Ville Tolvanen // December 12 2013

2014 #Digitalist välittää osaamista, työtä, tekemistä ja tekijöitä

Kollektiivin idea on alusta asti ollut ideoiden, osaamisen, ihmisten ja mielipiteiden törmäyttäminen. Maanantaina starttaa ensimmäinen uusille ja aloittaville yrittäjille suunnattu muotoilupäivä, joka myytiin hetkessä loppuun. Myös mentorointia on luvassa, useat huippuasiantuntijat ovat jo tarjonneet apuaan uusien yrittäjien auttamiseen, veloituksetta tietenkin.

Pohdimme kuumeisesti miten luoda työmarkkinamalli joka olisi objektiivinen, tasa-arvoinen, tehokas ja laadukas. Miten törmäytetään yrityksiä, osaamista ja osaajia? Malli hahmottuu suunnittelupöydällä ja jos haluat osallistua, tai sinulla on idea mielessäsi kerro se heti pääsihteerille.

 

Miten pilvipalvelu voi palvella koko kollektiivia, yrityksiä, yrittäjiä ja asiantuntijoita?

Ensimmäiset tulokset ovat jo selvillä ja vuodesta 2014 tulee kiireistä. Kysyntää on selkeästi niin konsultoinnille kuin tehokkaille toteutuksillekin luovia palveluita unohtamatta.

Onhan sinulla varmasti oma profiilisi palvelussa? Laita itsesi näkyviin. Tällä varmistat paikkasi osaajia hakevien yritysten ja sijoittajien mielissä. Osallistu, kommentoi, keskustele ja jaa muiden digitalistien tuottamia sisältöjä. Yhdessä olemme vahvempia. #Sharingiscaring

 

Pääsihteeri

More from Ville Tolvanen