Ville Tolvanen // February 07 2014

Mitä uutta Digitalist tekee?

Kaikkien aikojen ensimmäinen Digitalist Marketing Forum on onnellisesti takana. Paikalle saapui lopulta lähes 450 ihmistä. Keskustelun taso oli hyvä ja osallistujat antoivat runsaasti palautetta tapahtumakonseptin kehittämiselle. Kiitos vielä kerran kaikille osallistuneille!

Eräs useammastakin osoitteesta kuultu palaute oli ”eihän siellä ollut mitään uutta.” Monelle edelläkävijälle ei varmasti ollutkaan, mutta uskon, että useimmille keskustelu ja päivän anti oli varsin ajassa ja relevanttia omaan tekemiseen. Uusimman, uuden, seuraavan ja olevan välinen aukko antaa hyvää tilaa pohtia Digitalistin tavoitteita, merkitystä, tehtävää ja tekemistä.

Tavoitteemme on digitalisoida suomalaista liike-elämää. Haluamme synnyttää uusia hankkeita yrityksiin, olla mukana rakentamassa uusia ajatuksia ja yrityksiä. Toimintamme tähtää uuden tekemisen synnyttämiseen ideoita, ihmisiä ja ajatuksia törmäyttämällä. Siksi tehtävämme on ymmärtää suomalaisten yritysten nykytilan haasteita ja auttaa kehittämään enemmän parempaa liiketoimintaa vähemmällä.

Moni kehittäjä haluaa tehdä uusinta maailmassa tai jotain aivan ennennäkemätöntä. Niin minäkin haluan. Internetissä uusin on valovuosia suomalaisen yhteiskunnan arkea edellä. Siksi ajattelen, että keskustelemme sekä nykyisestä että tulevasta samaan aikaan ja rinnakkain. Tärkeää on ymmärtää mihin maailma on matkalla ja mitä seuraavaksi, kiinnostavaa on tietää mikä on hyvää juuri nyt. Silti digitalisoitumisenkin puuro on lusikoitava lusikallinen kerrallaan. Olen vakuuttunut valitun linjan olevan oikea.

Digitalistin toiminnan ytimessä on erittäin vahva substanssiosaaminen. Välitämme ajatuksia huippuasiantuntijoilta kehittäjille ja toimintaansa kehittäville yrityksille. Tervetuloa joukkoon siniseen muotoilemaan ja innovoimaan Suomeen entistäkin parempia yrityksiä. Elämme yhä tietoverkkojen esihistoriaa, jossa murroksellisimmat ja jännittävimmät tarinat ovat tekemistä vaille valmiita.

Pääsihteeri

 

Ps. Eilen julkaistiin 2014 digibarometri osoitteessa

http://www.teknologiateollisuus.fi/fi/uutishuone/tiedotteet/2014-2/suomen-digibarometri-2014-huipputason-edellytyksilla-keskinkertaisia-tuloksia

 

 

More from Ville Tolvanen