Martin von Schantz // April 23 2017

Näihin tapahtumiin kannattaa osallistua vuonna 2017

Tämäkin vuosi, kuten aiemmatkin, on täynnä erilaisia mielenkiintoisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Kaikkiin ei kuitenkaan ole mahdollista osallistua, mutta jos tapahtumista pitäisi nyt valita kolme, valintani olisivat nämä:

1 – Salesforce Helsinki Essentials

Suomen Salesforcen tämän vuoden päätapahtuma on Helsinki Essentials toukokuussa. Teemana on AI ♥ Asiakaskokemus – Digihypestä konkretiaan. Puheenvuoroissa pureudutaan käytännön esimerkkeihin tekoälyn hyödyntämisestä paremman asiakaskokemuksen tuottamisessa, sekä visioidaan tulevaa.

Kyseessä on koko päivän tapahtuma, jota rytmittävät keynote-puheenvuorot, sekä kolmen eri teeman alle jaotellut breakout-osuudet. Keynote-puheenvuoroissa ovat mukana mm. Antti Koskelin (KONE), Timo Katajisto (Elisa), Ville Tolvanen (Digitalist Network), Henrietta Kekäläinen (Mehackit, Carbo Culture), Pekka Puustinen (Ilmarinen) sekä Salesforcen Suomen maajohtaja Petteri Poutiainen.

Breakout-sessiot koostuvat case-esimerkkien ympärille rakennetuista puheenvuoroista.

Asiakkaan kohtaamiseen keskittyvä teemaosio, johon itsekin osallistun, sisältää puheenvuoroja mm. OP:lta, Stockmannilta sekä F-Securelta. Tarkastelukulma näissä on asiakkaan kohtaamiseen ennemmin tämän päivän maailman, kuin teknologiaratkaisujen näkökulmasta.

Tapahtuma on maksuton, kaikille avoin ja paikkoja on vielä jäljellä. Tervetuloa!

Milloin: 10.5.2017
Missä: Tapahtumakeskus Telakka
Lisätiedot: Salesforce.com

2 – Salesforce Digitalist Marketing Forum

Syksyllä järjestämme yhteistyössä Digitalist Networkin kanssa tapahtuman, jonka kantavana teemana ovat asiakaskohtaamiset markkinoinnissa. Agendaa tarkennetaan parhaillaan, ja se julkaistaan myöhemmin myös tällä Digitalistin sivustolla.

Digitalist Networkin tapahtumat ovat perinteisesti olleet hyvin innostavia. Niistä saa hyvän kokonaiskuvan Suomen tilanteesta digitalisaation suhteen, ja ne toimivat hyvinä kotimaisena vastapainona kansainvälisille huipputapahtumille.

Digitalist Networkin ideologia kulminoituu ratkaisuihin, joiden avulla liiketoimintaa voidaan viedä eteenpäin digiajassa. Tämä näkyy luonnollisesti myös tapahtumissa.

Milloin: 17.8.2017

Missä: Tennispalatsi
Lisätiedot: Digitalist

3 – Nordic Business Forum

Osallistuin Nordic Business Forum-tapahtumaan ensimmäistä kertaa viime vuonna, kun yhtenä pääteemoista oli markkinointi. Tapahtuma oli mahtava, ja inspiraation määrä käsinkosketeltava – harvassa tapahtumassa tuntee yhtä konkreettisesti oppivansa jotain uutta joka hetki. Siksi odotan innolla tämän vuoden tapahtumaa jo nyt.

Tänä vuonna tapahtuman pääteemoja ovat vastuullisuus, merkityksellisyys sekä johtaminen, joista varsinkin jälkimmäisenä mainitun tekevät erittäin mielenkiintoiseksi puhujiksi kiinnitetyt Sir Richard Branson sekä Adam Grant.

Milloin: 2.-3.10.2017

Missä: Messukeskus
Lisätiedot: NBForum

Yllämainittujen lisäksi mielenkiintoisia tapahtumia ovat mm. marras-joulukuun vaihteessa järjestettävä Slush, sekä niin ikään loppuvuoteen sijoittuva (23.11.17) Suomessa toista kertaa järjestettävä Dreamforce to You, jonka emotapahtuma San Franciscossa keräsi viime vuonna yli 170 000 kävijää.

 

More from Martin von Schantz