Ville Tolvanen // December 24 2016

Digitalist 2020

Minne Digitalistit ovat matkalla?

Reilu tuhat päivää sitten alkanut missio ”Suomen digitalisoimiseksi pikseli kerrallaan jatkuu.” Törmäytämme ihmisiä, osaamista ja yrityksiä sosiaalisessa mediassa, forumeissa ja valmennuksissa. Vuoden 2016 tulokset verkostossa olivat erinomaisia!

dia02

Olemme usein pohtineet toiminnan jatkoa yhdessä ja erikseen eri foorumeilla. Pohtineet oikeaa suuntaa ja tekemistä. Digitalistit on työnäyte digiajan ekosysteemistä ja alustataloudesta. 10 yritystä ja tuhannet asiantuntijat kohtaavat niin verkossa kuin lihassakin. Pyrimme jakamaan ja välittämään tietoa tehokkaasti ja tyylikkäästi.

Digitalistit menevät sinne minne digitalisaatiokin.

Digitalisaatio tarkoittaa teknologian eli älyn integroitumista arkeen. Digitointi on sähköistämistä, mutta digitalisaation aito hyödyntäminen vaativaa muutosjohtamista.

Mikään ei muutu, jos vanhaa ei muuteta.

Uuden oppimiseen tarvitaan tietoa, kohtaamisia, tiedon jalostamista ja joukkovoimaa. Digitalisaation edistämiselle uskomme saavutettavan entistäkin paremman version yhteiskunnasta.

dia03

Digitalistien tulevaisuus rakentuu tiedon tuottamiseen, jakamiseen ja jalostamiseen yritysten ja asiantuntijoiden välillä. Tavoitteenamme on kollektiivinen oppiminen ja toimialojen kehittäminen.

Tulevien vuosien aikana digitalisaatio leviää energiaan, terveyteen, liikenteeseen, asumiseen, muotoiluun, mediaan, palveluihin, asiakaskokemuksiin, markkinointiin, viestintään, johtamiseen ja datan hyödyntämiseen uusien liiketoimintojen kehittämisessä. Ainakin. Suuri osa näistä on relevantteja myös digitalisteille. Nämä murrokset mahdollistavat meille paremman elämän ja parempaa liiketoimintaa.

Etsimme mukaan toiminnan kehittäjiksi ja yrityskumppaneiksi yrityksiä, jotka haluavat olla alansa vaikuttajia ja mielipidejohtajia.

dia04

Tulevana vuonna Digitalist kasvaa, kehittyy ja ammattimaistuu entisestään. Järjestämme n. 10 foorumia ja useita muita tapahtumia, valmennuksia ja koulutuksia. Kaikki tekeminen on avointa ja käyttäjille ilmaista. Sisältöjä voi seurata paikan päältä, livenä Digitalist.tv –palvelusta, tallenteina ja osallistua sosiaalisen median ryhmissä Facebookissa, Linkedinissä ja Twitterissä.

Olemme yhtä vahvoja kuin verkostomme, käyttäjämme ja osallistujat yhteensä.

Siksi pidämme kaikkia palvelukanavia avoimina, annamme jokaiselle mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa. Tähän asti toiminta on ollut käyttäjille ilmaista yrityskumppanien mahdollistaessa toimintamme rahoituksen.

Tervetuloa mukaan toimintaan. Elä kuten opetat ja näytä enemmän kuin väität. Joukkoistamalla ajattelua ja oppimista yhdessä hyödymme jokainen. Osaamisen jakaminen on asioista, ihmisistä ja työpaikoista välittämistä.

Pääsihteeri

More from Ville Tolvanen