LeanLab Webinaari: Asiakasymmärryksen uusi musta – digitaalisen asiakas yhteisön avulla taas asiakkaiden äärelle

25.11.2020 @ 8:30 am - 10:00 am UTC+3

Webinaari: Asiakasymmärryksen uusi musta – digitaalisen asiakasyhteisön avulla taas asiakkaiden äärelle

Me olimme todella innoissamme, kun saimme aamulla Reetan Nordea Henkivakuutukselta ja Janin Maikkarilta puhumaan kokemuksistaan LeanLabin käytöstä osana palveluiden ja tuotteiden kehittämistä. Jan kertoi hienosti esimerkeillä, miten asiakasääni on otettu ketterästi mukaan digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja Reetta kertoi ensimmäisen vuoden kokemuksistaan LeanLabistä osana asiakaskokemuksen ja mm. markkinointiviestinnän kehittämistä.

Tapahtuma oli tarkoitettu johtajille sekä asiantuntijoille, jotka työskentelevät asiakaskokemuksen, asiakasymmärryksen ja/tai uusien tuotteiden ja palvelujen kehityksen parissa.‍

Puhujat olivat:

Reetta Viitanen
CX Lead, Nordea Life
Reetta vastaa Nordea Henkivakuutus asiakaskokemuksen kehittämisestä ja vie talossa eteenpäin asiakaslähtöistä toimintakulttuuria.  Reetta on taustoiltaan digitaalisen palvelukehityksen ammattilainen ja tehnyt ennen Nordea Lifelle tuloaan mm digitaalisten oppimisympäristöjen parissa osallistavaa palvelukehitystä suomessa ja kansainvälisesti.

Jan Rosnell
Service Design Lead, MTV
Jan vetää digitaalista palvelumuotoilutiimiä maikkarilla ja on design thinkingin ja asiakaskeskeisyyden priimusmoottori talossa. Janin vahtivuorolla talossa ollaan onnistuttu merkittävästi parantamaan NPS:ää, digitaalisten kanavien konversiota sekä kannattavuutta.

Ville Österlund
Managing Partner, Digitalist
Ville on verkossa tapahtuvan asiakasosallistamisen pioneeri Suomessa. Ville on tehnyt 20 vuotta asiakasymmärryksen parissa työtä Suomessa, Britanniassa sekä Aasiassa ja auttanut kymmeniä asiakkaita tulemaan asiakaslähtöisemmäksi ja lanseeraamaan uusia tuotteita sekä palveluja menestyksekkäästi.

 

Add to your calendar

+ Add to Google Calendar

+ iCal Export

Details

Date: 25.11.2020 @ 8:30 am - 10:00 am UTC+3

Venue

Digitalist Webinars

Pohjoisesplanadi 35 A a
Helsinki, 00100 Finland

+ Google Map