Digitalist Network // January 16 2015

Digitalist MAD MEN & Awards -ohjelma!

Dear ladies and MadMen,

Me digitalistit olemme ehtineet jo tottua siihen, että älynystyröitämme, inspiraatiotamme, energiaamme ja fiilistämme stimuloidaan positiivisesti yhteisömme toimesta monin tavoin, niin kirjallisesti kuin myös esitysten ja puheiden muodossa.

Nyt vuorossa on huikea setti kaikille hyvän musiikin ja erityisesti jazzin ystäville, kun Digitalist Awardsien lauteille nousee MadMen -teeman mukaisesti kolme häkellyttävän lahjakasta ja upeaa naista bändeineen.
Tässä esiintyjistämme pienet sneak peakit – enemmän kannattaa ehdottomasti tulla kuuntelemaan livenä Storyvilleen!

Reija Lång on pitkän linjan jazzvokalisti ja sanoittaja, monen genren taituri joka on julkaissut useita jazz -albumeita.

Anni Mattila, Suomen “Norah Jones”, on uuden polven jazztaituri, joka tähtää kansainväliseen uraan ja vannoo start-up -hengessä innostumisen ja yrittäjyyden kulttuuriin.

Johanna Johnson on alunperin Yhdysvaltalainen, klassisesti koulutettu ja vahvaa viihdetaiteilijan uraa tekevä ammattilainen. Hän on päätynyt Suomeen rakkauden perässä ja hänet on nähty mm. The Voice of Finland -kisassa.

Jos katsoit näiden upeiden ladyjen klipit, et voinut välttyä kylmiltä väreiltä. Fiilistele hetki, miltä nämä äänet kuulostavat livenä…. aivan.

Lippuja saa vielä (hetken ajan) täältä.

More from Digitalist Network