Ville Tolvanen // September 07 2013

Miksi Digitalist Network?

Suomi tipahti viimeisen vuosikymmenen aikana sähköisen liiketoiminnan kärkimaista hitaaksi seurailijaksi. Pelit menestyvät ja muutama muukin, mutta suurin osa liiketoiminnasta on vielä digitalisoimatta.

Jostakin syystä lopetimme internetin kehittämisen vuosituhannen kuplan jälkeen. Tällä kertaa digitialisoituminen on totta ja muuttaa toimintaympäristöämme nopeasti.

Tietoa internetistä ja kehityksestä on aivan liikaa. Silti suomalainen media käsittelee vähän ei ollenkaan internetin roolia yritystoiminnassa, kuluttajakäyttäytymisessä ja yhteiskunnan rakenteiden kehittämisessä. Kielialue on aivan liian pian Mashablen, Fast Companyn, tai Wiredin kaltaiselle yritystoimintaa käsittelevälle medialle

Tehdään verkon ja digitalisoituvan yhteiskunnan näköinen palvelu. Hyväksytään, että journalistien ohella myös asiantuntijat, blogaajat, yritykset tai yhteisöt voivat olla sisällöntuottajia. Kuratoidaan kiinnostavia asioita verkosta yhteiseen osoitteiseen.

Digitalist Networkin tavoite on digitalisoida suomalaista liike-elämää.

Digitalist Networkin tavoite on digitalisoida suomalaista liike-elämää.  Verkottaa medioita, synnyttää keskustelua palvelun sisällä, järjestää kohtaamisia verkoston jäseniä kiinnostavista aiheista. Haaveena on muutama isompikin tapahtuma.

Se mikä puhuttaa verkossa synnyttää tarpeen kohdata. Olen huomannut sen monen ihmisen kohdalla ja monta kertaa. Digitalist Network on käyttäjien yhteinen verkosto. Tavoitteena on jakaa tietoa, oppia yhdessä, keskustella ja tarvittaessa kiistelläkin asioista ja synnyttää uutta liiketoimintaa.

Verkoston keskiöön rakennamme ”agencyä” joka välittää tietoa osaavista tekijöistä. Visiona on koostaa sopivista asiantuntijoista osaavia tiimejä ripeään kehittämiseen. Ytimessä toimii Digitalist Ventures joka tähyää uusien yritysten synnyttämiseen. Tavoitteena on löytää uusia yrittäjiä ja ideoita uusien yritysten rakentamiseen. Verkosto tarjoaa apua rahoitukseen, strategian kirkastamiseen, hankkeiden käynnistämiseen ja johtamiseen.

More from Ville Tolvanen