Ville Tolvanen // December 01 2014

Millainen on #Digitalist vuosi 2015?

Uusiudumme tulevaan vuoteen. Haluamme olla entistäkin ammattimaisempia, kunnianhimoisempia, kansainvälisempiä ja kiinnostavampia.

Kollektiivin tavoitteena on digitalisoida Suomi pikseli kerrallaan. Törmäytämme ideoita, ihmisiä ja osaamista, ilmiöitä ja oppimista. Julkaisemme, viestimme, välitämme ja koulutamme ymmärrystä digitalisoitumisen uhista ja mahdollisuuksista. Haluamme olla aihepiirin paras yhteisö vuonna 2015.

Kehittäminen ponnistaa tyytymättömyydestä olevaan ja jatkuvan parantamisen periaatteeseen. Uudistamme ja uudistumme vahvasti vuodenvaihteessa.

Mitä uutta, parempaa ja enemmän? Pääsihteeri listaa.

1. Uusi ilme ja uudistuva verkkomedia. Digitalistin tavoitteena on viestiä ja välittää entistäkin vaikuttavammin. Nostamme asiantuntijoiden ajattelua entistäkin selvemmin näkyviin, autamme tekijöitä ja näkijöitä brändäytymään verkossa. Haluamme olla digitaalisen liiketoiminnan arvostetuin media Suomessa.

2. Julkaisemme 2015 aikana verkkolehden. Parhaat Digitalist –artikkelit julkaistaan useammassa tableteille jaettavissa julkaisuissa kevään ja syksyn 2015 aikana. Pääseekö sinun näkemyksesi kansainväliseen jakeluun? Parhaat palkitaan. Ajatuksesi jakaminen on asioista ja toisista ihmisistä välittämistä…#sharing…

3. Entistäkin intensiivisemmät Forumit, Pop-upit, Klinikat ja Kiertueet. Mikään ei ole parempaa kuin kasvokkain vaikuttuminen. Digitalistin tavoiteena on tuoda paras osaaminen, kansainväliset näkemykset, vaikuttajat ja caset ainakin 6 isoon forumiin ja lukuisiin tapahtumiin. Tavoitteena on käynnistää myös koulutukset ja kiertueet eri kumppanien kanssa. Circus Digitalist kiertää ja voi hyvin.

4. Tallennamme vuonna 2015 enemmän haastatteluja, keskusteluja ja yksittäisiä esityksiä. Tapahtumat, sometus, videot ja aktiivinen levittäminen vievät sanaa tehokkaasti. Yrityskumppanille Digitalist-yhteistyö on erittäin tehokas tapa vaikuttaa.

5. Uusia yrityskumppaneita. Jokainen yritys on Digitalisteille arvokas ja tärkeä vaikuttaja vaikuttajina, sisällöntuottajina, osallistujina ja palveluiden sekä tuotteiden markkinoijana. Haluamme olla tehokas kumppani vaikeiden asioiden todentamiseen, menestyskeissien levittämiseen ja kouluttamiseen. Jokaisen kumppanin kanssa on tavoitteena luoda saumaton arvoketju eri sidosryhmien välille. Jokainen Digitalist –toimintaan osallistuva ryhtyy myös saamaan itselleen näkyvyyttä, vaikuttavuutta, kontakteja ja liiketoimintaa. Digitalist on kauppapaikka osaaville ja osaamista tarvitseville.

6. Digitalist Innovation Cup –pyörii keväällä 2015. Ajatuksena vanhan liiketoiminnan uudistaminen digitalisoitumista hyödyntämällä. Koulutusputki ja liikeideakilpailu on suunnattu isoissa yrityksissä toimiville asiantuntijoille, yrittäjiksi haluaville ja yrittäjille. Onko sinun ideasi vuoden 2015 Digitalist Innovaatio Suomessa?

7. Digitalist Creative –marketplace. Haluamme yhdistää osaajat, osaamisen ja asiakkaat. Ryhdymme vuoden 2015 välittämään Suomen parasta osaamista liiketoiminnan digitalisoimiseen. Lisää aiheesta tammikuussa 2015

8. Digitalist Pääkonttori – Saamme yhteisen tilan tapaamisille, kokouksille, kohtaamiselle ja pienille tapahtumille tammikuussa 2015. Lisää aiheista tupareissa.

Kauden 2015 avaa Digitalist Marketing Forum 27.1. 2015 Bio Rexissä, Helsingissä! Tervetuloa mukaan vaikuttamaan – Sharing is Caring!

Pääsihteeri

More from Ville Tolvanen