Jani Muhonen // May 08 2014

Jobs: Service Coach

Tarjolla kymmeniä tuhansia kilometrejä, satoja kuntaorganisaatioita, mieletön näköalapaikka ja upea työnantaja.

Kuntien sähköistäjä – Service Coach

Me haluamme sinut, joka olet valmis asettuman ratin taakse useampana päivänä viikossa. Sinut, joka olet valmis laittamaan itsesi alttiiksi, tapaamaan uusia ja uusia ihmisiä. Sinut, joka olet valmis laittamaan itsesi likoon.

Maailma sähköistyy ja Suomen kunnat ovat isojen muutosten äärellä. Jos olet sitä mieltä, että todellinen digitalisoituminen ei vähennä henkilökohtaisuutta, vaan lisää sitä. Jos tahdot omalta osaltasi olla rakentamassa parempaa huomisen yhteiskuntaa, we want you.

Lupapiste on uudenlainen tapa asioida arkisissa lupa-asioissa viranomaisten kanssa. Lupapiste vie kuntalaiset ja viranomaiset pois paperihelvetistä. Lupapiste ei ole perinteinen it-järjestelmä, vaan se on Palvelu.

Palvelun edistämiseksi käyttöönottavia organisaatioita ja ihmisiä pitää kouluttaa. Se on sinun tehtäväsi.

Sinäkin olet sitä mieltä, että koulutus ei ole opettamista, vaan asiakkaan kanssa pöydän samalle puolelle istumista, kuuntelemista, ymmärtämistä ja tukemista. Tiedostat sen, että asiakkuudenhoito vaatii aktiivista yhteydenpitoa ja tukemista. Miellät esiintymisen ja esilläolon itsellesi luontaiseksi toiminnaksi ja haluat olla auttamassa.

Suomi on helkkarin kaunis maa ja hämmästyttävän laaja. Nautit saadessasi vaeltaa ja olla omillasi, tietäen saavasi tukea yhdestä Suomen parhaimmasta työyhteisöstä. Solita on upea työnantaja ja Lupapisteen Service Coachina pääset poikkeuksellisen antoisalle näköalapaikalle.

Työtä riittää ja me haluamme siihen parhaan tekijän.

Uskomme että se olet sinä.

Toimi nyt heti, haku päättyy 13.5.2014. Lue lisää: http://www.solita.fi/ura/avoimet-tyopaikat/#sc ja http://www.empore.fi/tyopaikat/

More from Jani Muhonen