Etsimme kasvun ja menestyksen tueksi Pohjoismaiden suurimpaan perheomisteiseen markkinointiin ja konsultointiin erikoistuneeseen yhtiöryhmään tietohallintojohtajaa.

Salomaa Yhtiöt Oy on suomalainen perheyritys, joka omistaa ja palvelee toimialaansa uudistavia rohkeita asiantuntijayrityksiä – SEK, Dagmar, Voitto, KASKI Agency, Evidens ja Quru kuuluvat Salomaa-yhtiöihin.

Olemme muuttaneet maailmaa asiakkaidemme kanssa vuodesta 1935. Tavoitteemme on menestyvät yhtiöt ja ihmiset. Ryhmän yhtiöillä on itsenäiset strategiat sekä vastuullinen johto ja henkilöstö, emme ole keskitetysti johdettu konserni. Toimintamme perusta on vapauden, vastuun ja luottamuksen kulttuuri – olemassaolomme perustuu osaaviin ihmisiin ja jatkuvaan uudistumiseen.

Samalla kun teknologiamurros luo mahdollisuuksia ja muuttaa toimintaa sekä asiakkailla että meillä, kaiken kivijalkana on perusasioiden toimivuus. Tietohallintojohtajana olet avainroolissa sekä halutun tulevaisuuden että sujuvan arjen rakentamisessa.

Osaat yhdistää  liiketoiminnan tarpeet sekä tiedon ja teknologian tuloksia tuoviksi ratkaisuiksi. Digitaalisen strategian kehittäjänä ja toteuttajana vastaat teknologiavalinnoista, kumppaniverkostoista  ja strategian viemisestä käytäntöön tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen kanssa.

Sinulla on näyttöä liiketoimintakriittisten ja asiakaslähtöisten IT-projektien sekä kehityshankkeiden tuloksellisesta johtamisesta ja läpiviennistä. Ymmärrät, että uusien asioiden kehittäminen ja käyttöönotto vaatii ensin perusasioiden rautaista rullaamista sekä sujuvaa arkea. Sinulla on näkemystä jatkuvasti kehittyvien teknologioiden hyödyntämisestä konsernin erilaisten liiketoimintojen eduksi. Innostavana johtajana saat ihmiset ympärilläsi mukaan kehittämään myös uusia toimintatapoja ja kyvykkyyksiä. Haluat jatkuvasti päivittää omaa ja muiden osaamista. Analyyttisen lähestymistapasi ansiosta pystyt jalostamaan datan tiedoksi ja tarjoamaan johtopäätökset ylivertaisena palveluna. Kokemus ja kiinnostus mediaan, mainontaan ja konsultointiin liittyvistä liiketoimintaympäristöistä auttavat sinua toimivan palvelukokonaisuuden luomisessa.

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja haastava rooli luovassa ja jatkuvasti kehittyvässä, transformaatiovaiheessa olevassa  ympäristössä. Konserniin kuuluu vaikuttamisen palveluja tarjoavia eturivin yrityksiä, joten digitaalista innovatiivisuutta, intoa ja osaamista löytyy myös omasta takaa. Tavoitteiden saavuttamiseen saat tukea ICT-tiimiltäsi ja osaavilta kollegoiltasi. Raportoit suoraan konsernin toimitusjohtajalle ja kuulut emoyhtiön johtoryhmään. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa sekä Tampereella ja Porissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Vice President Aki Hyryläinen,  0400 200 878  sekä konsultti Anni Saarinen, 040 710 8656. Lähetäthän  CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi  palkkatoiveineen  6.11.2016 mennessä osoitteeseen  www.mercuriurval.fi  viitenumerolla FI-09805.