Ville Tolvanen // November 18 2015

2016!

Onko riemua suurempaa kuin kohdata ja jakaa yhdessä Digitalistien kaa.

Siinä kiteytetysti pääsihteerin ajatuksia tulevalle vuodelle.

Kyllä, toimintamme jatkuu ja kasvaa kaikilla mittareilla. Parempia kohtaamisia, parempaa sisältöä, enemmän konkretiaa ja laadukkaampia kontakteja. Tämän uskallan jo nyt luvata.

Toiminta jatkuu tiivisti uusien ideoiden, innovaatioiden, strategioiden ja johtamisen kehittämisessä. Olemme syvällä mukana median, markkinoinnin, kaupan, terveyden ja liiketoiminnan murroksissa. Vuonna 2016 Digitalistissa nähdään puhumassa ja osallistumassa enemmän asiakasyrittäjien johtajia kuin koskaan aiemmin. Uskallan jo nyt toivoa, että saamme myös kansainvälistymisen liikkeelle yhdessä uusien kumppanien kanssa.

Uutta verta, ajattelua ja voimaa tekemiseen.

Tulevana vuonna Digitalistiin liittyy kaksi uutta yrityskumppania, jotka molemmat tarjoavat globaalin alustan ideologian kansainvälistämiseen. Ensimmäinen niistä on luovaksi yritykseksi itseään luotaava TBWA. Yritys olikin jo mukana Ameriikan Juuson voimin Digitalistissa keväällä 2015.

Disruption company

Tbwa lanseeraa Suomeen täysin uuden liiketoiminnon, joka tähtää luovien liiketoimintastrategioiden rakentamiseen. Kysymyksessä on Disruption Works –yhtiö, joka toimii tällä hetkellä ainakin USA:ssa (New York), Singaporessa, Saksassa & Belgiassa. Samalla TBWA:sta tulee Digitalistin uusi kumppani sekä vahva Digitalist Creative verkoston jäsen yhdessä Dinglen, Solitan, MTV:n, Soneran, Fonectan, Rainmakerin ja IBM:n kanssa. Myös pääsihteeri Tolvanen tullaan näkemään konsulttityössä Disruption Works -suunnittelijana.

Digitalist verkosto rakentaa entistäkin tiiviimpää yhteistyöta ja liiketoimintaa vuodelle 2016. Dingle tulee ottamaan yhä suuremman vastuun yhteisön somettamisesta, sisällöistä ja tapahtumista. Creative verkosto kasvaa ja yrityskumppaneiden yhteistyöhön panostetaan ennennäkemättömällä tavalla.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa yksittäiselle digitalistille?

Enemmän mahdollisuuksia kokea, vaikuttaa ja vaikuttua. Suurempia yleisöjä ja enemmän tarttumapintaa uusien liiketoimintojen rakentamiseen. Entistäkin vahvempaa yhteisöllisyyttä ja uusia toimintamalleja.

Yksinkertaisesti entistäkin parempaa Digitalistia ja sanoista tekoihin kaikilla tekemisen alueilla.

Voit varmasti jakaa riemuni tätä tekstiä kirjoittaessa. On hienoa saada jakaa, välittää ja törmäyttää hienoja ihmisiä, ideoita ja osaamista. On mahtavaa saada olla mukana digitalisoimassa Suomea pikseli kerrallaan. Kiitos teille kaikille. Ilman sinua ei Digitalistia olisi olemassakaan.

Pääsihteeri

More from Ville Tolvanen