Ville Tolvanen // October 26 2014

Miten hyödynnät ja hyödyt Digitalist -verkostosta?

Digitalisti,

Oletko pohtinut kuinka hyötyisit ja hyödyntäisit Digitalist –verkostoa oman liiketoimintasi luomiseen tai kehittämiseen? Olen viime aikoina pohtinut, jutellut ja piirrellyt vanhaan japanilaiseen samurai-kulttuuriin kuulunutta ”kauppahuone-kulttuuria” ja pohtinut sen toimivuutta digiaikana.

Arvo muodostuu verkoston eri palasista ja niiden luovasta yhdistelemisestä.

Ohessa piirros verkostomaisen liiketoiminnan johtamisesta. Kirjoitin taannoin ilmiön rakentamisesta ja tämä kuva ikään kuin jatkaa siitä. Näin operoit ja johdat verkostomaista mallia.

 

Dia04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näin hyödynnät avointa markkinapaikkaa

1) Profiloidu: Kirjoita, osallistu, kohtaa ja keskustele verkossa ja tapahtumissa. Digitalist törmäyttää ideoita, ihmisiä, yrityksiä ja yhteyksiä.

2) Etsi töitä tai työntekijöitä avoimessa Jobs-osiossa. Digitalist yhdistää ihmisiä.

3) Julkaise ja jaa tietoa digitalistien yhteisistä kohtaamisista, omista tapahtumistasi ja tekemisistäsi palvelussa, facebookissa, linkedinissä, pinterestissä ja twitterissä. Digitalist on vaikutuskanava.

4) Järjestä oma tapahtuma digitalistien kanssa. Lumia photoday, kesäkuun lakiasia, marraskuun johtamisen pop-up Finpron kanssa jne… Järjestä jotain ja anna Digitalistin markkinoida asia.

5) Etsi itsellesi kaltaistasi seuraa. Rahoittajia, yrittäjiä, mestareita ja asiantuntijoita. Kerro mitä tarvitset – Sharingiscaring

Toistan itseäni, mutta sanon vielä kerran, että jokainen antava ryhtyy myös saamaan itselleen. Tee itsestäsi ja tarpeistasi numero, etsi asiakkaita ja uutta tekemistä. Altistu, voimaannu ja menestyt.

Tulevaisuuden liiketoiminta kulkee asiantuntijoiden, verkon ja verkostojen välillä. Astu digiaikaan. Saat valtavan edun liiketoimintasi kehittämiseen.

Pääsihteeri

More from Ville Tolvanen