Digitalist Network // February 24 2015

Markkinoinnin mullistus saattaa alkaa sinusta

Ymmärrätkö asiakaslähtöisen suurasiakasmyynnin prosessin ja pystyt rakentamaan sitä tukevan markkinoinnin mallin?

Onko sinulla vahva digitaalisen B2B-markkinoinnin tausta ja ymmärrys asiakkuusmarkkinoinnin uusista keinoista? Palatko halusta päästä tekemään asioita perinteistä poiketen? Meillä on juuri sinulle sopiva pesti:

Markkinointipäällikkö Fonectalle

Etsimme Fonectan markkinointi- ja viestintätiimiin markkinoinnin ammattilaista vastaamaan Fonectan suurasiakassegmentin (Fonecta Enterprise Solutions) liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesta markkinoinnista ja viestinnästä.

Markkinointipäällikkönä Fonectalla:
• vastaat myyntiin integroidusta markkinointiprosessista (liidiprosessi) sekä online- että offline-kanavissa
• koordinoit aktiivisesti sisältömarkkinointia
• huolehdit asiakassuhdemarkkinoinnista sekä asiakastilaisuuksista ja –tapahtumista
• olet mukana kehittämässä markkinointiautomaatioprosessin johtamista ja hoitomalleja
• olet mukana rakentamassa uusia palvelulähtöjä ja tekemässä go-to-market-suunnitelmia
• osallistut Fonectan palveluportfolion kehittämiseen yhä asiakaslähtöisemmäksi
• osallistut soveltuvin osin myös suoraan asiakastyöhön

Tehtävässä menestyt parhaiten, kun sinulla on vahvat näytöt B2B-liiketoiminnan tukemisesta ja kyky ohjata tekemistä asiakasymmärrykseen pohjautuen. Tunnet digitaalisen markkinoinnin keinot ja käsitteet, ja rohkenet myös kehittää niitä. Koet analytiikan ja markkinointiviestinnän datalla ohjaamisen luontaiseksi. Erittäin isoksi eduksi katsomme innokkuuden tuottaa asiantuntijasisältöjä artikkeleista sosiaalisen median julkaisuihin.

Toivomme sinulta vähintään 3-5 vuoden työkokemusta vastaavan tyyppisistä markkinoinnin tehtävistä sekä kaupallista koulutusta. Luonteeltasi olet energinen ja idearikas. Olet muutosmyönteinen ihminen ja pystyt viemään haastavatkin asiat määrätietoisesti päätökseen.

Meillä pääset työskentelemään dynaamisessa ja modernissa ympäristössä asiantuntevien työkavereiden kanssa, saat käyttöösi viimeistä huutoa olevat työkalut ja järjestelmät, ja pääset takuuvarmasti kirjoittamaan uusia sivuja kotimaisen markkinointiviestinnän historiaan.

Fonectalla yhdistyvät uniikilla tavalla moderni innovatiivisuus ja vahva tieto. Täällä niin persoonaasi kuin näkemystäsi ja osaamistasi arvostetaan, ja saat muokata tehtävästäsi näköisesi. Fonecta on työnantajana luotettava kumppani, jonka kanssa innostua, onnistua ja voittaa haasteita yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä:
Soittoaika tiistai 24.2. klo 8-9 Petteri Hakala, myyntiyksikön johtaja, puh. 0400 772 723
Soittoaika maanantai 2.3. klo 16-17 tai tiistai 3.3. klo 16-17 Maiju Lagerstedt, markkinointijohtaja, puh. 050 395 6103

Hae tehtävään 8.3. mennessä jättämällä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen täällä: http://hyotytieto.fonecta.fi/tyo-fonectalla/avoimet-tyopaikat/markkinointipaallikko

Fonecta on paikallisen tiedon asiantuntija, joka tarjoaa yrityksille laajan valikoiman digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja sekä kuluttajille arkea helpottavia palveluita monikanavaisesti. Lue lisää: www.fonecta.fi/hyötytieto tai http://www.fonectaenterprise.fi

More from Digitalist Network