Ville Tolvanen // September 06 2017

Kasvukipuja

Miksi kasvu on kaikkein vaikeinta? Koska se edustaa uutta, epävarmaa, vaikeutta ja lisätyötä. Kasvavan on tehtävä uutta vanhan rinnalla ja muututtava jatkuvasti. Lihaksenkin on mentävä rikki saavuttaakseen uuden muotonsa isompana.

Jokaiseen kasvutarinaan liittyy kasvukipuja. Ideasta totta, yhtiöstä kasvuyritys, täydellinen myrsky tai tie kansainvälisille markkinoille. Kasvaminen tarkoittaa aina uuden oppimista ja vanhan taakse jättämistä. Kasvu on henkinen, fyysinen ja materiaalinen oppimismatka.

Voiko kasvua oppia?

Digitalistit tuovat yhteen kaikki Suomen kasvusta ja kasvamisesta kiinnostuneet. 27.9. 2017 SMT Digitalist kasvufoorumi tuo yhteen Suomen kiinnostavimmat kasvua tavoittelevat yritystarinat. Lavalla mm. Finlayson, Naava, Makia, Iceland Air, SMT & Backed by CFO. Mahtavia ihmisiä upeiden kasvutarinoiden takana.

Oletko oman kasvutarinasi alkuvaiheessa? Vai taisteletko vanhan uudistamisessa tai rajojen rikkomisessa. Tule mukaan kuulemaan muiden vaikuttajien tarinoita. Tule vaikuttamaan ja vaikuttamaan muiden esimerkeistä.

Tilaisuus täyttyy kovaa vauhtia. Varaa paikkasi vaikuttamisen eturiviin heti!

Tilaisuuden ohjelma ja paikanvaraus löytyy tästä. 

More from Ville Tolvanen