Digitalist Network // April 16 2015

Senior Web Analytics Consultant

Myynnin ja markkinoinnin murros on siivittänyt liikevaihtomme jo viitenä vuonna peräkkäin yli 40 prosentin vuosittaiseen kasvuun.

Kyse ei ole ollut mistään Manun illallisesta vaan olemme pistäneet itsemme likoon toteuttaessamme asiakkaillemme menestyksekkäitä markkinointiohjelmia. Yrityksillä on tänään ja huomenna tarve ymmärtää asiakkaitaan paremmin. Analytics-tiimimme vastaa huutoon tuottaen myynnin ja markkinoinnin analytiikan palveluita. Autamme asiakasyrityksiämme keräämään, analysoimaan, visualisoimaan ja hyödyntämään liiketoiminnan tuottamaa dataa.

Tästä lyhyestä johdannosta päästään sitten varsinaiseen asiaan. Meillä on tarve löytää tiimiimme osaava, asiakaskeskeinen Senior Web Analytics Consultant. Sinulle olisi paikka Jarin kahdeksan hengen tiimissä, jonka intohimo kumpuaa jatkuvasta kehittymisestä ja tuloksen rakentamisesta asiakkaalle.

Konsultoivassa roolissasi Analytics-tiimissä tehtävänäsi on ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet ja rakentaa analytiikkaa hyödyntävä tekninen ratkaisu tavoitteiden saavuttamiseksi. Asiakkaidemme personal trainerina varmistat, että asiakkaidemme digitaalinen muskeli pysyy hyvin treenattuna ja kestävyys riittää suorituksesta toiseen. Projektitiimin kapellimestarina taasen varmistat roolituksen ketterässä tekemisessä. Arkeasi rytmittävät itsenäisen teknisen tekemisen vastapainona yhdessä tekeminen, asiakastapaamiset ja koulutukset. Menestymistäsi mittaa niin saatu asiakaspalaute kuin käsistäsi syntyneiden toteutusten laadukkuus.

Mikä sitten tekee meistä ainutlaatuisen porukan?

Olemme sinnikästä, empaattista ja positiivista sakkia. Me olemme huumorimiehiä, jotka eivät naura. Teemme yhdessä asioita, ja meidän kanssa on mukava tehdä töitä. Olemme tarkkoja, teknisiä ja aina kiinnostuneita oppimaan uutta. Ehkä pieni toiminnan jäsentäminen tiimissämme voisi joskus olla paikallaan mutta vielä ei ole ollut tarvetta keskittyä tyylipisteiden keräämiseen.

Me emme ole pelkkiä käsienheiluttelijoita vaan sanojemme takaa löytyy aina kyky toteuttaa asiat käytännön tasolla yksityiskohtia myöten. Vaikka osaamisemme onkin rautaista, emme kuitenkaan kuvittele tietävämme kaiken kaikesta. Me teemme virheitä mutta aina niistä oppien. Oppimaamme jaamme hieman formaalimmin pari kertaa viikossa mutta ennen kaikkea ihan joka päivä arjen työssä.

Selkeimmin osaamisemme näkyy asiakkaidemme tuloksessa. Meillä on toki Suomen paras Adobe Analytics osaaminen, ja Google Analytics taipuu otteessamme huimiin suorituksiin mutta merkitystä näillä on vain tuottaessamme lisäarvoa asiakkaallemme. Analytiikka onkin meillä kiinteä osa laajempaa asiakkaalle tarjottavaa kokonaisuutta. Yhteistyötä teemme tyypillisesti suurten suomalaisten kansainvälisesti toimivien yritysten kanssa osana myynti- ja markkinointikoneistoa, emme osana konehuonetta.

Tarkemmin arkeemme ja kulttuuriimme pääset tutustumaan täältä.

Menestymisen avaimet

Jos olet tottunut työskentelemään tiukassa hierarkkisessa linjaorganisaatiossa ja sellaista kaipaat ympärillesi, et tule meillä viihtymään. Sen sijaan, jos haluat ympärillesi inspiroivia kollegoja, välitöntä meininkiä ja kasvuyrityksen draivia, tervetuloa!

Jotta muuten solahdat sujuvasti tiimiimme, olet

• kartuttanut kokemusta Google Analyticsistä sekä mielellään myös Google Analytics Premiumista ja muista Googlen tuotteista.
• sinut JavaScriptin ja HTML:n kanssa, ja haluat monipuolisesti kasvattaa osaamistasi.
• ollut mukana analytiikan käyttöönotossa itsenäisessä roolissa ja auttanut yrityksiä hyödyntämään analytiikkaa liiketoiminnan kehittämisessä.
• ratkaisulähtöinen tekijä, joka taitaa esiintymisen ja toimimisen asiakasrajapinnassa.

Avainsanat: Google Analytics, Adobe Analytics, JavaScript, Google Adwords, Adform, Google Tag Manager, Adobe Dynamic Tag Management, Python, HTML, Unix, web analytiikka, web analytics, digital analytics

Haluatko tietää lisää meistä tai tehtävästä?

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, voit soittaa Jarille puh. 050 304 1610. Jarin tavoitat parhaiten arkisin klo 9-18. Voit myös laittaa sähköpostia jari.salojuuri@avaus.fi.

Hakuohjeet

Hakeminen tehtävään hoituu osoitteessa www.avausmarketing.fi/tyopaikat. Hakuaika päättyy 10.5.2015. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä suotta odottele viimeiseen päivään.

More from Digitalist Network