digitalistAdmin // January 26 2015

Fonecta tarttuu vuoteen 2015 ja digitalisaatioon yhdessä Digitalistin kanssa

Fonecta on digitalisoitunut viime vuosina voimakkaasti ja tänä päivänä yrityksen liikevaihdosta puolet tulee digitaalisista palveluista.

Omien palveluidensa kehittämisen lisäksi Fonecta haluaa pitää digi-lippua yleisesti korkealla ja viedä viestiä netin hyödyntämismahdollisuuksista suomalaisyritysten markkinoinnissa ja myynnissä eteenpäin.

Vahvana kanavana tähän Fonecta on startannut yhteistyön Digitalistin kanssa ja tulee olemaan mukana verkoston vuoden 2015 kuvioissa, alkaen 27.1. Helsingissä järjestettävästä Digitalist Marketing Forumista. Fonectan casena Bio Rexissä kuullaan ”Asiakastiedon älykäs hyödyntäminen”, josta ovat puhumassa Olli Saarinen Fonectalta sekä Kimmo Wagner Fintotolta.

“Digitalisaatio tasavertaistaa. Se antaa pienille yrityksille samat mahdollisuudet markkinoida ja myydä kuin kansainväliset jätit. Digitalist ovat digitalisaation tuomasta tasavertaisuudesta ehta esimerkki: verkosto mahdollistaa asiantuntijoille avoimen tiedonjaon foorumin. Verkosto opettaa, haastaa, mahdollistaa ja inspiroi yrityksiä ja yksilöitä näkemään digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa. Koosta riippumatta.”

Jaamme Fonectalla vahvasti saman ajatuksen;

“Digitalisaation avulla jokaisella on avaimet menestykseen. Siksi kumppanuus Digitalistin kanssa on meille erittäin luontevaa ja samalla myös todella innostavaa”

summaa Fonectan markkinointijohtaja Maiju Lagerstedt tuoretta kumppanuutta.

More from digitalistAdmin