Ville Tolvanen // January 13 2017

Digia Digitalist Commerce Forum 2017

Digitalist-forum

Kauppa 2017 ja katse eteenpäin

Kauppaa myllertävät samanaikaisesti useat eri muutokset. Verkkokauppa kansainvälistää kilpailukenttää, uusi teknologia haastaa asiakaskokemusta ja asiakaskäyttäytymisen muutokset vaativat kaupalta ehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Laajasti uudistunut Digitalist katsoo yhdessä Digian kanssa kaupan kehittymistä pintaa syvemmälle. Vaaterissa ovat yhdessä rajattomat mahdollisuudet ja muutosjohtamisen ja –kehittämisen haasteet. Lavalle astuvat uutta aikaa raivaavat kehitysjohtajat ja kasvot menestystarinoiden takana.

Digia Digitalist Commerce Forumin kattaus keväälle 2017 on poikkeuksellisen laaja. Näkökulma on nimenomaan johtamisen ja kehittämisen haasteissa. Digitalistit katsovat kauppaa laajasti asiakaskokemuksen, palvelumuotoilun ja uusien mahdollisuuksien näkökulmasta. Tarjolla on tänä vuonna todella kattava koko kaupan toimialapäivä. Sisältö on suunniteltu yritysten johtajille, kaupan asiantuntijoille, kehittäjille ja kaikille Digitalisteille. Luvassa on täyttä asiaa 180 minuuttia Suomen parhaimpien yritysten ja johtajien toimesta. Lavalle astuvat tulevaa haastamaan niin Stockmann, SOK, Carlson kuin Musti&Mirri, Digia ja muutama vielä salaisuutena säilytettävä vaikuttaja.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja vaikuttumaan! Varaa paikkasi toimialan eturiviin ja kevään ehkä kovimpaan vaikuttajien kohtaamiseen. Tarkan ohjelman ja ilmoittautumisen löydät tästä

More from Ville Tolvanen