Ville Tolvanen // May 04 2016

5M: Digitalist goes all Digital

Lähestymme aikaa, jolloin fyysinen läsnäolo on hyve, mutta ei välttämättömyys. Saatamme tulevaisuudessa ajatella, että paikalle saapuminen on investointi, joka vaatii paitsi hyvän syyn, mutta myös riittävän tuoton siirtymiselle syntyville kustannuksille.

Olemme Digitalistissa opiskelleet lihallisen, digitaalisen, sosiaalisen ja läsnäolon riippuvuuksia ja toimivuutta ja eri kombinaatioissa. Parhaita Digitalist –periscope lähetyksiä on seurannut yli tuhat henkeä, Pääsihteerin Ekonomeille pidettyä luentoa on katsonut jo yli 2000 ihmistä, joista vain 10% oli paikalla Tennispalatsissa. Myös digitalistien muita esityksiä videolla on seurattu yhteensä tuhansia kertoja.

Lähestymme aikaa jolloin saamme määrätä itse yhä useammalle asialle ajan, paikan, määrän ja sijainnin. Jatketaan siis harjoituksia!

Digitalist järjestää ensimmäisen tilaisuutensa puhtaasti verkossa! Tule mukaan 5m Median & markkinoinnin VIP-aamuun verkossa.

Päätimme kutsua M&M mainetutkimuksen kärkeä ja näkijöitä saman pöydän ääreen kertomaan oman näkemyksensä muutoksista ja kuinka he niitä hyödyntävät.

Tilaisuus striimataan osoitteessa digitalist2017.wpengine.com. Tervetuloa keskustelemaan myös twitteriin tunnuksella #digitalist.

Media ja markkinointi ovat murroksessa… “No kidding, tell me something new!”

Maailma muuttuu nopeammin kuin pystymme päivittämään ajatuksiamme; digi-start-upit haastavat brändit; IoT on sun, mun ja anopin ranteessa, korussa ja skimbatakissa; brändit tekevät viihdesarjoja ja vihaiset linnut elokuvia; palvelut kahmivat design-palkintoja; poliisi on somessa – ja verottaja!

Mitä %€%&&&%& markkinointi, media ja viestintä?! Miten meidän pitäisi omaksua uudenlainen rooli tässä muutoksenkehässä? Kuinka viestintää, mediaa ja markkinointia johdetaan uudessa ajassa?

Päätimme ottaa selvää ja tuoda Suomen maineikkaimmat markkinointi-, media- ja viestintäasiantuntijat samaan pöytään kanssasi keskustelemaan – Olethan mukana?

5M -aamu 25.5. 2016 9.00-11.00 verkossa osoitteessa digitalist2017.wpengine.com

Tuoreimman M&M Mainetutkimuksessa hyvin menestyneet vaikuttajat kerääntyvät yhteen jakamaan omat näkemyksensä haasteista ja niiden ratkaisemisesta. Kuule ensimmäisenä miten edelläkävijät itse muuttuvat ja johtavat muutosta. Mukana Outi Ellilä, Jarkko Nordlund, Sami Tikkanen, Jani Halme, Kirsi Piha, Juho Jokinen ja Ville Tolvanen.

Ohjelma:
9:00 Digiajan onnistujat: Näin muutamme maailmaa.
Jarkko Nordlund, toimitusjohtaja, MTV
Jani Halme, luova johtaja, Toinen
Sami Tikkanen, toimitusjohtaja, TBWA
Juho Jokinen, toimitusjohtaja, Dingle
Kirsi Piha, hallituksen puheenjohtaja, Ellun Kanat
Outi Ellilä, markkinointijohtaja, Anttila
10:00 Tolvanen Roast: Media ja markkinointi ovat rikki. Tolvasen grillattavana Ellilä, Piha, Jokinen, Tikkanen, Halme & Nordlund
11:00 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös.

Ohjelma katsottavissa verkossa osoitteessa digitalist2017.wpengine.com!

Mikä ihmeen 5M?
5M = Media, Money, Marketing, Management & Me. Se on uusi tapahtumasarja median ja markkinoinnin vaikuttajille ja yritysten ylimmälle johdolle. Tavoitteena on syventää ja edistää näkemyksiä ja yhteistyötä markkinoinnin, viestinnän ja ylimmän johdon välillä sekä edistää digitalisaation mahdollisuuksien hyödyntämistä suomalaisissa yrityksissä.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Digitalist, MTV, Dingle & TBWA

 

 

 

More from Ville Tolvanen