Ville Tolvanen // January 12 2015

Mikä hiton Digitalist Creative?

Uudistimme Digitalistin entistäkin vahvemmaksi alkavaan vuoteen. Viime vuonna saimme sekä media- että tapahtumaliiketoiminnan käyntiin yli kaikkien villeimpienkin odotusten. Asialle on selvästi sekä tilausta, että orastavaa kiinnostusta. Markkinalla tapahtuu paljon eikä digitalisoitumisen vauhti näyttäisi ainakaan hidastuvan.

Pohdimme kiivaasti paikkaamme maailmassa. Haluaisimme olla kaikilla tavoilla enemmän kuin osiemme summa. Synnyttää uutta ajattelua, yhdistää ideoita, ihmisiä ja yrityksiä sekä luoda uutta liiketoimintaa. Johtoajatuksena on enemmän ja parempaa liiketoimintaa vähemmällä. Entistäkin tiiviimmän yhteistyön työkaluksi kollektiivin kumppanien välille rakensimme DC:n, eli toimintamallin nimeltään Digitalist Creative.

Olen itse entistäkin enemmän Digitalistin yrityskumppanien käytössä. Tavoitteenamme on rakentaa uutta liiketoimintaa yrityskumppaneillemme ja heidän välilleen. Tänä vuonna kumppaneita on entistäkin enemmän. Olisi hienoa nähdä verkottumista ja yhteisiä hankkeita yli yritysrajojen.

Miksi Creative? Haluamme verkoston kautta tarjota aidosti parempia ja luovempia ratkaisua sähköisen liiketoiminnan kehittämiseen. Haluamme yhdistää juuri oikeat näkijät ja tekijät parhaimpien ratkaisujen rakentamiseen.

Toimin itse tarjottavien ratkaisujen takuumiehenä.

Tarjoan pitkän kokemuksen, vahvan näkemyksen ja koko yhteisen verkostomme osaamisen sitä haluavien käyttöön.

Yhteinen kollektiivimme on käytössäsi. Vuosi käynnistyy yli 650 hengen markkinointifoorumilla 27.1. 2015. Samana iltana juhlitaan Mad Men –hengessä ja jaetaan ensimmäiset Digitalist Awardsit!

Toivomme kumppaniyritysten osallistuva parhaalla mahdollisella miehityksellä. Ison tukun lippuja voi varata tästä. https://digitalist2017.wpengine.com/event/digitalist-goes-mad-men-digitalist-awards-2015/

Ilta on myös oivallinen paikka tutustua ja kohdata uusia digitalisteja. Tervetuloa verkottumaan liiketoiminnan ja verkon ympärille!

More from Ville Tolvanen