Digitalist Network // May 12 2015

AdOps Specialist, Schibsted Media Group (Tori.fi)

Schibsted Media Group on Norjassa perustettu, 29 maassa toimiva kansainvälinen media-alan yhtiö, jonka Christian Schibsted perusti vuonna 1839. Suomessa SMG tunnetaan paremmin vuonna 2009 startanneesta Tori.fi-verkkopalvelusta. Tori.fi:n huikea kasvutarina on alalla kansainvälisestikin noteerattu. Palvelu on kasvanut Suomen suurimmaksi käytetyn tavaran verkkokauppapaikaksi viidessä vuodessa, ja palvelun sivulatausmäärät ovat jo nelinkertaiset verrattuna Huuto.netiin. TNS Metrixin mukaan Tori.fi -palvelumme on Suomen 3. suosituin sivusto sivulatauksilla laskettuna. Sen edellä ovat vain iltapäivälehdet.

Tori.fi-verkkopalvelumme kiivas kasvu on vaikuttanut myös tiimimme kasvuun. Ylitimme maagisen 20 hengen rajapyykin viime syksynä. Tänä vuonna Mikonkadun toimistollemme on kärrätty ruuhkaksi asti uusia työpisteitä, kun joukkoon ovat jo liittyneet muun muassa Kaisa, pari Thomasta ja Janne, ja muutamien uusien aloituspäivät odottavat vielä vahvistusta.

MISTÄ ON KYSE?
Haluamme muuttaa mediamyynnin lainalaisuuksia, ja näyttää jatkossa mallia siitä, miten perinteinen mainonta korvataan verkossa tapahtuvilla täsmäkohtaamisilla. Olemme työstäneet pieteetillä verkkopalvelumme analytiikkaa ja teknisiä toiminnallisuuksia, jotka mahdollistavat nyt Torin käyttäjien tarpeiden ja ostoaikeiden tunnistamisen ja ennustamisen hyvinkin tarkkaan. Tältä pohjalta tulemme myymään ja toteuttamaan mainoskampanjoita, jotka koetaan mainosten sijaan palveluna.

Haemme Heidin työpariksi AdOps Specialistin tehtävään sinua, jolla on luontaista kiinnostusta ja kykyä paneutua asiakkaidemme Tori.fi-verkkosivulle toteutettavien mainoskampanjoiden luomiseen, targetointiin, optimointiin, testaamiseen ja raportointiin sekä teknisellä, luovalla että analyyttisella otteella. Tehtävän keskeinen tavoite on toteuttaa asiakkaalle se, mitä myynti on luvannut. Roolin tekniset ja luovat tarpeet nousevat esille sekä Adops-ongelmien ratkaisussa että esimerkiksi HTML/HTML5-bannerkampanjoiden käytännön toteuttamisessa. Analyyttisyyttä ja tarkkuutta kaivataan erityisesti optimoinnissa ja raportoinnissa. Saat vastuullesi omia kampanjoita, joita luotsaat eteenpäin proaktiivisella otteella yhteistyössä myynnin ja mainostoimistojen kanssa. Lisäksi tuet myyntiä oma-aloitteisesti inventaarin sekä kampanjoiden tuloksekkuuden puitteissa, ja huolehdit siitä, että kampanjakalenterit ja varaustilanteet ovat optimaaliset ja ajan tasalla.

Ensimmäisen puolen vuoden aikana odotamme sinun:
• Omaksuvan Torin ”1+1=4” -tiimionnistumisia vahvasti korostavan yrityskulttuurin ja arvomaailman, ja kannustavan työkavereitasi yhteisiin onnistumisiin
• Sisäistävän Torin tarjoamat asiakashyödyt ja mahdollisuudet sekä tapamme myydä
• Osoittamaan kykysi ottaa haltuun saamasi kampanjat vieden ne maaliin käytännön tasolla
• Osoittavan luovuutta ja ideointikykyä mainoskampanjoiden suunnittelussa ja toteuttamisessa
• Tarjoavan oma-aloitteisesti omia taitojasi ja kokemuksiasi hyödyntävää tukea myynnille yhteisten myyntitavoitteidemme saavuttamiseksi

HAKUKRITEERIT
Tämä tehtävä on omiaan esimerkiksi tulevaisuuden display mainonnan -staralle, jolta luontuu jo dynaamisten HTML-bannereiden toteutus HTML-koodaamisesta alkaen. Toivomme, että sinulla on minimissään 1-2 vuotta työelämäkokemusta esimerkiksi media- tai mainostoimistosta, jotta tiedät, mistä puhumme, ja ymmärrät display mainonnan –periaatteita. Uskomme, että kulttuuriimme soljahtava, oppimisvalmiudet omaava, display mainonnasta innostunut tyyppi oppii tarvittavat taidot kyllä nopeasti.

Etsimme hakemuksestasi seuraavanlaisia asioita:
• 1-2 vuotta työelämäkokemusta esimerkiksi media- tai mainostoimistosta
• Yleistä aktiivisuutta ja innostusta uusiin asioihin
• Dynaamisten bannereiden toteuttamisessa tarvittavia hyviä käytännön tason teknisiä valmiuksia: #HTML #HTML5 #Photoshop #AdobeFlash #Javascript #CSS
• Aiempaa display-mainonnan hallintatyökaluosaamista (meillä on käytössä #Adtech)
• Kyky pyörittää raportteja esimerkiksi Excelissä
• Analyyttinen ote ja tarkkuus
• Kyky koordinoida omaa, samanaikaisista kampanjoista koostuvaa tehtäväkokonaisuuttaan

TÄTÄ TARJOAMME SINULLE

Torin työyhteisö on optimaalinen uteliaalle ja voittajahenkiselle joukkuepelaajalle, joka on laillamme innostunut missiostamme nostaa Tori Suomen internet-yritysten ykköseksi. Tiimimme on vuosi toisensa jälkeen saavuttanut Schibsted Media Groupin ”mahdottomina ja liian kunnianhimoisina” pitämät tavoitteet, koska emme ole tyytyneet media-alan normiin vaan rakentaneet sinnikkäästi ja avoimin mielin uudenlaisia toimintamalleja ja tapoja tuottaa suomalaiselle kuluttajalle luontoa ja kukkaroa säästävää arvoa. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi meillä on tarjota sinulle joukko muita soveltuvia metkuja ja metodeja. Haluamme liekkisi syttyvän kuitenkin ensisijaisesti mahdollisuudesta olla mukana rakentamassa historiankirjoihin jäävää ”users first” -internetbisnestä Suomessa.

JÄIKÖ JOTAIN VIELÄ KERTOMATTA?

Tiimin esimies, kaupallinen johtaja Thomas Tuominen on tavoitettavissa tehtävään liittyvissä kysymyksissä numerossa 040 584 7654 arkisin klo 9-16.
Tutustu meihin Behind the Job Scenes –blogissa >> http://www.behindthejobscenes.com/search?q=tori

HAKUOHJEET JA HAKUAIKA
Jätä hakemuksesi meille Heebossa >> https://app.hee.bo/candidate_apply/to_job/256
Hakuaika päättyy 24.5. Työt alkavat vasta lomien jälkeen.

Heebon käyttäjätuki
FAQ yleisiin kysymyksiin >> http://www.hee.bo/tyonhakijoille/faq-usein-kysyttya/
Chat www.hee.bo arkisin klo 9-16
heebo(at)heebo.fi

More from Digitalist Network