joka pyöräilee kaikki mahdolliset matkat kesät talvet. Hänet löytää myös lenkkipolulta ja salilta. Vesan muihin harrastuksiin kuuluvat musiikin suurkulutus, taiteen ihastelu ja instagrammaus (vekkuli_hki).

Sini Suutari

Erinomaisen asiakaskokemuksen ja sujuvan asiakaspalvelun puolestapuhuja, joka aloittaa toukokuun lopussa asiakaspalvelupäällikkönä MTV:lla. Aikaisemmin vastannut sosiaaliseen mediaan erikoistuneen Somecon Helsingin liiketoiminnasta ja kehittänyt johtavana konsulttina asiakasyritystensä asiakaspalvelua ja -viestintää verkossa. Loppuvuonna tavoitteena on puhua vähemmän ja kokeilla enemmän! Twitter: @sinisuutari

Jeroen van Hove

Digital specialist with more than 15 years of experience in marketing data & analytics, media strategy, global digital branding and CRM, training, consumer insights development and creating digital brand experiences. Specialties: Key skills include strategic analysis and coaching multi-disciplinary teams

Joona Tuunanen

Olen monitoimikone pk-yrityksille, jotka haluavat saada lisää asiakkaita netistä. Viimeisen 5 vuoden aikana olen mm: - tehnyt hakukoneoptimointia ja sisältömarkkinointia kansainvälisesti sekä isoille, että pienille yrityksille - rakentanut 20+ Wordpress sivustoa - kopioinut käsin kymmeniä kaikkien aikojen parhaita suoramainoksia kehittyäkseni copywritingissa (tätä tekniikkaa suosittelee esimerkiksi legendaarinen Gary Halbert) - julkaissut kirjan Amazon Kindle-alustalla kynänimellä - opetellut rakentamaan ja käyttämään web crawlereita ja scrapereita. Eli joo, oon aikamoinen geek.

Jussi Kujansuu

Jussi uskoo, että useimmat yritykset mittaavat menestyksensä edelleen euroilla ja vain kaupallisella asiakaskokemuksella on merkitystä. Jussilla on pitkä kokemus digitaalisen liiketoiminnan kehitystehtävistä, integraatioliiketoiminnasta, verkkokaupoista ja digitaalisesta markkinoinnista. Jussi toimii Solitan verkkokaupan ja asiakaskokemuksen liiketoiminnan kehitystehtävissä.

Tuuli Suominen

Startup-höyrähtänyt HR, joka viihtyy kun vauhti on kovaa. Arvojen ja yrityskulttuurin kätilö. Rohkeuden, oppimisen ja vapauden puolestapuhuja. Be Brave. Keep Learning. Feel Free. @Tapp Commerce.

Jonna Huomo

Life is here, now. Yesterday was already, tomorrow is not here yet. Living in now, helping others to learn these skills. To gain more happiness, balance, focused mind, health, thrive, creativity...... Mindfulness -counselor. Special interest - mindfulness at work. So much potential! Mindfulness- coaching in companies. Occupational health-, wellness at work -consulting. Mindfulness -courses ForestWellness MetaHealth Happy woman who loves her job! "PresenceAmbassador" with a twist of science. Occupational Health Nurse with knowledge and experience in preventing various occupational health risk and supporting health at work. Loves music, mornings, litterature, yoga, nature, people and silence. Benches and birds makes me happy. "Life is a journey, not a race" -Bonnie Mohr-

Jarno Limnéll

Sinivalkoinen sydämeni sykkii vahvasti Suomelle ja turvallisuudelle. Työssäni (Professori Aalto-yliopistossa ja Vice President Insta Group Oyj:ssä) keskityn digitaaliseen turvallisuuteen, kyberturvallisuuteen, mikä on digitalisaation sekä välttämättömyys että mahdollistaja.

Belinda Gerdt

Digitalist. Visualist. Really passionate about customers and developing the amazing customer experiences with the modern technologies for marketing, sales and customer care. I’m really passionate about helping customers to make even more profitable business in digital channels, serving their customer in an omni-channel environment, modernizing their marketing and developing their sales processes. I’m a marketing believer. Working for Amazon, living in Luxembourg and writing my first Book with talented professional Kari Korkiakoski.