Ville Tolvanen // May 21 2015

Hello fellow Digitalist!

Miltä näyttää digitalistien tulevaisuus?

Alkuvuosi on ollut erinomainen. Tänä vuonna näkee ja kuulee kaikesta, että digitalisoituminen puhuttaa. Vihdoinkin. Hyvin vetää ja kasvaa myös digitalistien toiminta. Välitämme tietoa, ymmärrystä, osaamista ja työkaluja digitalisoitumisen mahdollisuuksien hyödyntämiseen.

”Unleash Your Digital Business Potential”

Hyvä huominen tehdään tänään ja vain tekemistä vaille valmis. Siksi on hyvä pohtia Digitalistien seuraavia askelia. Neuvottelemme kansainvälisen version rakentamisesta ja rahoituksesta, pohdimme jatkuvasti toimintamallien rakentamista ihmisten, ideoiden ja yritysten entistäkin vahvempaan törmäyttämiseen.

Jokaisella brändillä tulisi olla vahva merkitys, joka siihen laajasti yhdistetään. Mielestäni Virginillä se on vastarinta. Applella se oli pitkään vaihtoehto. Ferrarilla se on menestys. Digitalist voisi olla tulevaisuus.

Viime aikojen puheenvuorojen, työpajojen, sparrausten ja kohtaamisten tiimoilta hahmottuu vahva kuva tulevaisuuden rakentamisesta tänään, ei pelkästään pitkälle eteenpäin vaan enemmän seuraavat askeleet, mitä tehdä nyt ja seuraavaksi.

Rakenna uutta kulttuuria, ajattelua, ideoita ja osaamista Digitalistien kanssa. Uusia palveluita, yrityksiä ja osaamista.

Kutsun sinut mukaan pohtimaan digitalistien tekemistä ja tulevaisuutta! Olemme avoin verkosto, jossa kuka tahansa voi julkaista, välittää, synnyttää tai yhdistellä. Missiomme on digitalisoida Suomi pikseli kerrallaan ja palauttaa Suomi digitalisaation maailman kärkeen. Siihen tarvitaan kyllä vaikka mitä. Työtä tehdään tviitti, artikkeli, tapahtuma, työpaja, idea ja yritys kerrallaan. Työtä tehdään päivä kerrallaan ja jokaisena päivänä.

Rakennetaanko Rikhardinkadulle labra tulevaisuuden ideoimiseen, rakentamiseen ja työstämiseen? Toiminta #R4 kasvaa koko ajan. Neuvotelemme myös muutamien yritysten kanssa virtuaalisten kasvuympäristöjen/palvelupolkujen rakentamisesta osaksi Digitalistia.

Mitä sinä haluaisit Digitalistilla tehdä? Vaikuta, osallistu ja hyödynnä verkoston vahvuudet.

Ps. Jutun kuva on loistavan Werkligin Anssi Kähärän otos ajalta ennen Digitalisteja Rikhardinkadulla. Werkligin suunnittelijat loivat aivan erinomaisen ilmeen edelliselle vuokralaiselle Helsinki Food Companylle. Koko ilme löytyy mm. https://www.behance.net/gallery/7451883/Helsinki-Food-Company Toivottavasti Digitalistitkin saavat #R4 tilan samaan loistoon! V

 

More from Ville Tolvanen