Digitalist Network // January 09 2014

Mitä nyt, mitä seuraavaksi? – Digitalistien vuosi 2014

Edessä loistava tulevaisuus

Näin voi juuri sanoa kaikesta mikä liittyy teknologian liittymisestä kuluttajien arkeen Suomessakin. Digitalisoituminen etenee ennennäkemättömällä vauhdilla. Juuri nyt murroksessa ei näy minkäänlaisia laantumisen merkkejä. Silti vaikka lähes kaiken mahdollisen rinnalle tulee digitaalinen vaihtoehto, ei se silti tarkoita että kaikki muu päättyy tai loppuu kokonaan. Maailmastamme tulee vain entistäkin kiinnostavampi.

Aloitimme rytinällä lokakuussa 2013. Loppuvuoden aikana verkkopalvelussamme vieraili 21000 eri kävijää lähes 60 000 kertaa. Sivulatauksia kertyi lyhyessä ajassa kunnioitettavat 121000. Kiitos kaikille juttuja kirjoittaneille, kommentoinneille ja jakaneille. Emme ole mitään ilman kollektiivin aktiivisia tukijoita.

Kollektiivin kehittäjiä on mukana jo lähes 50, kirjoittajiakin yli 30. Haluaisitko mukaan vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa? Liity Digitalist Network Developers –ryhmään Facebookissa. Väittelemme ja ideoimme kiivaasti palvelun linjauksista ja tulevasta.

Vuosi 2014 tuo nykyisten yrityskumppaneiden rinnalle kaksi merkittävää uutta tukijaa. Tervetuloa elämyksiä varten uudistuva mediayhtiö MTV ja ICT-johtamisen neuvonantaja Marketvisio. Edessä on loistava kohtaamisten, kontaktien ja vaikuttamisen vuosi!

Digitalist Networkin tavoitteena on törmäyttää suomalaisten ideoita, osaamista ja ihmisiä digitalisoitumisesta kumpuavien mahdollisuuksien hyödyntämiseksi. Samalla on erinomaisen tärkeää tunnistaa markkinakohinnasta aidosti merkittävät muutokset ja ymmärtää milloin asioihin on tartuttava. Lennokkaasti olemme kiteyttäneen tavoitteen digitalisoida Suomi pikseli kerrallaan.

Kollektiivi toimii tällä hetkellä asiantuntijoiden vaikutuskanavana, keskusteluryhmänä, kohtaamis- ja tapahtumapaikkana. Kollektiivin mediapalvelu on ikäänsä nähden varsin suosittu. Tavoitteenamme on myös välittää osaamista, työtä ja asiantuntemusta sitä tarvitseville. Mietimme kuumeisesti kuinka yhdistää yritysten ja yhteisöjen tarpeet ja Suomen johtava asiantuntemus.

Suomi ei uudistu ilman meidän jokaisen panostusta. Tarvitsemme avoimuutta, keskustelua, ideoita, tekoja, uusia yrityksiä ja ajatuksia. Olemme yksi yritys muiden hyvien joukossa. Olethan aktiivisesti mukana pitämässä huolta huomisen Suomesta? Jakaminen on välittämistä ja osallistuminen muiden auttamista. Liity joukkoon siniseen, tehkäämme tulevasta vuodesta kaikille ikimuistoinen!

Pääsihteeri

Ps. Odotetut tapahtumat alkavat 24.1. 2014 Digitalist Marketing Forumilla – ilmoittautuminen alkaa huomenna 10.1. klo 08:00

More from Digitalist Network