Hanna Harjula // March 30 2015

Digitaalisen asiakaskokemuksen konsultti, Sininen Meteoriitti

Sinisen Meteoriitin tiimi etsii avaruudellisen kovaa digitalistia konsultoimaan asiakkaitamme digitaalisen asiakaskokemuksen maailmassa.

Emme hae yhden asian konsulttia, vaan henkilöä, jonka osaamisessa yhdistyvät digitaalinen markkinointi, verkkopalveluiden suunnittelu, verkkokaupat ja digitaalinen asiakaspalvelu. Haluat siis pohtia ja suunnitella kokonaisvaltaisia palvelupolkuja, jotka saavat hymyn käyttäjän huulille ja some-suositukset nousuun. Mutu-tuntumalla toimiminen ei ole tässä hommassa vaihtoehto, vaan etsimme ihmistä, joka aidosti tykkää upottaa kädet syvälle mittaamiseen ja konversio-optimointiin.

Meille on aina tärkeintä on löytää meille juuri sopiva tyyppi, mutta yhdestä asiasta emme voi tällä kertaa tinkiä: kokemus Microsoft Dynamics CRM -järjestelmästä on must. Dynamicsin lisäksi käytät työssäsi lukuisia softia (esim. Dynamics Marketing, Microsoft Social Engagement, Parature, EPiServer, WordPress, Google Analytics, Office 365), joten yleisesti ottaen uudet teknologiat eivät pelota, vaan saavat uteliaisuutesi heräämään. Sinun ei siis (vielä) tarvitse olla kaikkien edellä mainittujen järjestelmien guru, mutta ehdottomasti halukas oppimaan lisää.

Tässä tehtävässä pääset luomaan uusia palveluita sekä meille että asiakkaillemme. Siksi toivomme, että olet heittäytymiskykyinen ja sinulla on rohkeutta rakentaa uutta. Et pelkää tuoda esiin näkemyksiäsi kasvotusten etkä somessa. Työsi tueksi saat mahtavat ja asiantuntevat työkaverit, ajasta ja paikasta riippumattoman työn sekä rutkasti huonoa huumorintajua.
Sitten vaan hakemaan! Odotamme jo vapaamuotoista yhteydenottoasi osoitteessa rekrytointi@meteoriitti.com. Toimi heti ja viimeistään 15.4. mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti ja palkkaamme Sen Oikean heti hänet löydettyämme.

Jos haluat tietää lisää duunista, ota yhteyttä Jari Pulliseen. Jarin saat kiinni vaikkapa Twitterissä (@jaripullinen), p. 050 345 7485 tai maililla jari.pullinen@meteoriitti.com.

More from Hanna Harjula