Uuden ajattelun AA -kerho

Digitalisti on ihminen, joka suhtautuu myönteisesti teknologian mahdollisuuksiin.

Digitalisoituminen on älyn ja teknologian integroitumista arkeen. Digitalist Network törmäyttää ihmisiä, ideoita ja yrityksiä uusien ratkaisujen rakentamiseksi. Tavoitteemme on digitalisoida Suomi pikseli kerrallaan.

Kevät on ollut huikea! Vuoden aikana tilaisuuksiimme tulee osallistumaan lähes 4000 ihmistä. Lähes poikkeuksetta jokaisessa tapahtumassa lähes puolet osallistujista ovat tilaisuudessa ensimmäistä kertaa. Kesäkuun loppuun mennessä sivustolle kertyi 200 000 sivulatausta.

Pauli Aalto-Setälän sanoin olemme uuden ajattelun AA-kerho. Se on hieno ilmaisu toimintamallistamme. Olemme avoin kollektiivi, jossa kuka tahansa saa julkaista, osallistua, rakentaa omaa palaansa tai synnyttää uutta. Olemme uuden ajan kauppakamari verkossa.

Pidämme nyt ansaitun loman aina elokuun alkuun asti. Sitten palaamme uusin kujein ja ajatuksin. Elokuussa tuotteistamme kaikki palvelumme tukemaan kehittymistä ja tulevaisuuden strategiaamme.

Kiitos sinulle joka osallistuit, jaoit, kommentoit tai vastustit ajatuksiamme. Jakaminen on asioista, ihmisistä ja huomisesta välittämistä – Sharing is caring !!!!

Ikuista kesää ja hymyillään kun kohdataan!

Pääsihteeri

Ville Tolvanen

Miksi? Missioni on integroida äly osaksi yritysten arkea. Mitä? Enemmän ja parempaa vähemmällä. Muotoilemme parempia yrityksiä Miten? 1. Digivisiot ja strategiat 2. Apua transformaation johtamiseen 3. Digitaaliset liiketoimintaratkaisut. Kuka? Ville Tolvanen on mainetutkimuksen (M&M) Suomen näkemyksellisin markkinoinnin asiantuntija, Tivi top100 IT-vaikuttaja ja Procomin selvityksen mainituin henkilöbrändi somessa. (2016) "V" on puhuja, digitalisti, strategi, kouluttaja, konsultti ja Digitalist Network –verkoston perustaja. Intohimo, kyky hahmottaa, kirkastaa ja kiteyttää vaikeita kokonaisuuksia innostaviksi ajatuksiksi ja realistiseksi suunnitelmaksi erottavat Villen muista ajattelijoista.