Digitalist Network // February 17 2015

Online Growth Generator, Tori.fi

Tori.fi-palvelun huikea kasvutarina on alalla kansainvälisestikin noteerattu.

Palvelu on kasvanut Suomen suurimmaksi käytetyn tavaran verkkokauppapaikaksi viidessä vuodessa ja palvelun sivulatausmäärät ovat jo nelinkertaiset verrattuna Huuto.netiin. TNX Metrixin mukaan Tori.fi on Suomen 4. Suosituin sivusto sivulatauksilla laskettuna. Sen edellä ovat vain iltapäivälehdet ja MTV3.

Palvelumme lisäksi myös tiimimme on kasvanut. Ylitimme maagisen 20 hengen rajapyykin viime syksynä. Tammikuussa meillä ehti jo aloittaa 4 uutta työkaveria. Kiivas kasvupolkumme siis jatkuu, ja nyt vuorossa on markkinointi- ja viestintätiimimme vahvistaminen numeroilla markkinoinnin ohjaamiseen syventyneellä online growth generatorilla.

TEHTÄVÄNANTO

Palkkaamme tiimiimme erityisesti digitaalisen markkinoinnin sekä käyttäjien aktivointiin kouliintuneen tositekijän. Saat tehtäväksesi dataan ja analyysiin perustuvien kampanjoiden ja systemaattisen näkyvyyden optimoinnin niin Torin omissa medioissa kuin ulkoisissa online-kanavissamme.

Ensimmäisen vuoden ajalle meillä on sinulle seuraavanlaisia odotuksia:

· Tuot analytiikka- ja dataan pohjautuvaa osaamista, oivalluksia ja ajattelua tiimiimme
· Otat haltuun Torin online-markkinointikanavat sekä niihin liittyvät seurantatyökalut ja raportoinnin (#SEM, #display, #retargeting #analytiikka)
· Osallistut kanavakohtaisten strategioiden suunnitteluun sekä toimenpiteiden määrittelyyn ja toteuttamiseen erityisesti käyttäjäohjausmetriikoiden osalta
· Hallinnoit, testaat ja optimoit sisältöjen näkyvyyttä Torin omissa medioissa (#A/Btestaus #impact #layout #copy)
· Kehität markkinointiviestinnän toimenpiteiden datapohjaista seurantaa
· Toteutat attribuutiomallinnusta ja viet sen oppeja käytäntöön
· Tuot oman panoksesi kumppaniyhteistyön määrittelyyn

Huikeita juttuja, eikö vaan?

Jos innostuit tehtävästä ja koet, että pystyt astumaan näihin saappaisiin, siirry Heeboon tästä  ja lue lisää siitä, mitä haemme ja mitä haluamme sinulle tarjota. Haku päättyy 10.3.2015.

More from Digitalist Network