Hannes Rauhala // June 08 2016

Espoon digiagendaa toteutetaan kokeiluin

Tervetuloa mukaan 16.6. 2016 digiespoo-tilaisuuteen

Espoon digiagendaa toteutetaan nopein ja ketterin kokeiluin. Espoo haluaa selvittää, millaisia mahdollisuuksia digitalisointi ja uudet teknologiat tarjoavat kaupungin palvelujen järjestämiseen ja tuottamiseen. Tavoitteena on lisätä palvelujen laatua, tuottavuutta ja tehokkuutta.

Sopivia kokeiluja etsitään nyt yrityksille suunnatulla “Tee Espoosta parempi”-kokeiluhaasteella, jolla etsitään kaupungin toimintamalleja muuttavia teknologiaratkaisuja. Ratkaisutoimittajilta ja muilta yrityksiltä pyydetään ehdotuksia sopivista kokeiluista. Parhaat ehdotukset toteutetaan

Mukaan haasteeseen voi ehdottaa mihin tahansa kaupungin palveluun tai toimintaan liittyvää kokeilua, johon liittyy toimintatapoja muuttava teknologiaratkaisu. Ehdotuksessa tulee kuvata ehdotettu ratkaisu ja kokeiltavan toimintamallin tuomat hyödyt palvelun käyttäjille ja veronmaksajille. Ehdotuksessa täytyy hahmotella myös se, miten ratkaisua esitetään kokeiltavaksi rajatulla alueella, lean startup-metodologiaa mukaillen. Ehdotuksessa on hahmoteltava toteutetun kokeilun kustannukset annetun kustannusraamin mukaisesti.

Tule kuulemaan lisää ”Tee Espoosta parempi” -kokeiluhaasteesta torstaina 16.6. klo 13:00-17:00 Espoon valtuustotalolla järjestettävässä DigiEspoo-tilaisuudessa. Ilmoittautuminen tilaisuuteen:

https://www.eventbrite.com/e/digiespoo-tee-espoosta-parempi-kokeiluhaaste-yrityksille-tickets-25591642291

”Tee Espoosta parempi” -kokeiluhaasteen kuvaus:
http://www.espoo.fi/fi-FI/Tee_Espoosta_parempi_kokeiluhaaste_yrity(91401)

Espoon kokeilee uusia toimintamalleja (Kotihoidon henkilöstön ja välineistön uudenlaiset liikkumisratkaisut -kokeilu):
https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2016-014856