Digitalist Network // March 23 2014

Enemmän, parempaa ja isommin kuin uskalsimme odottaa

Ensimmäisen 6 kuukauden aikana #Digitalist –mediapalvelussa vierailtiin 100.000 kertaa.

On ilo ja kunnia saada kertoa kollektiivimme ensimmäisestä vuosipuoliskosta. Kaikki on onnistunut paremmin kuin osasimme kuvitella. Toiminta kasvaa ja voi hyvin. Tavoitteena on aloittaa osaamisen, työpaikkojen ja suoritteiden välittäminen vielä tämän vuoden aikana.

Digitalisteja on nyt noin tuhat rekisteröitynyttä eri pilvipalveluissa. Aktiivisia kehittäjiä on Facebookin Digitalist Network Developers ryhmässä kohta 200. Tervetuloa vaikuttamaan joukkoon siniseen! Muutamia huomioita matkan varrelta.

Mediapalvelussamme käy kuhina. Ensimmäisen puolen vuoden aikana 45.000 eri kävijää kävi 100.000 ja synnytti 180.000 sivulatausta. Edustettuna on tasapainoisesti palveluiden rakentajia, median edustajia ja asiantuntijoita. Teknologian näkökulma vielä uupuu ja sen tuottamista palveluun pohditaan.

Tapahtumia mahtui yhteensä lähes 10. Erikokoisiin tapahtumiin osallistui noin 1000 ihmistä. Yhteistyökumppaneille Digitalist on äärimmäisen kustannustehokas tapa näkyä, osallistua ja vaikuttaa taatusti relevantissa kohderyhmässä. Renkaanpotkijoita ei kollektiivissamme juurikaa hengaile, vaan lähes kaikki työskentelevät ammatikseen digitalisoitumisen parissa.

Klubi elää sekä Facebookissa että erilaisissa kohtaamisissa. Haluaisitko sinä kirjoittaa, vaikuttaa, osallistua tai rakentaa uusia mahdollisuuksia? Ole yhteydessä pääsihteeriin ja tule mukaan keskustelemaan kehittäjäryhmään.

Uusia yrityksiä tekeillä! Verkoston jäsenet ovat perustaneet olemassaolon aikana ainakin kaksi uutta yrityksiä ja uusia syntyy koko ajan. Jos meinaat perustaa tai olet perustanut, kirjoita tarinasi mediapalveluun! Luovu häpeästä ja kerro rohkeasti ideastasi. Saat taatusti joukot mukaan auttamaan yrittämisessäsi.

Digitalist kirjakerho aloittelee toimintaansa. Pysy kanavalla ja osallistu toimintaan. Harjan varressa häärii Jyri.

Tavoitteena on tämän vuoden aikana järjestää useampia tapahtumia mm. #Digitalist Innovation day (toukokuu) ja #Digitalist Retail Forum (elokuussa). Pienempiä tapahtumia myös mukana joka kuukausi. Etsimme muutamia yrityskumppaneita toimintamme kehittämiseen pitkäjänteisesti. Haluaisitko sinä rekrytoida, viestiä, vaikuttaa tai rakentaa uutta verkoston avulla? Liity joukkoon siniseen.

Digitalist on elävä todiste avoimen toiminnan, verkoston ja tahdonvoiman vaikutuksista. Yhdessä olemme yksinkertaisesti paljon enemmän. Yhdessä saamme enemmän aikaiseksi. Olen ylpeä jokaisesta kirjoittajasta, kommentoivasta, jakavasta ja osallistujista. Digitalisoidaan Suomi pikseli kerrallaan ja synnytetään uutta työtä, tekemistä, osaamista ja menestystarinoita.

Kiitos & kumarrus,

 

Pääsihteeri

More from Digitalist Network