Digitalist Network // May 07 2014

Jobs: Viestintäsuunnittelija Verohallintoon

Verohallinnossa olet kiinni ajassa: työsi näkyy ja vaikuttaa suomalaiseen yhteiskuntaan. Valtakunnallinen, kehittyvä ja nykyaikainen palveluorganisaatiomme rakentuu henkilökunnan asiantuntemukselle. Kannustamme sinua kehittymään, kouluttautumaan ja verkostoitumaan. Luotamme sinuun työntekijänä ja arvostamme sinua työyhteisön jäsenenä.

Nyt haemme Viestintäyksikköön Helsinkiin
VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA

Odotamme sinulta laaja-alaista viestinnän ja sen kehittämisen osaamista. Erityisesti toivomme sinun hallitsevan markkinointiviestinnällisen yrityskuvan ja yritysilmeen (ml. visuaalinen ilme) ylläpitoa sekä kehittämistä. Teet tiivistä yhteistyötä graafisen suunnittelijamme kanssa, mutta tehtävässä on eduksi kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallinta. Siksi toivomme että omaat myös käytännön taitoja visuaalisen ilmeen muokkaamiseen (esim. InDesignin käytön perusteet).

Arvostamme myös osaamista seuraavista osaamisalueista: sidosryhmäviestintä, kriisiviestintä ja mediasuhteet ja -viestintä. Lisäksi odotamme hyvää englannin kielen taitoa. Lopullinen työnkuva määräytyy valittavan henkilön erityisosaamisten mukaan.

Työyhteisön jäsenenä olet ulospäin suuntautunut verkostoituja, joka toimii mielellään tiimin jäsenenä. Sinua luonnehtivat mm. tavoitteellisuus ja halu vaikuttaa, innostuvuus, luovuus ja kyky katsoa asioita uusista näkökulmista.

Viestintäyksikkömme vastaa Verohallinnon yhteisestä viestinnästä, viestinnän ohjauksesta ja kehittämisestä, yhteisökuvasta ja verkkoviestinnästä sekä tuottaa kielenhuolto- ja käännöspalvelut Verohallinnolle.

Tehtävä on määräaikainen 01.06.2014 – 28.02.2015.

Viran/tehtävän palkkaus määräytyy Verohallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason 11 mukaisesti. Vaativuustason mukainen tehtäväkohtainen palkanosa on 3 161,02 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta

Hakuohjeet ja lisätietoja tehtävästä www.valtiolle.fi, työavain 300-182-14 tai yllä olevasta linkistä. Hakuaika päättyy 19.05.2014 klo 16:15.

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Verohallintoa!
Kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Verohallinnosta

Suomalainen hyvinvointi luodaan yhdessä, ja verohallintolaisilla on siinä tärkeä rooli. Tavoitteenamme on olla Suomessa ja kansainvälisesti arvioituna arvostettu organisaatio, yksi maailman parhaista verohallinnoista.

Verohallinnossa työskentelee noin 5 300 ammattilaista. Tarjoamme töitä verotuksen eri alueiden asiantuntijoille. Lisäksi tarvitsemme esimerkiksi tietotekniikan, taloushallinnon sekä viestinnän taitajia. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä kaikissa tehtävissä.

Meillä voit työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja edetä urallasi. Mahdollistamme työn ja vapaa-ajan joustavan yhdistämisen.

Kaikki avoimet tehtävämme löytyvät valtiolle.fi -sivustolta.

The Tax Administration collects the majority of Finnish taxes and tax-like charges.
Proactive guidance, excellent service and credible tax control ensure the accrual of tax revenues.
The goal is to have customers handle tax-related transactions independently and in the correct manner.
Collecting the right tax at the right time enables the society to function.
Tax revenue is the public sector’s most significant source of income.

More from Digitalist Network