Ville Tolvanen // September 11 2016

Älä missaa Salesforce Digitalist Growth Forumia !!!

Edessä toistaiseksi kiinnostavin Digitalistien kohtaaminen? Saattaa hyvin ollakin.

Teemana ”kasvu” on digitalisteille uusi tapa lähestyä yritysten kehittämistä osana digitalisaatiota. Se on digitalistien vastine tarpeelle innostaa, innovoida ja synnyttää uutta Suomessa. Samalla se korvaa Innovation Forumin ja luotaa kiinnostavien vaikuttajien ajatuksia yli toimirajojen. Mukana on pieniä ja suuria yrityksiä, uusia ja vanhoja yrityksiä. Kaivetaan yhdessä esiin totuus kasvusta!

Growth Forum on kasattu ajattelu ja ihmiset edellä. Kumppaniksi saatiin mukaan kiehtova Salesforce, jota kehitetään ehkä maailman arvostetuimmalla yrityskulttuurilla. Innovatiivinen, avoin ja erittäin vahva haastaja kenellE tahansa. Amerikassa ei taida olla artikkelia innovatiivisista yrityksistä ilman mainintaa Salesforcesta.

Tilaisuuden avaa taikuri Stonesoftin ja Comptelin markkinoinnin takaa, velho nimeltään Ari Vänttinen. Mies sanoo suoraan, että muuttamalla yrityksen tarinaa ja tapaa haluta enemmän, muutetaan myös kulttuureja ja itse liiketoimintaa. Ohittamaton tapaus ja harvoin kuultu mies Suomessa.

Seuraavaksi lavalle astuu pelle peloton nimeltään Tero Hottinen. Mies kehittää innovaatiota ja ketterää kehityskulttuuria globaalissa teollisuus -busineksessa. Wärtsilä on talo, joka kehittää niin uutta kuin vanhaa yhtä aikaa. Erittäin mielenkiintoinen tarina ison talon innovaatioista, palvelumuotoilusta, hackatoneiden hyödystä jne.

Kolmantena Growth –forumissa kuullaan miestä joka ajattelee, kehittää ja johtaa eri tavalla. Med Groupin Ali Omar on lääkäri, joka elää ja hengittää digitalisaatiota. Kannattaa kuulla tämän miehen ajatukset arjesta, johtamisesta, ja kehittämisestä vaativassa terveydenhuollon ympäristössä.

Kuka tahansa voi muuttaa maailmaa? Näin ainakin ajattelivat kaverukset saunan lauteilla. Syntyi GS1 Golli ja ajatus, jolla pienten tuottajien tuotteet pääsevät jakeluun isoihin ketjuihin. Tule kuulemaan tarinaa ja todistusta, miten ideasta tehdään lyhyessä ajassa totta.

Miten lähdetään asiantuntijapalveluihin ja noustaan alan arvostetuimmaksi kuudessa vuodessa? Dinglen Kerttu Takala kertoo omin sanoin miten facebook-rengistä kasvoi digimarkkinoinnin ykkönen. Yrittävän tie ei ole aina pelkkää juhlaa, mutta sinnikkyys palkitaan.

Miten tuodaan Suomeen uusi virtuaalioperaattori? Hulluja vai neroja? MOI-operaattorin taustat, tarinan ja toimintamallin avaavat meille Ulla Koivula & Riitta Palmen. Rohkeutta tarvitaan kun suuria kilpailijoita haastetaan. Tervetuloa valaistumaan miten retoriikka muuttuu tekemällä motoriikaksi.

Näin tehtiin Eventz.today. Kiinnostava Start-up ja uutta ajattelua suoraan Suomesta. Eventzin keissin haastaa Oulusta kansainvälistyvä Eventilla. Kaksi tarinaa ja versiota tapahtumien tulevasta ja niihin rakennettavista ratkaisuista. Tässäkö seuraavat suomalaiset hitit?

Sokerina pohjalla kuullaan kuinka Silta Oy johtaa kasvua inspiraatiolla ja analytiikalla. Ei ole kasvua ilman tiedolla johtamista. Kiinnostava puheenvuoro ja mahtavat tulokset. Tule itse todistamaan asiaa paikan päälle!

Salesforce Growth Forum on ohittamaton kohtauspaikka jokaiselle digitalistille. Älä anna otsikoiden hämätä. Tiedossa on täyttä tavaraa kovaa ja korkealta. Aivan kuten digitalistissa aina. Varaa lippusi heti: https://digitalist2017.wpengine.com/event/salesforce-digitalist-growth-forum-2016/

More from Ville Tolvanen