Johanna Moilanen // April 21 2015

Senior Media Planner, Dingle Oy

Oletko kunnianhimoinen ja hillittömällä draivilla varustettu mediaostamisen ammattilainen, joka osaa käyttää monikanavaisia mahdollisuuksia mediabudjetin hyödyntämisessä? Tuot mukanasi vankkaa osaamista ja johdat Dinglen mediaosaamisen kehitystä.

Hieno juttu! Laita hakemusta tulemaan, sillä haluamme juuri sinut!

Dingle Oy kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa vastaamaan digitaalisen murroksen haasteisiin. Konsultoimme ja palvelemme yritysjohtoa, myyntiä, asiakaspalvelua ja markkinointia.

Haemme vauhdilla kasvavaan asiakastiimiimme asiansa osaavaa Senior Media Planneria.

Senior Media Plannerina vastaat asiakkaidemme ostetun median optimoinnista. Suunnittelet ja optimoit asiakkaidemme median käyttöä sekä yleisimmissä digikanavissa, kuten Facebookissa, Twitterissä ja Googlessa että perinteisissä medioissa, kuten TV:ssä ja printissä. Odotamme sinulta kokemusta ainakin toiselta osa-alueelta, joko edellämainituista digimedioista tai perinteisen median parista. Exceliä osaat pyörittää unissasikin.

Tehtäviisi kuuluu:

  • Dinglen mediaostamisen ja -osaamisen kehittäminen yhdessä tiimin kanssa
  • Asiakkaiden ostetun median hallinta ja optimointi eri kanavissa, kuten Facebook, Google ja Twitter sekä perinteisen median kanavat kuten TV ja printti.
  • Tiimisi muissa sosiaalisen median strategia- ja konseptointiprojekteissa sekä kampanjatoteutuksissa auttaminen

Selviät työstä kunnialla – jos:

  • Olet valtaisalla kunnianhimolla ja draivilla varustettu osaaja ja haluat kehittyä vieläkin paremmaksi
  • Jaat näkemyksemme digivetoisen markkinoinnin tulevaisuudesta
  • Sinulla on jo mainonnan hallinnan osaamista ainakin joko digikanavista tai perinteisen median kanavista
  • Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä
  • Kestät hyvin kiirettä ja painetta työssäsi
  • Työskentelet luontevasti numeroiden, Excelin ja erilaisten työkalujen kanssa

Tarjoamme sinulle eturivin paikan Suomen suurimmassa sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijaorganisaatiossa, kasvunnälkäisen huipputiimin sekä aamupuuron. Työ on luonteeltaan haastavaa ja hektistä, mutta ehdottomasti sen arvoista! Työn hektisyyttä on tasapainottamassa persoonallisten työkavereiden kavalkadi, joka varmistaa, ettei töissä ole ainakaan tylsää.

Laitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen, sekä päivämäärän, jolloin voit aikaisintaan aloittaa osoitteeseen rekry@dingle.fi sunnuntaihin 3.5.2015 mennessä. Senior Media Plannerin tehtävä on vakituinen ja työaika on 37,5 h/vko.

Lisätietoja Dinglestä ja tehtävästä antaa Pasi Piipponen (puh: 040 503 5275, pasi.piipponen@dingle.fi).