Ville Tolvanen // December 11 2014

Sanoista tekoihin

Digitaalista osaamista ostavan asiakkaan roolia ei käy kateeksi. Olisi pystyttävä muuttamaan omaa tekemistä ja hankkimaan oman toiminnan kehittämiseen parhaat näkijät ja tekijät. Asiantuntijapalveluiden markkina on pirstaloitunut, eikä yksittäinen toimija taida olla aina paras ratkaisu kokonaisuuksien hahmottamiseen.

Uudistumme tulevaan kauteen. Teemme palvelusta entistäkin parempaa. Ensimmäisenä vuonna Digitalistiin kirjoitti yli 80 asiantuntijaa, artikkeleita julkaistiin 270, tapahtumissa kävi yli 2000 ihmistä ja sivustolla latauksia kertyi 245 000. Hyvä alku yhteiselle työlle sanoisin. Hienoa että digitalisoitumisen esihistoriakin kiinnostaa näin laajasti.

Haluamme parempaa, intohimoisempaa, enemmän ja tuloksia yhdessä

Nostamme uudessa mediapalvelussa enemmän kasvoja, haasteita, haastatteluita ja tekijöitä. Yhdistämme osaajat ja asiakkaat entistäkin vahvemmin. Sanojen ja tekojen rinnalla haluamme olla markkinapaikka parhaille digiajan ratkaisuille. Tarjoamme omaa osaamistamme yritysten digihaasteiden ratkaisemiseen. Haluamme tehdä syvempää liiketoimintaa ja yhteistyötä yrityskumppaniemme kanssa.

Enemmän kuin osiensa summa

Pohdimme syvällisesti paikkaamme markkinoilla vuoden aikana. Kesti aikansa ymmärtää kääntää verkoston tekijät ja osaajat yhteisiksi mahdollisuuksiksi. Haluamme tarjota verkostomme osaajia ja osaamista kaikkien yhteisöjen käyttöön. Siksi muutamia merkittäviä uudistuksia.

Avaamme helmikuussa Pääkonttorin Helsingin keskustaan. Toimitilasta tulee kohtaamispaikka, työtila ja teatteri tavallista parempien kohtaamisten järjestämiseen. Synnytämme myös ryhmän iskuryhmäksi Digitalist Creativen, joka pyrkii hahmottamaan ja toimittamaan parasta osaamista digitaaliseen tekemiseen verkoston sisältä. Asiakas pääsee valitsemaan toimittajan, toimitustavan ja toimintamallin useammasta eri vaihtoehdosta yhden oven kautta.

Sano Digitalist kun tavallinen ei riitä

Toiminnan tavoitteena on uusien mahdollisuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen oikeassa ajassa ja paikassa. Haluamme tehdä ratkaisumallista ainutkertaisen – teemme itse kuten avokeittiössämme opetamme.

Tavoitteena on yhdistää Digitalistiin tulevana vuonna asiakkuusajattelu, markkinoinnin automaatio, myyntitoiminta, asiakaspalvelu ja sosiaalinen yhteisön kehittäminen. Haluamme olla vaihtoehto yritykselle jolle tavallinen palvelutaso ei riitä. Haastamme itseämme kerta toisensa jälkeen ainutlaatuisten ratkaisujen toteuttamiseen.

Olkaamme esimerkillisiä sanoissamme ja teoissamme. Tehkäämme maailmanluokan ratkaisuja paremman maailman rakentamiseksi. Toimittakaamme vain sitä mitä itse tiedämme osaavamme. Tehdään yhdessä ja erikseen Suomesta maailman parhaita paikkoja elää ja asua jatkossakin.

Digitalisoidaan Suomi pikseli kerrallaan.

More from Ville Tolvanen