Unelma osaamisesta

Kaiken tietää googlaamalla, kokeilemalla ja kysymällä. Näin minäkin ajattelin nuorempana. Se mitä tarvitsin, halusin ja ymmärsin oli sormin kosketeltavissa.

Mitä enemmän tulee ikää, sitä paremmin haluaa ymmärtää tietoa. Saada erilaisia näkemyksiä ja paljon tietoa asioista. Erilaisia ja erimielisiä näkemyksiä. Todellisuus syntyy erilaisten vaittämien fuusiosta.

Digitalistin ensimmäiset kaudet kiteytyivät tiedon lisäämiseen aiheesta. Törmäytimme yrityksiä, ihmisiä ja ajatuksia. Asiat ovat edenneet hyvin. Nuorimmat huutavat kaiken olevan jo verkossa ja vanhemmatkin ovat lämmenneet asialle. Moni yhteisö ja organisaatio on jo pohtinut suhdettaan verkon mahdollisuuksiin. Moni on jo nähnyt valoakin.

Kirjoitin aiemmin voiko ymmärryksen lisääminen olla yhteisön visio? Kyllä varmasti voi. On vain löydettävä paras tapa jalostaa, välittää ja paketoida tietoa. Onko se digiaikana teksti, luento, koulutus, konsultointia vai edellisten yhdistelmä oikeassa ja briljantissa suhteessa?

Olen halunnut integroida digitalist –oppeja osaksi johtamista, markkinointia, kasvua ja innovaatiota. Viedä digitalisaatiota pikku hiljaa osaksi arkea ja kaikkia yritysten toimintoja. Ensi vuonna syvennämme vielä toimialoihin.

Aivan sama mitä digitalisaatiosta ajetellaan.

On aika syventää murrosta kaikessa arjen tekemisessä. Ensimmäinen erä tulevasta nähdään jo marraskuussa kun Digitalistit yhdistävät yhdessä datan x ajattelijat x tulevaisuuden. Lavalla mm. Risto Linturi, Petri Vilen, Ossi Lindroos, Kati Sulin, Timo Leppänen ja monta muuta.

Tule kurkistamaan miltä tulevaisuus näyttää ja mitä näemme huomisesta? Tilaisuuteen varattiin hetkessä 500 lippua. On hölmöä jättää väliin katsaus oman kalenterin ulottumattomiin. http://digitalistnetwork.com/event/solita-digitalist-thinkers-forum-2016/

Tervetuloa!

Pääsihteeri.

Ville Tolvanen

Miksi? Missioni on integroida äly osaksi yritysten arkea. Mitä? Enemmän ja parempaa vähemmällä. Muotoilemme parempia yrityksiä Miten? 1. Digivisiot ja strategiat 2. Apua transformaation johtamiseen 3. Digitaaliset liiketoimintaratkaisut. Kuka? Ville Tolvanen on mainetutkimuksen (M&M) Suomen näkemyksellisin markkinoinnin asiantuntija, Tivi top100 IT-vaikuttaja ja Procomin selvityksen mainituin henkilöbrändi somessa. (2016) "V" on puhuja, digitalisti, strategi, kouluttaja, konsultti ja Digitalist Network –verkoston perustaja. Intohimo, kyky hahmottaa, kirkastaa ja kiteyttää vaikeita kokonaisuuksia innostaviksi ajatuksiksi ja realistiseksi suunnitelmaksi erottavat Villen muista ajattelijoista.

Digitalist.tv >