Ville Tolvanen // September 21 2016

Digitalist 2017

Digitalistien vuosi 2016 on ollut läpimurto. Siirtyminen BioRexistä Tennispalatsiin lähes kaksinkertaisti tapahtumien osallistujamäärät. Yhteensä 7 tapahtumaan osallistuu yli 5.000 henkilöä. Seuraajamäärät verkossa ovat jatkuvassa kasvussa. Yhteinen missio etenee pikseli kerrallaan.

Vuosi 2017 tulee olemaan entistäkin laadukkaampi. Olen keskustellut nykyisten ja mahdollisten uusien kumppanien kanssa toiminnan kehittämisestä. Olemme kumppaneiden kanssa yksimielisiä. Toimintaa on syytä jatkaa ja toiminnan laatua kehittää. Vuosi 2014 oli kaatuilua, 2015 harjoittelua, 2016 läpimurto ja vuodesta 2017 tehdään laadukkain tähän mennessä.

Siksi vuoden 2017 teemaksi on valittu:

BIGGER,
BETTER,
DIGITAL

Tapahtuma jakaantuvat kahteen; Isot Digitalist Keynote -Päivät käsittelevät uusia trendejä kuten energiaa, rahoitusta, ruokaa ja terveyttä. Myös yrittäjyys ja johtajuus on tarkoitus kasvattaa 500-1000 päivätapahtumiksi.

Verkoston kehittämisestä ja edistämisestä vastaavat Digitalist Network Partners, joista jokainen järjestää 1-2 forumia yhteistyössä digitalistien kanssa. Luvassa entistäkin enemmän ja parempaa sisältöä.

Vuonna 2017 olemme entistäkin digitaalisempia. Investoimme digitaalisiin lähetyksiin, tallenteisiin, henkilöhaastatteluihin ja tallenteiden levittämiseen. Haussa on levityskumppani, joka julkaisisi kaikki digitalist –tallenteet yhdessä osoitteessa.

Kumppaneita kiusaava tapahtumaprosessikin kasvaa ammattimaisemmaksi. Ensi vuonna tapahtumia järjestää hapuilevan pääsihteeriin sijaan ammattimainen tuottaja. Koko tapahtumien vuosikalenteri julkaistaan joulukuussa 2016 ja sisällöt & ohjelmat on tarkoitus julkaista 6-8vkoa ennen tapahtumia.

Ensi vuoden tapahtumiksi ovat ehdolla mm. marketing, social business, design, communications, customer experience/UX, entrepreneurship/growth, iot, datascience & thinkers forum. Näistä toteutunee 6-7 kappaletta.

Pysykää taajuudella! Mitä sinä toivoisit digitalisteilta? Lisää kumppaneita kaivataan ja toivon nykyisten jatkavan yhteistä matkaa. Aito digitalisaatiohan on aivan alussa. Tehdään tästä jaettu, yhteinen ja valtakunnallinen juttu satavuotiaalle Suomelle!

Pääsihteeri

More from Ville Tolvanen