Unelma osaamisesta

Kaiken tietää googlaamalla, kokeilemalla ja kysymällä. Näin minäkin ajattelin nuorempana. Se mitä tarvitsin, halusin ja ymmärsin oli sormin kosketeltavissa.

Mitä enemmän tulee ikää, sitä paremmin haluaa ymmärtää tietoa. Saada erilaisia näkemyksiä ja paljon tietoa asioista. Erilaisia ja erimielisiä näkemyksiä. Todellisuus syntyy erilaisten vaittämien fuusiosta.

Digitalistin ensimmäiset kaudet kiteytyivät tiedon lisäämiseen aiheesta. Törmäytimme yrityksiä, ihmisiä ja ajatuksia. Asiat ovat edenneet hyvin. Nuorimmat huutavat kaiken olevan jo verkossa ja vanhemmatkin ovat lämmenneet asialle. Moni yhteisö ja organisaatio on jo pohtinut suhdettaan verkon mahdollisuuksiin. Moni on jo nähnyt valoakin.

Kirjoitin aiemmin voiko ymmärryksen lisääminen olla yhteisön visio? Kyllä varmasti voi. On vain löydettävä paras tapa jalostaa, välittää ja paketoida tietoa. Onko se digiaikana teksti, luento, koulutus, konsultointia vai edellisten yhdistelmä oikeassa ja briljantissa suhteessa?

Olen halunnut integroida digitalist –oppeja osaksi johtamista, markkinointia, kasvua ja innovaatiota. Viedä digitalisaatiota pikku hiljaa osaksi arkea ja kaikkia yritysten toimintoja. Ensi vuonna syvennämme vielä toimialoihin.

Aivan sama mitä digitalisaatiosta ajetellaan.

On aika syventää murrosta kaikessa arjen tekemisessä. Ensimmäinen erä tulevasta nähdään jo marraskuussa kun Digitalistit yhdistävät yhdessä datan x ajattelijat x tulevaisuuden. Lavalla mm. Risto Linturi, Petri Vilen, Ossi Lindroos, Kati Sulin, Timo Leppänen ja monta muuta.

Tule kurkistamaan miltä tulevaisuus näyttää ja mitä näemme huomisesta? Tilaisuuteen varattiin hetkessä 500 lippua. On hölmöä jättää väliin katsaus oman kalenterin ulottumattomiin. http://digitalistnetwork.com/event/solita-digitalist-thinkers-forum-2016/

Tervetuloa!

Pääsihteeri.

Ville Tolvanen

Ville Tolvanen is CDO with Digitalist Group. “V” is the founder and co-founder of several companies in software, digital services, marketing and healthcare. Ville is popular transformation advisor, consultant and a keynote speaker. Ville Tolvanen was voted #1 Marketing expert in Finland (2016) Top 100 IT influencer (2017) and listed as #1 Social media brand by Procom (2017) Roles: Chairman, MOB, CEO, CMO, CDO, CSO, Interim Director & Consultant Founder/Co-Founder: Q.P.R. Software, Intervisio, Marchitects, Terve Media, Coronaria, Mectalent, Digitalist Network, Digitalist Group