Ville Tolvanen // December 16 2013

Ensimmäinen #Digitalist yrittäjäpäivä

Tänään maanantaina 16.12. 2014 Käynnistimme digitalistien ensimmäisen yrittäjäpäivän. Avoimeen tilaisuuteen saapui tusina aloittavaa, kasvuhakuista tai muuten vaan yrityksensä kehittämisestä kiinnostunutta.

Yrittäjäpäivän teemana oli yritysmuotoilu. Kuinka rakentaa menestyvä, kasvava, kehittyvä ja kannattava yritys? Yrittäjän tehtävänä on tunnistaa oman yrittämisensä todelliset motiivit, rakentaa yritykselle kilpailukykyä ja suunnitelmallisesti tuloksia tuottava toimintamalli.

Aloitimme päivän tavoiteasetannalla ja pääsihteeri Tolvasen vetämällä minityöpajalla. Lounaan jälkeen juttu jatkuu ryhmätöillä, henkilökohtaisen 2014 toimintasuunnitelmaan laatimisella ja seuraavien kohtaamisten järjestämisellä. Ideana on jälleen törmäyttää ideoita, ajatuksia, haaveita ja liiketoiminnan haasteita.

Haaveissa viipyilee uusien yritysten synnyttäminen, oman Digitalist Ventures hautomon pystyttäminen ja osaamisen välittäminen kasvuyrityksille. Verkostoon onkin ilmoittaunut jo useita mentoroinnista kiinnostunutta huippuosaajaa. Luvassa on ainakin oma mentorointipäivä eri liiketoimintaosaamisen osa-alueita syventäville.

Pyydetään osallistuneita laittamaan kommenttinsa päivän annista suoraan tähän kirjoitukseen. Autetaan kasvuyrittäjiä ja rakennetaan Suomeen uusia yrityksiä, pikseli ja liiketoimintasuunnitelma kerrallaan. #Sharingiscaring

Pääsihteeri

More from Ville Tolvanen