Lasse Leino // March 21 2017

Blue Arrow – Oletko mukana kehittämässä parempia digitaalisia palveluita?

Voiko kallis webbilomake olla hyvä digitaalinen palvelu vai löytyykö taustalta liiketoiminnan murrosta, uusia business-malleja tai asiakkaiden käyttäytymisen muuttumista?

Joukko Suomen parhaita digipalveluita toteuttavia yrityksiä yhdisti viime vuonna voimansa nostaakseen digitaalisten palveluiden tasoa Suomessa. Blue Arrow kilpailu ja tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä 2016. 

Haluamme toimia sillanrakentajina eri ammattikuntien välillä ja tänä vuonna mukaan on kutsuttu muun muassa Digitalist Network – synnyttämään postitiivista ja kehittävää keskustelua sekä yhdistämään parempien digitaalisten palvelujen puolesta työskenteleviä ihmisiä. Tervetuloa mukaan keskusteluun digitalistit!

Mikä ihmeen Blue Arrow?

Blue Arrow Awards on samalla-tavalla-ajattelevien-yritysten yhteenliittymän, Better Digital Services Finland ry:n, järjestämä kilpailu parhaille digitaalisille palveluille. Blue Arrow rohkaisee yrityksiä ja yksilöitä nostamaan tekemisensä uudelle tasolle ja antaa esimerkkejä hyvistä toteutuksista. Mediassa huomion saavat liian usein epäonnistuneet hankkeet. Miksi? Pieleen menneiden IT-projektien kauhistelun sijaan Blue Arrow nostaa esiin ja palkitsee seitsemässä kategoriassa onnistuneita huippusuorituksia. Mukaan voivat lähteä niin suuryritykset, palvelutalot kuin startupitkin.

Tarkoituksena on esitellä huipputekijöitä, tiimejä ja palveluita ja näin nostaa yleistä vaatimustasoa digitaalisille palveluille. Vastaamme yhdessä merkittävään haasteeseen ja murrokseen työn tekemisessä sekä johtamisessa. Menestyvä palvelu kaipaa monenlaisia onnistumisia: hyvää asiakaskokemusta, kulttuurimuutosta, toimivan toteutuksen kuin järkevän bisnesmallin. Erityislaatuisen kilpailusta ja koko Better Digital Services ry:n toiminnasta tekee, että se toteutetaan hyvässä yhteistyössä ja läpinäkyvästi toistensa kanssa kilpailevien yritysten kesken. Missio maailman parantamisesta on näille yrityksille, kuten digitalisteille, yhteinen.

Mukaan kilpailuun tai bileisiin?

Kilpailun kategoriat jakaantuvat palveluiden kokonaisuuksista aina yksilötason saavutuksiin. Näissä halutaan korostaa niin organisaation, kuin työryhmän ja yksilönkin panoksen merkitystä positiiviseen kehitykseen. Transformer kategoriaan on päätuomariksi kutsuttu itseoikeutetusti pääsihteeri Ville Tolvanen palkitsemaan Vuoden Digitalistia.

Myös kilpailun muu tuomaristo koostuu merkittävistä vaikuttajista ja vertaansa vailla olevista tekijöistä, joiden osaaminen ja ideologia vastaavat kilpailun henkeä, sekä avointa suhtautumista tulevaisuuden suomiin mahdollisuuksiin. Kilpailun muina päätuomareina toimivat Jari Jaanto, Otto Virta, Sami Honkonen, Frank Martela, Mikko Torikka ja Katri Harra-Salonen. Katso tarkemmin kaikki kategoriat, ilmoita itse tai ilmianna kaveri!  http://www.bluearrowawards.com/competition/

Kilpailutöiden ilmoittaminen päättyy maaliskuun lopussa. Kilpailun voittajat julkistetaan 18.5.2017 järjestettävissä palkintobileissä, joihin myös kaikki digitalistit ovat enemmän kuin tervetulleita. Jos et ole mukana, olet ulkona!

Kilpailun järjestäjänä toimii rekisteröity yhdistys Better Digital Services Finland, jonka jäseniä ovat Codento, Digia, Eficode, Exove, Fraktio, Futurice, Gofore, Houston Inc., Mirum Agency, Nitor, Reaktor, SC5 Finland, Solita, Vincit ja Zervant.