Digitalist Network // March 23 2015

Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Suomen Asiakastieto Oy

Asiakasyrityksemme haluavat digitalisoida prosessejaan, löytää uusia asiakkaita, hoitaa asiakkuuksiaan paremmin ja tehdä parempia luottopäätöksiä.

Näihin tarpeisiin me vastaamme kehittämällä nykyisiä palveluratkaisujamme ja rakentamalla täysin uusia palvelukokonaisuuksia.

Tulevan liiketoiminnan kehityspäällikön tehtävänä on kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa parhaiten arvoa tuottavat dataan ja analytiikkaan liittyvät palvelut, tuotteistaa ne, ja tuotekehityshankkeista vastaten saattaa lopulliset palvelut osaksi asiakkaidemme kehittyvää ja tuloksekasta toimintaa.

• Seuraat digitaalisuuden, analytiikan ja big datan trendejä, ja tunnistat uutta ja olemassa olevaa dataamme hyödyntävät liiketoimintamahdollisuudet.
• Keräät asiakastarpeita, ja teet määrityksiä tuotekehityshankkeisiin, jotka toteutettuna parantavat ja tehostavat asiakkaidemme toimintaa.
• Olet palvelukehityksen primus motor. Henkilö, jonka käsissä asettamamme kasvutavoitteet ja strategiamme konkretisoituvat arjessa tapahtuvaksi kehittämiseksi.

Tässä tehtävässä sinä olet se terävin kynä, joka kirjoittaa yrityksemme menestystarinaa. Tulet vastaamaan siitä, millaisia tuotteita ja palveluita alallamme tarjotaan Suomen johtaville eri toimialojen yrityksille. Olet ainutlaatuisten palveluidemme maun ja muodon määrittäjä ja yhdessä kanssamme luomassa merkitystä datalle.

Asiakastieto työpaikkana

”Data is the new oil”. Teemme töitä ehtymättömän tiedon lähteillä jalostaen tiedon digitaaliseksi, analysoiden sitä sekä antaen sille merkityksen. Asiakkaamme hyötyvät jalostuksemme tuloksista löytämällä oikeat asiakkaat, tarjoamalla parempia asiakaskokemuksia ja tekemällä parempia päätöksiä.

Samalla kun olemme inhimillinen ja vastuullinen työnantaja, olemme myös alan johtava toimija Suomessa. Emme ole kuitenkaan vielä tavoitteessamme. Meillä on vahva halu kasvaa ja uudistua hyvää tulosta tehden, ja siksi panostamamme liiketoimintamme kehittämiseen. Töitä täällä paiskitaan tosissaan, mutta ei koskaan naama vakavasti peruslukemilla. Me otamme kukin vastuun omasta työstämme mutta menestymme yhdessä.

Lisää tietoa Asiakastiedosta työnantajana >> http://www.behindthejobscenes.com/2015/03/ehtymattoman-tiedon-lahteilla-mita.html

Näillä eväillä menestyt meillä

Olemme oikeastaan hakemassa tiedon hyödyntämisen guruja, jotka näkevät enemmän mahdollisuuksia kuin mahdottomuuksia. Työssä menestymisen kannalta on tärkeää, että ymmärrät, miten eri tietolähteet ja tietokannat sekä niiden jalostaminen auttavat asiakkaitamme. Meidän näkemyksemme mukaan tehtävässä menestyminen vaatii, että

• olet kartuttanut kokemusta erilaisten kehityshankkeiden läpiviennistä
• pystyt keskustelemaan tiedon hyödyntämisestä niin teknologian kuin myynnin ja markkinoinnin sekä asiakkuuksien johtamisen ja riskienhallinnan näkökulmasta
• olet aidosti tehnyt ja halukas jatkossakin tekemään töitä myös itse kädet savessa
• maailmasi on digitaalinen, ja sinulla on into, näkemys ja kyky viedä asioita eteenpäin samalla verkostojasi edelleen laajentaen.

Meillä on mahdollisuus ottaa matkallemme mukaan sekä kokeneita datan ja analytiikan hyödyntämisen asiantuntijoita että nuorempia kykyjä, joilla on taito nähdä ja jäsentää liiketoiminnallisia mahdollisuuksia digitaalisessa maailmassa. Voimme myös palkata useita osaajia, sillä sekä yritystietopalvelumme että asiakkuudenhallinnan palvelumme tarvitsevat datan hyödyntämisen mahdollisuudet ymmärtäviä osaajia. Kohtaavatko tiemme tässä?

Avainsanat: big data, analytiikka, tietokannat, SQL, asiakaskäyttäytyminen, asiakasrekisterit, luovuus, tiedonlouhinta, kommunikointi, digitaalisuus, riskienhallinta

Tuleeko mieleesi kysymyksiä?
Tästä tehtävästä ja meistä työnantajana sinulle kertovat mielellään lisää varatoimitusjohtaja Heikki Koivula sekä johtaja Teija Rantanen-Leppo.

Heikin tavoitat parhaiten jättämällä soittopyynnön tekstiviestillä numeroon 050 546 5976.
Teijan tavoitat parhaiten puhelimitse numerosta 050 60 878 25.3.2015 klo 9.00-11.00 ja 31.3.2015 klo 15.00-17.00.

Näin haet tehtävää

Lähetä meille osaamisestasi kertova hakemus ja CV osoitteeseen rekry(at)asiakastieto.fi 22.4.2015 mennessä. Laita viestisi otsikoksi ”Liiketoiminnan kehityspäällikkö”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään asti.

Suomen Asiakastieto Oy on yksi johtavista yritysjohdon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalveluja tuottavista yhtiöistä Suomessa. Asiakastieto palvelee useita toimialoja, joista suurimmat ovat rahoitus- ja pankkitoiminta, vakuutus, telekommunikaatio sekä tukku- ja vähittäiskauppa. Riippuen palvelun käyttötarkoituksesta, asiakkaat käyttävät palveluitamme joko yritysasiakkaille tai kuluttaja-asiakkaille suunnatussa liiketoiminnassa. Asiakastiedon palvelutarjonta perustuu laajaan tietokantaan, johon dataa kerätään useista julkisista tietolähteistä sekä yhtiön omien tiedonhankintakanavien kautta. Lisätietoja: www.asiakastieto.fi.

More from Digitalist Network