Ville Tolvanen // April 01 2017

Digitalist & Telia Pilvikulkurit kiertue Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Jyväskylä, Tampere, Vantaa ja Turku!

Asiakkaasi liikkuvat jo suvereenisti verkossa ja pilvipalveluissa. Oletko sinä muuttanut jo edes kokeilumielessä pilven hattaran reunalle?

Olit sitten ottamassa ensiaskeleita tai digi- ja pilvinatiivi, Telia yhdessä Microsoftin kanssa voivat antaa liiketoiminnallesi lisää vauhtia.

Tervetuloa rentoon aamiaistilaisuuteemme kuulemaan, miten hyödynnät pilvisovellukset turvallisena kokonaisuutena yrityksesi ja asiakkaittesi parhaaksi. Tulevaisuuden vision ja vauhdikkaan kerronnan meille varmistaa Ville Tolvanen.

Pilvikulkurimme kertovat seuraavista aiheista:

  • Digitaalisen asiakaskohtaamisen työvälineet Office 365 -palvelusta
  • Asiakaspalvelu pilvessä: miten Telian asiakaspalveluratkaisut skaalautuvat liiketoimintasi tarpeisiin, ja yhdistyvät viestinnälliseen ja toiminnalliseen ympäristöösi?
  • Turvallinen pilviympäristö: kaikki irti Azure -julkipilvestä varmistaen, että asiakkaasi tiedot ovat turvassa
  • Palveluna tietoturvallinen ja tuottava yritystyöympäristö laitteineen saumattomalla käyttökokemuksella
  • Esittelyssä Microsoft Surface -tuotteet

image004

Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu alan ammattilaisille ja kaikille Digitalisteille. Ilmoittauduthan pian aikatauluusi sopivalle paikkakunnalle, niin varmistat paikkasi Suomen innovatiivisimpaan pilvitapahtumaan! Paikkoja on rajoitetusti. Jokaisen paikkakunnan ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittaudu tästä.

More from Ville Tolvanen