Ville Tolvanen // November 29 2017

Asuminen Palveluna

Alamme vihdoin keskustella myös asumisen tulevaisuudesta ja pohtimaan vaihtoehtoa asumisesta palveluna. Aivan kuten kaikessa muussakin kuluttamisessa. Jos kuluttamisen megatrendi on palvelullistaminen, miksi ihmeessä emme näkisi myös tiloja monimuotoisina, älykkäinä, jaettavina ja palveluina?
 
Suomalainen turvaa tulevaisuutensa seiniinsä. Merkittävä osa kansalaisten vauraudesta on kiinni asumisessa. Espanjalainen kollega pitää valintaamme pähkähulluna. Etelässä muistetaan hyvin asuntojen hintojen taannoinen romahdus ja asumiskulujen merkittävä kasvu samanaikaisesti. Miksi ajattelemme vain oman asunnon tuottavan tulevaisuuden turvallisen?
 
Asumisen tulevaisuuteen vaikuttaa harvinaisen monta asiaa yhtäaikaisesti. Muuttoliike kasvukeskuksiin, energiaratkaisut, työn muutokset, liikkuminen ja teknologia yhdessä tekevä kaupunkien, asumisen ja omistamisen yhtälöstä poikkeuksellisen mielenkiintoisen.
 
Digitalistien 4. Tuotantokauden loppuhuipennus luotaa asumisen tulevaan. Tilaisuudessa kohtaavat asumisen tulevaa poikkeuksellisen usealta eri kantilta luotaavat asumisen asiantuntijat. Punaisena lankana tapahtumassa pohditaan tulevaisuuden versiota asumisesta.
 
Kannattaa tulla itse paikalle oppimaan, verkostoitumaan ja kokemaan toistaiseksi viimeinen Digitalist show! Tilaisuus on maksuton, mutta käyttämättömästä lipusta laskutamme 200 +Alv. Tervetuloa! Lisätietoa löydät täältä
 

More from Ville Tolvanen