Kati Riikonen // June 09 2014

Jobs: Online-asiantuntija, Helsinki

Online-asiantuntija, Online -myynti, -palvelut ja -markkinointi, Käpylä

DNA:n Kuluttajaliiketoiminnan online-myynnin, -palveluiden ja -markkinoinnin tavoitteena on kasvattaa DNA:n online-myyntiä ja itsepalveluastetta, dna.fi kävijämääriä sekä online -markkinoinnin brändi- ja kustannustehokkuusmittareita. Onlinen vastuualueeseen kuuluu myös online-asiakaskokemuksen, myynnin ja itsepalveluiden kehityshankkeiden vetäminen. Lisäksi vastaamme online-analytiikasta ja sen hyödyntämisestä liike-toiminnassa.

Energinen ja inspiroiva tiimimme etsii nyt sinua, operatiivinen online-asiantuntija. Tulet työskentelemään DNA Welho online-tiimissä testaus-, ylläpito- ja raportointitehtävissä. Vastaat DNA ja DNA Welho palveluista sovelluskaupoissa sekä toteutat erilaisia ketterän kehityksen mallin mukaisia haasteita. Lisäksi osallistut Online- porukan yhteisiin suunnitteluihin ja hankkeisiin.

Sinulla on todennäköisesti ammatillinen (esim. AMK) koulutus sekä työkokemusta digitaalisesta liiketoimintaympäristöstä. Hakemuksesi nousee hyvin esille, jos hallitset online -ympäristön testaus- ja ylläpitotyökalut.

Onko sinulla kova motivaatio, nälkä uuden oppimiseen ja sovellatko oppimiasi asioita ripeästi käytäntöön?  Saatko asioita valmiiksi itsenäisesti, mutta hyvässä yhteistyössä muiden kanssa? Osaatko toteuttaa parhaan mahdollisen kokemuksen asiakkaillemme, budjetti- ja aikapaineista huolimatta? Jos kyllä, otathan yhteyttä.

Erinomaisen suomenkielisen kirjallisen ja suullisen ilmaisutaidon lisäksi tarvitset englantia, ruotsi eduksi.

Tervetuloa tiimiin, jossa on tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa lähin esimies Tiina Rytkönen 0440442462 tai tiina.rytkonen@dna.fi.

Lisätietoja Online -toiminnasta yleisemmin johtaja Kati Riikonen 0440442351 tai kati.riikonen@dna.fi.
 
Käsittelemme yhteydenottoja välittömästi niiden saavuttua.

Hakemus aika päättyy 16.6.2014
Täytä hakemus täällä:

https://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/o/2654/locale/fi_FI

More from Kati Riikonen