Digitalist Network // December 02 2013

Digitalistit mukana #lumiaphotoday –tapahtumassa

Verkko visualisoituu vauhdilla

Kuluttajat tuottavat taatusti hyviä ja huonoja kuvia verkkoon enemmän kuin koskaan. Kuinka vaikeaa on hyvän valokuvan ottaminen ja onnistuuko se vähän huonommassakin valaistuksessa?

Päätimme ottaa asiasta selvää

Joukko digitalisteja jalkautuu maanantain ja tiistain aikana rakentamaan hyvää kuvaa Helsingistä. Joukkoa johdattelee vuoden 2013 muotokuvaaja Antti Karppinen, digitalistien oma poika Suomen Kuopiosta. Mukaan saatiin Lumian kamerapuhelimet, jotka varmistavat paitsi tasaisen laadun, myös selkeän vertailtavuuden eri kuvaajien välillä.

Yritämme #sharingiscaring – hengessä näyttää kuinka paljon tavallisenkin kuvaajan kuvat voivat kehittyä yhdessä vuorokaudessa ammattilaisten avulla.

Haluamme paljastaa kaikille digitalisteille hyvän kuvan anatomian

Kuvaamme, kuratoimme ja levitämme hyvää ja parempaa kuvaa Helsingistä sosiaalisten medioiden avulla. Kannattaa pysyä kanavilla #Digitalist, #lumiaphotoday ja tietenkin tässä palvelussa.

Tapahtuma ja sometus toteutetaan yhdessä Lumian puhelimien kanssa. Kiitos kaikille järjestämiseen osallistuneille ja uhrautuville kurssilaisille. Tehdään näitä ympäri vuoden mikäli kiinnostusta riittää.

More from Digitalist Network