Ville Tolvanen // September 18 2017

Kasvua tarvitsevat kaikki

Kasvu on ajattelua tai asioiden tekemistä uudella tavalla. Minulle kasvu on hyvin lähellä oppimista. Pidän yhteisöllistä tai ”kollektiivista” oppimista kaiken menestyksen perustana. Sitä seuraa kaikki. Menemällä eteenpäin tehdään enemmän, parempaa ja vähemmällä.

Monelle kasvu on peikko. Pelkoa joutumista epävarmuuden tai taakan valtaan. Ajattelemme kasvua ahneutena. Kohtuus kaikessa. Ei liikaa uutta ja pelottavaa.

Kasvu on silti kaiken kehityksen elinehto. Yrittäjän on kasvettava liikkeenharjoittajana, johtajan ihmisenä ja kasvuyrittävän koko yrityksenä. Lihaksenkin on mentävä rikki muodostaakseen uuden, entistä isomman muodon osana kehoa.

Digitalistit luotaavat syvälle henkilökohtaiseen, yrittämisen ja yritysten kasvuun 27.9. 2017

Mukana on maan kiinnostavimpia kasvutarinoita yksittäisistä yrittäjistä, kasvuyrittäjien kautta kansainväliseen muutosjohtamiseen. Punaisena lankana tapahtumalle rakentuu muutos ja sen johtaminen. Tule mukaan todistamaan kasvamisen osaamista yhdessä!

Tilaisuudessa Finlaysonin Jukka Kurttila kertoo, miten perinteinen tuotantoyritys uudistetaan merkkien maailmaan, Icelandair kertoo miten kriisistä selvitään, Makia pohtii miten virheistä opitaan ja RPS Brewing miten maailmaa valloitetaan savosta hyvien ideoiden avulla. Lavalla myös BackedbyCFO kertomassa oman tarinansa valuuttadiileristä kasvuyrittäjäksi.

Miksi tähän tapahtumaan pitäisi osallistua?

Kaikki tarvitsevat kasvua. Oman polun rakentaminen onnistuu parhaiten muilta oppimalla ja kokemuksia vertaamalla. Digitalistit pakkaavat valtavan määrän kokemusta kolmeen tuntiin ja luovat tunnelmaa uuden tekemiseen. Kasvamisen kohtaamispiste pidetään 27.9. 2017 Helsingissä. Tilaisuuteen on varattu jo yli 400 lippua, joten varaa omasi heti! Liput ja lisää tietoa: https://digitalist2017.wpengine.com/event/smt-digitalist-growth-business-forum/

 

More from Ville Tolvanen